Yeme & İçme Noodle sever misiniz/en sevdiğiniz noodle hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Noodle sever misinzz / en sevdiğinz noodle hangisi? edit: tavuklu ve korili şu an yiyorum. Noodle sever misiniz/en sevdiğiniz noodle hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cileklisu-t Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Köriliyi çok severdim ama rahatsız etmeye basladigi için bıraktım cok sagliksiz 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Noodle Severim 😋 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Yani daha hiç hiç yemedim tükettiğim bir üründe değil 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 435 cevap paylaştı. Neredeyse her gece uyumadan önce yerim eskiden soya soslu çok tüketirdim artık bulamıyorum raflarda şu an körili seviyorum onun dışında tavuklu çok kötü dana etliyi de denemiştim tadı iğrençti et kokuyordu yumurtalıyı henüz denemedim 0 0 Yorumla
eco16 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Severim ama kısırlık ve kansere yol açıyormus oyüzden daha yemiyorum ve tavuklu severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Severim. Her türlüsünü severim. Ama sağlıksız olduğu için arada bir yerim, her gün yemem. 0 0 Yorumla
ISIZBEY Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yok ya severdim bikere içinden böcük çıktı sonra almadim 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla