Kahvaltının gerçekten mutlulukla bir ilgisi var. 🙃 Kahvaltı yapmak kadar hazırlamak da keyifli. Paşama bugün kahvaltı hazırladım. İşe geç gidiyor uyanma saatine göre ayarladım. Abla olmanın güzellikleri. 🧚
Valla en son saat 12 gibi xeee biz geldik diyen kuzenim ve eşine kamvqlti hazırladım.. Spordan çıkıp ne yapalım 'e yapalım.. Onaa gidelim o bize kahvaltı hazırlar demişler.. Hayat onlara güzel :)))
1
6 Yorumla
Soran
8 ay
Çalışıyor bizim paşa sorumluluk sahibi aynı zamanda. O da benim her istediğimi yapar karşılıklı değil muhakkak 😇sevgi bağı.
Hayır diyemiyoruz 😄bir sonraki haftaya artık. O da onların düşüncesizliği olsun diyelim. Pazar günü davet edilmediği sürece çat kapı gidilmez hiçbir yere. 🤷
Ya evet aslında öyle ama bu kuzenim İstanbul'da buraya geldiğinde beri nerdeyse her hafta sonu birlikteyiz.. Üstüne tatil vs birlikte yapiyoruz.. Baya yakınız sorgusuz sualsiz bir dostluğa evrildi ne yapayım :)))
Ohhh ellerine sağlık ya, ortam muazzam, kahvaltı harika, orada olmak isterdim. Şanslıymış paşa, ne güzel şefkatli, düşünceli ablası var 😍 Bana da hazırlasan keşke :P
1
5 Yorumla
Soran
8 ay
Ben de şanslıyım öyle bir kardeşe sahip olduğum için.
Bir kere şu kahvaltıya bakınca bile insanın yüzünde bir tebessüm oluşuyor! 😍 Mis gibi köy havası, sıcacık lavaş, peynir, zeytin, domates, salatalık... Yetmezmiş gibi tereyağıyla yapılmış bir menemen. Efsanesiniz yahu! Bu masa, mutluluğun tanımı resmen. 😊
En son kahvaltıyı misafir ettiğim bir arkadaşım için hazırladım. Özel tarifim var, zerdeçallı omlet ve yanına Urla’nın meşhur zeytinlerinden yaptığım bir zeytin ezmesi. Sabah sohbeti daha da lezzetli oluyor. Sen de abla olmanın hakkını vermişsin, helal olsun! 👏 Kahvaltı da, insana değer vermek de bir sanattır sonuçta. ❤️
Vallahi arkadaşım Aşko Kuşko değil, dışarıdan bir misafirimdi. 😄 Ama o da KızlarSoruyor'a takılır, tanıyabilirsin. Kahvaltı uzmanı sayılırız ikimiz de! ☕🍳
En İyi Cevaplar