Yemek yapmayı çok seviyorum, evlenmeden önce de evimde yemekleri ben yapardım yeni başlamadım yani, ailem arkadaşlarım da gayet beğenir. yeni tarifler deniyorum ama eşim her seferinde bu olmamış falan diyor. Annesinin yaptığı daha iyiymiş. Geçen hafta saatlerce uğraştığım bir pastayı bile eleştirdi. :( napcam deli çıkcam bu evde. (2 aylık evliyiz)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayAyyy şu annesinin yemekleriyle kıyaslayıp metheden narsistlere sinir olurum. En sevmediğim tip. Ama uyduruk kaydırık zevksizce yemek yapanlar da bir o kadar sinir olduğum tipler. Mercimekli mantıyı utanıp arlanmadan önüme koyup bir de utanmadan ısrarla beğendin mi diye sorup beğenmedim cevabını alınca uykuları kaçan tipler. Menemene sarımsak, sucuk falan koyan, yemeklere şeker atan, ıspanakla kek yapıp milleti kusturan bir de çok güzel oldu sanan, sevmediği şeyi istemiyorum dediği halde inatlaşır gibi pasif agresif şekilde yedirmeye çalışan tiplere feci gıcığım. Utanmaz arlanmaz gibi bunların bir de ısrarla o kötü yemeğini " beğendin miiiee" diye sorması. Ve benim verdiğim beğenmedim cevabının dayanılmaz hafifliği. Bir de özellikle Ege taraflarının yüzde doksanı iğrenç ve uyduruk kaydırık olan yemekleri. İnek gibi çayır çimen yemeleri. Otu çimeni toplayıp pişirmeleri ( fakirlik asla değil, zevksizlik) yine Karadenizdeki hamsili tatlılar. Hamsi çok güzel ama tatlıya girince berbat. Yine egede uyduruk kaydırık, sütlaça dolmalık kabak koymaları. Taze fasülyeye, kuru fasülyeye tavuk koymaları Böyle uyduruk, alakasız, zevksiz yemekleri ben de sevmiyorum. Saçma sapan uyduruk kaydırık yemekler yapıp sonra da niye beğenilmedi dememek gerekiyor. Kimse kimsenin saçmalığını yemek zorunda değil. Yemeğe yorum katılabilir. Yani bir şey eklenebilir ama yakışan bir şey olmalı, aklına esen değil. Menemene sarımsak konmaz ama peynir yakışabilir mesela.
01 Yorumla- 8 ay
Çok merak ettim kardeş sen ne yiyon
En İyi Cevaplar
Seni çok iyi anlıyorum; özellikle emek verip sevgiyle yaptığın bir şeyin sürekli eleştirilmesi, insanın içini acıtır.
Ama durumu biraz daha yakından anlamak isterim…
Eşin bu eleştirileri yaparken üslubu nasıl oluyor? Alaycı mı, yoksa farkında olmadan kırıcı mı konuşuyor?
Bir de, evlilikten önce senin yemeklerini tatmış mıydı, yoksa bu yorumlar tamamen yeni mi başladı?
Bazen bu tür durumlarda mesele yemek değil, alışkanlık çatışması olur — biri annesinin damak tadına bağlı kalır, diğeri “birlikte yeni bir düzen kurmak” ister.
Senin yerinde olsam, bir akşam “Eleştirini duydum ama kırıldım, çünkü bu benim sevdiğim bir şey” diye sakin ama net konuşurdum.
Şunu da sorayım: Eşinle daha önce duygularını bu şekilde açıkça paylaştın mı, yoksa genelde içine mi atıyorsun?02 Yorumla
Soran8 ayFikriniz yok herhalde yapay zekayla cevap yazdığınıza göre
- 8 ay
😂😂
- Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı.
