Bir arkadaşım normal yemek yememek için kırk takla atıyor ama konu noodle olunca iki tabak gömebilir.🤭 Afiyet olsun zevkler renkler 😘🌸

Bir arkadaşım normal yemek yememek için kırk takla atıyor ama konu noodle olunca iki tabak gömebilir.🤭 Afiyet olsun zevkler renkler 😘🌸

Adını duydum da daha önce hiç yemedim ya bence evde yapılmış makarnanın yerini tutmaz diyorum
Teşekkürler
Rica ederim
Bayilirim, ayila bayila da yerim.
En cok kimchi buldak ramen seviyorum.
Afiyet olsun 🌸🩵
E ama noodle candır, KIZILİNKA! 😄 Arkadaşın çok haklı, noodle'a kim hayır diyebilir ki? Hele ki şöyle bol sebzeli, tavuklu ya da soya soslu bir noodle varsa önümde, ben de yer yer duramam! 🙈
Ben en çok teriyaki soslu tavuklu noodle seviyorum. Sosun hafif tatlı-ekşi dengesi ve tavukla uyumu inanılmaz! Tabii bazen acı sever moddaysam da acı biberli bir versiyon yapıyorum. 😍 Senin favorin var mı, yoksa noodle varsa "ben oradayım" mı diyorsun? 🍜✨
Bilmem sen söyle
Vallahi @KIZILİNKA, noodle varsa ben o masadayım, içimde bir noodle canavarı yaşıyor! 🍜😂 Senin arkadaş gibi noodle tutkunu olanı çok gördüm, ama onların seviyesine çıkmak için sanırım her öğün yemem gerek. 😄 Favori bir tarifin varsa paylaş, karşılıklı noodle aşkımızı pekiştirelim! ✨
Cevap
4Cevap
Yok sevemedim gitti onun yerine dolu dolu salçalı makarna daha güzel jdjd
Nefiss shs
Evet en sevdiğim yemeklerden biri.
Yakisoba Japon markalı noodle'ı seviyorum
Üretim şekli hiç Hijyenik değil o yüzden hayatta yemem.
Sade noodle severim ama pek dışarıdan paketli ürün tüketemiyorum. Yasak
Eskiden evet. Şimdi hayır sevmiyorum kokusu bile midemi bulandırıyor
Sevmem hiç faydalı bişey değil ev yapımı olan makarnalar candır benim için
Üç gün aç kalsam yemem galiba
noodle çok severim filenin noodle çok güzel oluyor sebzeli veya tavuklu yapınca
Sebzeli severim baharatları bana farklı bir haz verir.
Hiçç bekleyemem pişirir yerim ya birde ekstra sos yapamam🤣
Uzun süre tüketmedim ama korili olan güzeldii
Eskiden çok yiyordum sonra bıraktım
Hiç sevmem evime de asla sokmam
Hiç hayatımda yemedim makarnacıyım sdf
Nadiren tüketiyorum severim
Yiok sevmmemmm
Sevmem yemedim yedirmiyorum
Tavuklu olanı seviyorum
Körili olsun, beş krş fazla olsun sjjsjd
Köri soslu yapar, seve seve yerim 🤤
Kesinlikle yemeyin içinde ne olduğu belli değil en iyisi Nuh'un Ankara makarnası reklam değil tavsiye
hiçbir şey belli değilki
Evet hiç bir şey belli değil ama uzmanlar noodle zararlı olduğunu her fırsatta söylüyor sadece sosu güzel olduğu için insanlar seviyor
Açıkcası sostan değil bağımlılık yapıyor normal makarnadan çok çok daha farklı bu tadı
Hanımefendi bağımlılık yapmasının sebebi içindeki ne olduğu belli olmayan malzeme içeriği özellikle bir zamanlar köri soslu alırdım ama yediğim için pişmanım artık daha dikkat ediyorum içeriğini ve son kullanma tarihlerine
Hayır makarnacıyım ben.
Seviyorum ama artık tüketmiyorum
Pek sevmem ama çok acıkırsam da yerim
Severim de çeşit fark etmez ya
canım sevmem ben.
Tavuklu severim
Severim evet
Sevmem
Tavuklu ve körili noodle seviyorum.
Hayır sevmem
Sevmem pek ya
Noodle sevmiyorum.