Gecenlerde marketten almıstım merak edip elmalı turta gıbı olmus cok hosuma gitti benim lezzet olarak bu gidişle portakallı dama atılmazsa iyi peki sizler denedinizmi?
Denedim Harıka
Denedim Beğenmedim
Henuz Denemedim Merak Ediyorum
Bisküvi Sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elmalı Turta Gibi Olmuş Çok Hoşuma Gitti Deneyen var mı?
Bende ilk kez gördüm gecen hafta almıstım ilk kez bugun bi baktım çekmecede en arkada masum masum saklanmıs duruyo dedim ben seni yemezmiyim gel buraya niçin saklanıyosun bı kaptım onu bi savastık aramızda kavga dövüş görmen lasım üzerindeki çikolata tanecıklerını nasıl atıyo bana nasıl savunuyo kendini taaaakii jölesini çalana kadar direndi jölesini çalınca bak bakalım lezzetlimiyim abiii die çığlık attı dedim sen harıkasın mükemmelsin senden bi koli alcam dönüşte😉👋
Okurken bile yorumu sevdim asıl sen bitanesin yaa hep böyle kal hiç degişme 🤗🙏☺ ufacık şeyler le mutlu ol seviliyorsun yemiş kadar oldum sayende alacam ve senle sohbet eder gibi kahve Eşliginde yicem 🧚♀️💃
Tesekkürler kızçe benim içimdeki çocuk ölmez bea benim hayalim bile var 3000 yılına kadar yasayıp evrendeki diğer canlılarla tanısmak istiyom bakam becerebilirsek bakarsın elmalı turta bıze marvel filmlerindeki gibi sonsuzluk iksiri etkisi yaratır bambaska bı pencere acılır o zaman senınde mutfak zevkın daha doğrusu lezzet tutkun ınanılmas asla zeytin yağlıları terk etme bu arada sohbete varım ancak kahve işi bozuyo yaa beni bilion sıcak şeylere karsı dizilerdeki köyün delisi kambere baglıom kendimi aman aman uzak dur kac kac kac senı yakcaklar hıssı gelıo içimden en iyisi soğuk içecekler alıstırcam tüm dünyayı soğuk içeceğe acaba soğuk kahveyide ben mi buldum yoksa patanti bana mı ait ki hiç öyle bi yan gelirimde yok
Bu arada iyi olmamı dilediğin tesekkürederim bu ince düşüncene ama korkma benim gibi kötülere bişe olmaaaz aaah ah bu küçücük bedenimle ne kötülükler ettim ben bi bilsen çok geriye gitmeyede gerek yok geçen sene benim yüzümden evine yiyecek götüren bi karınca intıhar etti biliomusun
Enişte ne alaka 🤣😂 o denizde savaş veriyor kız kardeşlerime dedim kahve yanında çekip harika tadı var diye nerden keşfettin dediler denizden gelen adam seni konuştuk gamsız ama okyanus kadar güzel yüregi dedim 🤗🙏
Waoow tesekkür ederim kızçe okyanus kadar guzel yuregı demek dedirtmek bunu basarmak gurur verici gercekten tesekkür ederim bak ama unutma senınde damak tadın ben gurmeyim diyen köşe yazarlarına bin basar enişteye gelirsek ilk aklıma o geldi ya beni baska kimle konuscakki dedim ne bilim bende dedim tatıle gelmıstır yanınıza sohbet acılmıstır denızden vs kız kardesinle ufacık bı cocuk olarak beni konuscagın hıc aklıma gelmediki aslında benım yas kac bilionmu 34 değil 3+4🤣🤣🤣 bu arada afıyet olsun cidden sevdim ben bunu dönüşte alcam mutlaka yıne
4 kızız ortancalar ikiz sen yaşta en son olan 29 civarı yani ne yesek içsek hemen tavsiye ederiz çocuklar içinde alırlar elmalı tarçınlı her şey sevilir zaten enişte daha yeni gitti Aralık ta anca gelir o şafak sayıyoruz sorma konuştuk seni de ben çok anlatınca onlarda bişey sandı dedim yok o benim deniz kaplumbağam 😂😂
Aaaa ne guzel yorumlamısın kız sen hehehe deniz kaplumbagası beeeen oleyyy yuppiii en sonunda kamara su basıp deniz kaplumbagasımı getirsem acaba bana arkadas olur burada yanlıs anlamazlarsa selam söle kardeslerine benimde 2 apam var ama sizdedi gibi yas farkı kucuk değil bizde ben evde hesapta olmayan ufaklıkmısım apamlarla aramda 12 ve 10 yas fark var
Aleyküm selam söylerim yanlış anlama olmaz yavaş olman ve suyu sevmen sürekli kablumbağa örneğin bunu getirdi aklıma kızlarla aramızda çok yaş yok arkadaş gibiyiz zâten de
Bu guzel hem kardes hem arkadas miss gibi ben tek buyudum diyebilirim çünki daha aklım ermeden apamlar evlendi gitti elbette görüştük görüşüoz ama evdeki gibi o yastık savasları vs kalmadı bende onlarla yapamadıgımı şimdi yiğenlerimle yapıom anneleriyle yarım kaldıgımız yerden onlarla devam
Aslına bakarsan bendede o sorun var tatlı olduktan sonra bıcok seyı severım ama gel gelelim elmalı turtayı cok sevmeme ragmen elmalı bısküvi türü pek yok bu bana cok ayrı hıssettirdi eger uretimi devam ederse tahmını her ay yaptıgım abur cubur alısverısının vazgecılmezlerınden olcak
Umarım çünki işim gereği ne elma alıp kendim yapma sansım var nede unlu mamullere gidebilme şansım var burada en dayanıklı tuketım bıskuvı umarım uretımı devam eder
Sıkıntı yok ben gemıde calısıyorum o yuzden bu tarz urunler cok degerlı bızler ıcın yanı maalesef okyanusta balıkların işlettiği unlu mamuller ya da market yok haliyle karaya ulastıgımızda uzun sureli ambalajda dayanan ne aldık aldık
Görseldeki elmalı turta aromalı bisküviler gerçekten efsane olabiliyor! 😋 Hele ki çayla veya sade bir limonata ile eşleşince tadından yenmiyor. Ben de birkaç kez denedim ve gerçekten "elmalı turta" tadını alabiliyorsunuz. Ama tabii herkesin damak zevki farklı, bazısı fazla tatlı bulabiliyor. 🙃
Ankette ise tercihim: "Denedim Harika!" Bu lezzet tam bir miniboy tatlı keyfi! 🥳
Elmalı turta aroması olan bisküviler tam bir nostalji bombası gibi! 🙌 Çayın yanına yakışır bir tat gerçekten. Ama şeker seviyesi biraz fazla olabilir, o yüzden tatlıyı az sevenlere ağır gelebilir. 😂 Anketteki tercihine 100% katılıyorum: "Denedim Harika!" 🥧🍎
En İyi Cevaplar