8 ayAnlamadığım şey siz kadınlar evlendikten belirli zaman sonra ayrılma merakı sarıyor, yani insan alır kocasını karşısına oturtup konuşur önce tatlı dille sorar yemekte ne olmamış alan diye, ne öyle ufak bir şey oldumu anasının evine gönderme zamanı geldimi, yok anamın evine geri gitsemmi, kendi aklın düşüncen yokmu da gelmiş burdakilerin söylediyi ile oturup kalkmak istiyorsun,
ne bu ya hiç sebebten dolayı evliliyi bitirmek bu kadar kolay demek, nerde hırlısı hırsızı ipini sapını koparmış var gider onu kovalarsınız neymiş onu çok seviyorum, bu kocanı sevmiyormusunda anasının evine göndereyim diyorsun,
O yüzden zaten erkekler senin gibi kadınlarla evlilik yapıp ayrıldığı için gidip yabancı kadınlarla evleniyorlar07 Yorumla
Soran8 ayVov Zeki şey 2 aydır hiç konuşmadık bunları çünkü :))
- 8 ay
Ayrıl o zaman akıllı şey bağane))
- 8 ay
Tatlı dili de hep kadından bekliyolar ahahshshs komik ananızın dizinin dibinde durun kimsenin hayatını karartmayın siz ya
- 8 ay
@Uzgunmelos erkeklerin hayatını karartan kadınlar zaten sen ne konuşuyorsun, evlenip nafaka almak için ertesi gün bahaneyi bahaneye katıp ayrılan yine kadınlar, esas sizler sizler ananızın dibinde oturun onun bunun hayatını zindana çevirmeyin, , ayrıca senin zoruna niye gidiyor onu anlamadım sanamı yorum yapmtım ben?
- 8 ay
@Uzgunmelos Hem erkek eve geldiyi zaman kocasını illa tatlı dille kadın karşılaması lazım erkekte ona göre davranır, nick isminden belli zaten neden üzgün olduğun ))
- 8 ay
Rus kadınlado önüne bir tabak koymaz ama ruslara bayılırsınız neden!
- 8 ay
Ruslara bayılıyorum diye bir şey demedim, ayrıca genelleme yaparsan bende yaparım öteki bayanlara ayıp olur o yüzden genelleme yapmayacam
Bak bu benim ailemde vardı ve bana da farkında olmadan geçti. İnsanın doğduğu ev kaderi gerçekten. Sonra biraz aklını kullanırsa insan kurtuluyor bu durumdan. Ama karşındakinin yaptıklarını beğenmemek Narsistik bir davranış örneği. Beğenmemek, değer vermemek, değersizleştirmek, değersizleştirerek onu kendimize bir süreden sonra bağımlı yapmak falan. Bunlar önemli ve gözden kaçan şeyler. Terapistten yardım almanı önerebilirim. Çok işe yarıyor. Bende yaradı.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be güzelim, geçmiş olsun diyeyim öncelikle. 😅 “Olmamış” diyen eşin, zaten yemek yapmayı sevme hevesini baltalamasın sakın. Daha iki aylık evlisiniz, muhtemelen onun damak tadına alışma-dönemi yaşıyorsunuz. Bu iş biraz zamana bırakılmalı. Amaaa o pasta meselesini ayrıca konuşmamız lazım! Onca uğraşa saygı duymalıydı, değil mi ama?
Bence bir gün mutfağa birlikte dalın ve onun sevdiği yemekleri birlikte yapmayı deneyeyin. Böylece hem eğlenir hem de yemeklerin o müthiş kokusuyla anlaşma sağlarsınız. Ayrıca kimin eşi bu emeklere "Annem daha iyi yapıyor" der, ya sabır vallahi! Sen şef kalbini koru, tariflerini çeşitlendir ve enerjini olumlu tut. 🌟 Unutma; tartışmayla değil, anlaşıyla geçer bu işler. 😉02 Yorumla- 8 ay
@cglakinin ben de sana güzelim desem eş olarak alabiliyor muyum seni? 😃😂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
72Cevap
Annesinin yemekleri ile senin yemeklerini neden karşılaştırıyor? Bu rahatsız edici bir durum. Bence o boşanmak istiyor bunun için bahane arıyor. Bence direk boşan, böyle insanla ugraşılmaz. Sende ozman git ona deki sende seks yapamıyorsun. Ben sana bunu söylemiyorum. Konuşacaksak daha çok konuşurum ama ben sesimi çıkartmıyorsam sende sesini çıkartmıyacaksın. Annenin yemeklerini çok begeniyorsan boşanalım git annenle yaşa ozman. Bence git boşanma davasını aç , eşyalarını al sabh 6'd terk et ona mı kaldın ülkede başka erkek mi kalmadı
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 614 cevap paylaştı.
