Yeme & İçme Elma püresi hiç yaptın mı? istisnaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şekersiz tabikide 🤓 Güncellemeler+1 yıl Ya hiç kimse mi😬 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar denemelisiniz çok lezzetli oluyor 😍 Elma püresi hiç yaptın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet çok yaptım özellikle keklere, kurabiye dolgularına ve pastalara çok yakışıyor ❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben yapmadım 0 0 Yorumla
Ayrılıkotu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Hayır yapmadım. Direkt katır kutur yiyorum kendisini 😂 0 4 Yorumla Ayrılıkotu +1 yıl Nasıl yapılıyor. Elmaları kabuğunu soyup rendeleyip pişiriyor muyuz Yorumla istisnaaaa +1 yıl 5 Elmayı soyup küp şeklinde kesip bir tencereye koyuyorsun…. Yarım bardak kadar su ekliyorsun… ocakta hafif kaynatıyorsun… biraz limon ekleyip soğumasını bekliyorsun.Afiyet olsun 😋 Yorumla Ayrılıkotu +1 yıl Denicem 😁👍🏻 Yorumla istisnaaaa +1 yıl 🤓 Yorumla
Yahşibatıkovboyu Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Herşeyi şekersiz yapıp sonra çikolataya gömülüyorsunuz ya. Efsanesiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nabiyon gülüm 😀 0 2 Yorumla istisnaaaa +1 yıl İyiym teşekkürler sen nasılsın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyiyim sağolasın 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet çok yaptım özellikle keklere, kurabiye dolgularına ve pastalara çok yakışıyor ❤️
Ben yapmadım
Hayır yapmadım. Direkt katır kutur yiyorum kendisini 😂
Nasıl yapılıyor. Elmaları kabuğunu soyup rendeleyip pişiriyor muyuz
5 Elmayı soyup küp şeklinde kesip bir tencereye koyuyorsun…. Yarım bardak kadar su ekliyorsun… ocakta hafif kaynatıyorsun… biraz limon ekleyip soğumasını bekliyorsun.
Afiyet olsun 😋
Denicem 😁👍🏻
🤓
Yapmadım da yemedim de
Herşeyi şekersiz yapıp sonra çikolataya gömülüyorsunuz ya. Efsanesiniz
yapmadım
Hayir
Hayır
nabiyon gülüm 😀
İyiym teşekkürler sen nasılsın?
iyiyim sağolasın 🙂
Yapmadım