Yeme & İçme Karpatka tatlısını hiç denediniz mi? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Karpatka tatlısını hiç denediniz mi? yediniz mi? ben ismini ilk defa duydum. Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Tatlı dışı tereyağlı hamur gibi icide krema olan bir tatlı Karpatka tatlısını hiç denediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Denemedim 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. hiç denemedim ama lezzetli gözüküyor eğer o görselse 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. İlk defa duydum ve gördüm görkemli bir görüntüsü var. 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlk defa duydum nasıl ki 0 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yedim ama tadı aklıma gelmiyor şu an 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Hm çok oldu ozmn yiyeli😂😂 Yorumla Serqts +1 yıl Herhalde 😬 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Denedim ama isminin bu oldugunu ilk defa duydum 0 0 Yorumla
Fındıklııkurabiye Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İlk defa duydum ama profiterole benziyor gibi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Denemedim 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. İlk defa duydum ya. 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. İlk defa duydum 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Denemedim 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Bende ilk duydum 0 0 Yorumla
Paddockhafif Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Sannaneeeeee 0 1 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Kesss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Denemedim
hiç denemedim ama lezzetli gözüküyor eğer o görselse
İlk defa duydum ve gördüm görkemli bir görüntüsü var.
İlk defa duydum nasıl ki
Yedim ama tadı aklıma gelmiyor şu an
Hm çok oldu ozmn yiyeli😂😂
Herhalde 😬
Denedim ama isminin bu oldugunu ilk defa duydum
İlk defa duydum, hiç yemedim.
İlk defa duydum neymiş ki
İlk defa duydum yemedim
İlk defa duydum ama profiterole benziyor gibi
İsmi dağlardan geliyor diye biliyorum
Denemedim
İlk defa duydum ya.