8 ayHemen boşan ayrıl demeyi doğru bulmuyorum. İlk önce kırıcı olduğunu söyle, söylemini değiştirsin. Beğenmediği kısmı söylesin ona göre yemek stilinde küçük değişikliğe git. Tavrını değiştirmezse sen tavır koy yapamıyorum beğenmediysen yeme de. Daha da devam ederse ona yemek vermemeye başla. Sofrayı tek kişilik kur ve sen kendi damak zevkine uygun yemeği bul bunlar senlik değil de. Ve bence biraz mesafe koy, isteklerini yapma. Sana saygı göstermiyorsa sen de ona saygı göstermeyebilirsin. Zaten ya düzelir ya da inceldiği yerden kopar. Bu konuda büyüklere annene danışmak da güzel bir seçenek olabilir. Tabii ne kadar anlayıp yanında olurlar bilmiyorum.
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eşinin beğenmeme nedeni senin yaptığın ve onların ailesinin yaptığı kişiler yemek tarifleri farklı oluyor, tadı acı, tuzu ayarı farklı olur, tatlısı farklı olur. O yüzden eşinle yemek konusunda uyuşmazlık oluyor. Eşin sürekli eleştiriyorsa ona doğru bir şekilde ifade et "senin annenin yaptığı benim yaptığım yemek tarifleri farklı bana saygı duymalısın" gibi şeyleri söyleyebilirsin.
21 Yorumla
Soran8 ayYa illaki kaç senedir annesinin yemeğini yiyor ona alışmıştır da çok kırıcı lafları
Gizli Üye(30-35)8 ayBelkide sandığın gibi çok güzel yemek yapamıyorsundur ya da kötü yemek yapmasan da annesi mükemmel yemek yapan biri olduğu için beğenmiyordur. Bende yaklaşık 1buçuk senedir evliyim çevrem ve eşim yemeklerime bayılır çocukluğumdan beri yemek yaparım en mütevazi olmayacağım konuların başında gelir bu. Kaynanam da güzel yemek yapıyor ama benimkiler kadar değil bence hem çeşitlilik açısından hem lezzet açısından eşim benimkileri herkesinkinden çok beğeniyor dışarıda yemez bile. Eşinin yaptığına gelince de çevren beğeniyorsa yine demek yiyilecek yemekler ve ortada bir emek var yaptığı çok çok ayıp. Ona kızıp uzun bir süre yemek yapma demek haketmiyor yemeklerini yemeyi. Yani bence insan sevdiğinin elinden ne olsa yer çok tuzlu olsa bile mükemmel der sırf üzülmesin diye yer. Çok seçici biri demek gitsin dışarı da ya da annesinde yesin o zaman. Yemek beğenmeyen mızmızlanan erkek mi olur ya !!
00 Yorumlaİnsan evlenince eşinin yemeklerini beğenmese bile nezakaten eline sağlık der, hevesini kırmaz, takdir eder ki daha iyilerini yapmaya teşvik olsun. Seninki gibi katıksız öküzler de yok sen yemek yapmayı beceremiyorsun, yok annemin yemekleri daha iyiydi diye çemkirir ancak. Üzülerek söylüyorum ki evlendiğin adam eş ya da baba olacak kapasitede biri değil. Sadece yaş almış bir erkek çocuğu. Hayatını bu hırtla mahvetmek istemiyorsan bir an önce ayrılmalısın..
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 629 cevap paylaştı.
8 ayŞu kibir budalası yaratıkları çok mu arıyorsunuz acayip merak ediyorum yavrum bunları hangi ahırdan buluyorsunuz siz bu ruh hastalarını Nereden buluyorsunuz siz sorun Onda değil Sorun sende çok mu aradım bu Sokak itini koy kapının önüne çektirsin gitsin yemek beğenmeyen insandan tiksinirim Haşa Allah'ın nimetinden daha mı kıymetliymiş sütü bozuk
20 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı.
8 ayAnasının evine henüz gönderme ya daha cicim aylarındasınız 😅 benim eşim de ablasının yemeklerinden başka yemek yemezdi, bende her akşam ablasında yemek yemeyi teklif ettim, o da kabul etti. Çok büyük rahatlık 😂 Bu arada aynı binada yaşıyorduk. Bir yıl kadar mutfağım tertemiz kaldı, evim de hiç yemek kokmadı 👻
01 Yorumla- 8 ay
Anasında bir kaç yemek tarifi alıp yapabilirsin, ben ablasından sevdiği bazı yemekleri öğrenip yaptım, eşim çok mutlu oldu
Yeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. 2 aylık evlilikte bu vatandaş hata yapıyor. insan böyle bir şeyde eşine kızmaz. Alıp götürür annesinin evine, der annesine karıma nasıl yaptığını öğret diye. Kaynananda insandır yani sana nasıl yaptığını gösterir.
