Eşim kız gibi trip atıyor sürekli. Bugün sevmediği yemeği yaptım diye küstü ne yapabilirim?

Eşim sürekli trip atan biridir en basit hareketimden bile bir şeyler çıkarıp trip atabilecek potansiyele sahip. Sürekli ilgilenmiyorsun, sürpriz yapmıyorsun, bana hiç gülümsemedin bugün vs hep bunlarla geçer ömrüm sürekli sanki ben erkekmişim gibi onun nazını çekerim. Bugün yoğurtlu kabak yemeği yapmıştım hem hafif olur hem de dolapta kabak vardı araya gitmesin diye. Eve geldi bana küstü ben kabak sevmiyorum sen neden yapıyorsun sen beni sevmiyorsun beni üzmekten sinir etmekten zevk alıyorsun dedi ben de aldım masadaki tabakları yere fırlatıp kırdım sinir krizi geçirdim ağladım çünkü yetti artık ergen gibi davranması. Sonra beni sakinleştirmeye çalıştı özür diledi ama ben biraz yüz vermeyince hemen bıraktı gitti şimdi yine o trip atıyor. Beş dakika nazlanmama triplerime dayanamadı ve yine gitti suçlu benmişim gibi. Dağıttığım yerleri de o halimle ben topladım hiç umrunda bile olmadı. Boşanmak istiyorum artık neden böyle bu adam ya?
Eşim kız gibi trip atıyor sürekli. Bugün sevmediği yemeği yaptım diye küstü ne yapabilirim?