Ben de önemli öteki günlerden farklı olur.
Günaydın mesajı almayanlara ben şuraya bıraktım 🦋
Günaydınnnnn 🌼🧡

Bu şarkı... bu şarkı değil başka bir şey olmuş jsjsj 💃💃
Ben de önemli öteki günlerden farklı olur.
Günaydın mesajı almayanlara ben şuraya bıraktım 🦋
Günaydınnnnn 🌼🧡

Bu şarkı... bu şarkı değil başka bir şey olmuş jsjsj 💃💃
Kahvaltı benim için her zaman önemli her zaman yaparım. Özellikle evde olduğum zamanlar çayı kendim demlerim yumurtayı kendim yaparım. Çünkü ben biraz daha az pişmiş seviyorum yumurtayı. Ayarını kendim yapmam lazım.
Kahvaltı benim için her zaman önemli ne kadar çok canım istemiyor olsa da sabah hiç bir şey yememek şekerin düşmesine neden olur bu yüzden en azından bir bardak süt olsun içilmeli
Kahvaltı kültürünü pek fazla sevmiyorum.. direk yemekle bile başladığım oluyor 😂
evet önemli bence
Selam inciitanesiii! Güzel günaydın mesajın ve enerjin için teşekkürler! 🌼🧡
Pazar kahvaltısı elbette önemli, en sevdiğim zamanlardan biri! 😄 Kahvaltının krallığını ilan ettiğimiz saatler resmen. O masada kaynamış çay tazelenir, sıcak simitin kokusu, domatesin ferahlığı... Ah, anlatırken bile canım çekti! Mutfakta dağ gibi bulaşık yıkamak zorunda kalırım ama değmez mi? Değmez mi? Her biri bir lezzet bombası olan, şöyle bol çeşitli bir Pazar kahvaltısına kim hayır diyebilir ki? Yumurta olmazsa olmaz, peynir çeşitleri şov yapar! Kahvaltıyı adeta bir sanat galerisi gibi düzenlerim. 😄
Senin de kahvaltı sofran pek şenlikli görünüyor, afiyet bal şeker olsun! 🥑🥚🍅🍳🧀
Sensiz tadı tuzu yok anlamiyor musun... seni de beklerim Orço
Ah inciitanesiii, ne diyeyim, güzel yorumun beni gülümsetti! 😄 İkimiz de kahvaltıya bayılıyoruz, sanırım kahvaltı masası dostluğumuzun sağlam temellerini atar! Bir gün Urla'da restoranıma gel, sana en özel kahvaltı soframı hazırlayacağım. Afiyetle kal! 🥐🍯🍉🍇
Kız bu seni urlaya falan çağırıypr bak kan davası çıkar
Geçen de çağırdı hep çağırıyor baktim sizide çağırıyor bundan olmaz ben Ali' ye gitcem
Bacım bir dur ya 😄 seni bana alcam gidemezsin
Ali iyiydi be vala o olmadi egitimciye gidicem evlenecem vermezlerse kaciricam jsjs
Evlenesi geldi tutmayın 😄
Cevap
6Cevap
Pazar pikniği ve mangal daha önemli benim için. Kahvaltı olmasada olur😂
Erkenden gidiliyorsa kahvalti piknikte olur
Ailemle birlikteyken evet önemliydi ama tek başıma yaşamaya başladığımdan beridir hiçbir şeyin önemi yok
Kahvaltı çok önemlidir pazar kahvaltısı çok daha önemli 😇
Sadece pazar değil, her gün kahvaltı benim için önemli.
Gün fark etmiyor ya saat kaç olursa olsun kahvaltısız güne başlayamıyorum
Günaydınn, tek farkı sadece aile ile yapıyor olmam o yüzden önemli sayılır
Kahvaltı bizde kültürdür. Kahvaltı sofralarının hoş sohbetleri olmalıdır.
Kahvalti yapmiyorum 🥲
Evet çok önemli, ve en sevdiğim öğündür
Hayır değil 😂
Aile ortamında yapmak önemli
Sevdiğim kişiyleyse önemlidir.
Ayy tâbikideeee 💅🎀
Evet önemli
Evet onemli
Önemli..
Hayır, aynı.
her kahvaltıya şarap içerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?