Bir erkek kendi annesi ve eşinin arasında dengeyi sağlamalı. Anneyi tutup da eşini dışlayan bi adamla da zaten evlenmeyin.00 YorumlaAnlasılan eşin hiç kendisi yemek yapmamıs bizler gibi bekar tek basına yasamamıs hep anne yemegı yemıs ve tek lezzetde kalmıs damak tadı yanı aslında senın yaptıgın guzelde olsa çirkinde olsa farketmez onun alıstıgı damak tadında değil bu annesinin kullnadıgı yağdan tuzdan tut pişirme tekniğine kadar değişir kısacaaa önce sana mutfakta eşlik etmesi gerekki elindeki kıymetin farkına varsın bizim yerimizde olsa tek yaşasa ac kalcak demekki
00 YorumlaYemek pasta yapmayan bir erkek o yemeğin pastanın ne zorluk emekle yapıldığını bilemiyor. Bir bilse ne çok meşakatli. Pastada ne kusur buldu, pastalar her daim güzeldir. Zaten yeni tariflerde beklentiyi neden yüksek tutuyor eşiniz, ilk defa yapılan şey sonuçta. Bende soğuk baklava denemiştim ama neyseki beğenildi.
00 Yorumla
8 ayYeni evlisiniz, damak tadı zamanla senin yemeklerine de alışacaktır fakat eşin bunu bilerek yapıyor olabilir (bu çok kötü). İnsan sevdiği kadının yemeklerini beğenmese bile verdiği emekten dolayı beğendim deme nezaketini göstermeli ya da seni motive edecek, kırmadan cümlelerle yönlendirebilir seni bile isteye yetersiz hissettiriyor gibi geldi Annesiyle seni düşman ettiğinin soğukluk verdiğinin farkında değil. Kendi bacagına sıkıyor🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayO zaman sende öyle diyorsa ilk konuş onunla, eğer halen beğenmezse sana bir daha yemek yapmıycam madem annenin yaptığı yemeklerin daha iyi olduğuny düşünüyorsun annen sana yapsın hazırlasın yemeği dersin bir daha yapmazsın olur biter, beğenmiyorsa senin yaptığın yemekleri.
00 Yorumla
8 ayKeşke eleştirmek yerine nazik ve kibar bir dille sana yardım etse belki özel tatlar ve lezzetleri oluşturabilirsiniz yaaaaa varya 2 senedir burdayim sizlerin sayesinde bu erkek milleti gercekten öküzmüş onu anladım
00 Yorumla
8 ayGöndermek ifadesini kullanabiliyorsan hiç evli olmamanız gerekşyor... belli ki kocana saygın yok ve onu kargo gibi tanımlayabilşyorsun. Demek ki eşin asla senin kocan olamamış.
06 Yorumla
Soran8 ayOnun bana çok saygısı var y
- 8 ay
İşte senin ona saygın hiç yok... böyle bir erkeğin yanında kalınlığının hissedemezsin. Böyle bir ifade kullanmaya o yokken bile cesaret edemiyorsan o senin kocandır
- 8 ay
@cglakinin nasıl neden ki? Kocası için "gönderilecek şey" olarak tanımlama yaomış... bu evliliğin devam etmesi mümkün olabilir mi?
- 8 ay
@cglakinin tamam işte ayrılmalıdır... saygı kalmamış
8 ayKendi yapsın boşversene sen ye gitisn anasının evinde yesin bıktım bunların triplerinden bu instagramdaki erkekler kim allah aşkına kadınlar trpki videosu diye 1 kaşık pilava 1 kaşık tuz atıyo adamlar biraz tuzlu yoğurtlar yeriz sorun yol canım diyo geçiyobize niye bu hödükler denk geliyo
10 YorumlaAnnesine geri gönder, senin çocuk olmamis anneyle eş kavramını bilmiyor , nerde nasıl davranması gerek öğretsin onun sorunu senin değil eğitsin sıpasını.
