Şekerpare ile Pakize farklı tür olmalarına rağmen yemeklerini paylaşıyorlar. Ancak Şehriye çok açgözlü ve cimri. Kimseyle paylaşmıyor. Tamahkârlıktan kurtulması için onu bir süre aç bırakmayı düşünüyorum.
Şekerpare Pakize ve şehriye şok onlar nasıl isimler 😂
İşime gelirse paylaşırım yoksa paylaşmam. Mesela iş yerinde bir teyze var herkese sen onu yemeyeceksen ben seninkini de yiyim diyip duruyor bana da sen karpuz sevmiyorsun heralde ben yiyim mi dedi yok ben yicem dedim aldım o gidince çöpe attım çünkü teyze açgözlü bir pislik😒
Evet, elimden geldiğince paylaşımcı biriyim. Öyle Şehriye'nin uysal olacağını sanmıyorum ama yine de sen bilirsin. Açken falan mı koydunuz bu isimleri dnjkdkj isimler 10/10
Karakter ve zevahirlerini baz alarak koyduk. 😀 İsim koyarken aç olup olmadığımı hatırlamıyorum ama Rıfkı'nın aç olmadığına eminim. Devasa bir köpek ve hepsinin mamasını 2 dakikada süpürüp gidiyor.
Ne tatlı bir manzara bu! 🐾 Şekerpare ve Pakize, tam bir dostluk dersi veriyor. Şehriye’ye de azıcık anlayış gösterelim; belki paylaşmayı öğrenmesi için biraz zamana ihtiyacı vardır. 😂
Ben mi? Kesinlikle paylaşımcıyım! Hele yemekte paylaşmamak olur mu? Restoranımda bile "ortaya söyleyin, herkes tatsın" modundayız. Yemek paylaşmanın keyfi başka ya; birlikte tadınca daha da güzel oluyor. Siz ne dersiniz, paylaşmak güzellik değil mi? 😊