10 Yorumla
8 ayKendi neden yapmıyo eli ayağı yok mu, yallah anasının evine, ben öyle yapıyorum şahsen kadınları hizmetçi oalrak gören zihniyetin inadına evde yemek pişirmem kadınlar olarak mutfak robotu değiliz. Maymun kanzi var araştır o bile kendi pişirebiliyor, bu erkeklerin bahanesi genelde beceremem falan ama asıl sorun cahil anaları. Ee aile evinde babasjnı mutfakta görmeyen davorolardan da medenıyet ve eşitlik beklenemez
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yaa şu kızı kıran bence dilim varmıyor ben olayım olmasa bile olmuş diye motivasyon eder bir ay sonra wnneni sallayıp geçer wma nerede öyle deli kanlı ö.. z bence ozur dilerim ama kizdim
00 Yorumla
8 ayBence git annesine sor nasıl yemekler sever biraz tüyolar detaylar al ise yarayabilir kayın vdlidrn nasıl yrmrk pişirir bak esin onlardan yiyomu mutlaka sevdiği birseyler ydkalarsin
01 Yorumla
8 ayVer odunu insan teşekkür eder nezaketen yemek yapmayı hele ugraş verip elinden geleni yapan insana karşı teşekkür etmemek cok ayıp bir şey bence
00 Yorumla
8 ayO yapsın beğenmiyorsa. Hangi şehirde olursan ol doğal tereyağ sipariş ver veya pazardan bul lezzeti artar yemeklerinin. Birde zeytinyağlı yemek yap hep
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 917 cevap paylaştı. bende genelde annemin yemeklerini ararım başkası yapınca ondan iyi değilse hosuma gitmez. iyi yapanları yiyorum çunku.
01 Yorumla
Soran8 ayEvli misiniz?
Gizli Üye(30-35)8 ayYeni evlisiniz ve eşin senin yemeklerine alışmadığından belki beğenmiyor ama ne olursa olsun yine de nezaketen ve sana duyması gereken saygı, sevgiden dolayı eline sağlık demesi zor olmamalı. Gözden geçirmeli durumu
10 YorumlaYemek beğenmeyen erkek zor bacım😓 ama Anasının evine gönderme sakın. Gel dışarıdan söyleyelim de.
11 YorumlaGüzel yapmak yerine kötü yemek yapın o zaman görsün kötü yemek nasıl yapılıyormuş
11 Yorumla
Soran8 ayValla mükemmel öneri
8 aySevdiği şekilde kendi yapsın bi de sen onun yemeklerinin tadına bak
20 Yorumla
8 ayAllah'ım sen bu bulupta bunayan erkeklerin şansını bize transfer et 😂
28 Yorumla- 8 ay
😂😂
- 8 ay
@Realsthh Cümleyi erkolar kapatılsın diye bitirseydin tam olurdu. Niye acıdın bize 😅
- 8 ay
@Realsthh valla ben o yorumu okuyunca hiçbirinize şans yok oturun oturduğunuz yerde gibi anladım 🤣
- 8 ay
Hayatındaki en büyük yanlış bu yazdığın yorum olarak kalsın inşallah 😇
Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Yemekleri dönüşümlü yapın. Sonra onun yemeğini beğenme babaminki daha güzel de🤣🤣empati kurşun öküz..:))
00 Yorumla
8 ayAnası gelsin sizde yemek yapsın. sen niye gonderiyorsun cocugu anasının koynuna... Senin koynunda kalsın anasının yemeklerini yesin :D
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı.
8 ayAbla çok özür dileyerek şunu demek istiyorum
S**tir olup gitsin annesinin evine ya da bir zahmet öğrensin
00 Yorumla
8 ayNesi her gün size menü halinde yemek göndersin o zaman sende uğraşmamış olursun ya da kendine göre yap, o eve gelince aç kalsın
00 Yorumla
8 ayÇoktan gelmiş küçük bir çocukla evlisin bırak da anasına kavuşsun ufaklık yavruyu anasından ayırmak olmaz
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayEvliliğimin ilk zamanları eşim yemek yapmayı bilmezdi. Üstüne üstlük çalışam biri idi hiç dert etmedim. Şimdi ise mükemmel bir aşçı
00 Yorumla
8 ayO öküz ya. Aldırma sen ona. Bide sen yapta yiyelim de. 😁
01 Yorumla
Soran8 ayYumurta kırabilir mi acaba
Sen yap da yiyelim de beğenmiyorsan ananın evine git de bak ne oluyor
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayBeğenmiyorsa daha iyisini yapması için takınız önlüğü 😜😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySen hiç bir şey yapma aç kalsın bak nasıl beğenir beğenmiyordum diye yapmadım ya sipariş ver ya anneme de bak nasıl yalvarır
12 Yorumla- 8 ay
Çok mantıklı düşünmüşsün ama o erkek anormal biri ise bu cümleleri duyduğu an yalvarmak yerine şiddete başvurabilir.
Soran8 ayKendime de yapmiyim mi peki
iyi olur çocuk düzgün bi yemek yesin ayıptır günahtır.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 436 cevap paylaştı.
8 ayGeç kalmadan bitmesi gereken bir ilişki bence
00 Yorumla
8 ayHic bi sey yapma, gelsin annen yapsin o zaman de
00 Yorumla
8 ayOnun anasını sizin eve getirme vakti geldi belki de :))
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. Beğenmiyorsa bir sebebi vardır önce yemeği nasıl daha bir lezzetli hale getirsem diye düşün önce
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 955 cevap paylaştı. Gönder gitsin daha 2 aylık evlisiniz ne bu huysuzluk insan biraz alttan alır
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı.
8 ayO yapsın da görelim qwk shdhd ya yolla gitsin orada yesin gelsin canına minnet. At kafası.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayMerak etme daha iyisi olacak yedikçe mutlu olacağın yemekler de olacak diyin. Biraz alttan almayı deneyin bakalım ne olacak yine aynı mı değişiklik var mı sözlerinde, davranışlarında.
00 Yorumla
8 ayKendi niye yapmıyor... hem eleştirip hem de tabağı süpürüyor kesin
00 Yorumla
8 ayanneci biriyle evlenmişsin çocuk yapma sakın da boşan kurtul
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
8 ayAy çok sinir bozucu. Yapma ona yemek. Gitsin anasında yesin ana kuzusu
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 437 cevap paylaştı.
8 ayböyle demesi aşırı yanlış eline saglık demek okadar zor bişemi ya bende yapma yemesin
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 459 cevap paylaştı.
8 ayBoşa. Kendisi yapsın begenmiyorsa.
Ben olsam şimdiye kadar boşanmıştım.
00 Yorumla
8 ayBeğenmiyorsa sadece kendine yap o anasında yesin
03 Yorumla- 8 ay
Belki ellerinle yedirse begenir değil mi yavrum :)
- 8 ay
Boğazına tıksa bir daha söylemeye cesareti olmaz bence
- 8 ay
Doğru söylüyorsun herkesin zevkine fnfnf
Gizli Üye(25-29)8 aySen zaten eşin ve anasıyla birlikte yaşamalıydın. Birazdan kaynanadan yemek yapmayı öğrenirsin.
02 Yorumla
Soran8 ayAhahha olur
Cevap sahibi8 ayHarikasın
Evet evine gönderip annenin yemeklerini ye bundan sonra deme vakti gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aykusura bakma da erkek kadın hiç farketmez benim için biri yemek yapacak ben onu sevincimden ağlayarak yerim ya isterse zehir olsun
10 Yorumlasizin cicim aylarınız çok çabuk bitmiş bence beğenmediğinde benim elimden bu geliyor sen yapta marifetini görelim demeni isterdim sana yaklaştığında bugün beni çok üzdün beni kendinden soğuttun bugün canım sevişmek istemiyor de ona..
00 Yorumla
8 ayHiç gerek yok öyle her şeyde evlilik sarsılırsa hiç evlenmeyin her zaman anlaşmayacaksiniz sonucta hayatiniz birlesiyor ama boyle seylerden evliliginiz etkilenmesin begenmiyorsa ona nerede yiyorsan ye ne yapiyorsan yap benim elimden gelen bu kadar de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBu akşam sadece kendine kadar yap. Masaya onun için tabak koyma 😄 Anladın kabalık ettiğini
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazı kadınların eli lezzetli değil mide bulandırıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEşinin damak tadını öğren ve ona göre yemek yapmaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayYapma sende bi süre yemek filan. Aklı başına gelir
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Eşim yemeklerimi beğenmiyor, bu beni kırıyor, anasının evine gönderme vakti geldi mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler