Her şeyin sadece sana ait olmasını mı istersin? Elinde olan bir şeyi başkası ile paylaşır mısın? 2 gündür evde top kavgası var. Oysa ki hepsinin birer topu var. Ben hayatımda tenis oynamamışım, bebelere tenis topları bile aldım hahah. Dövüşmen guzum.. 🦁
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Dilimizdeki en güzel kavramlardan, içimizdeki en güzel duygulardan biridir. Maalesef ki ' paylaşmak ' kelimesinin içi son zamanlarda tamamen boşaltıldı. İnsanlar artık paylaşmak denildiği zaman, yediği yemeği, içtiği içeceği sosyal medya platformlarından paylaşarak bir şeyleri insanların gözüne sokmak olarak algılıyor. O kadar kötü bir duruma geldik ki, paylaştığımız fotoğrafın herkes tarafından görülmesini istiyoruz. Halbuki paylaşmak sessizce olur, içten olur, kimse bilmez, bazen gülücüğünü, bazen ekmeğini paylaşırsın. O kadar kötü bir duruma geldik ki, artık yemeğimizi değil de, yemeğimizin fotoğrafını paylaşır olduk. Halbuki paylaşmak, paylaşılan kişiye ben seninleyim demektir, eğer bir gün aç kalırsan, ocağımda pişen yemekte her zaman senin de payın var demektir. O kadar kötü bir duruma geldik ki, paylaştığımız şeyleri herkes beğensin istiyoruz, halbuki, paylaşmak denilen duygu karşılıksız olur. Bu kötü günlerde, gerçek anlamda bir şeyler paylaşabilen insanlar bu dünyadan eksik olmasın. Bizden bir şeyler eksilecek diye korkmayalım, çünkü; paylaştıkça çoğalır.
Hahah dövüşmen guzum mu🤦🤣 Çok sevimliler Her birine birer adet aldıysan bu kavga neden? Çok yaramazlar. Paylaşımcı biri olduğumu çok düşünmüyorum. Sevdiğim kişilere öyleyim. Yemek konusunda bakan kişiye kıyamam. Ama çokta elim arşa kadar açık değildir. Sevdiğim şeyleri istedikleri zaman, vermediğim görülmüştür. Ana, duruma, nesneye verdiğim değere ve isteyen kişiye bağlı diyebilirim buna.
Senin yine iyi benim oğlan parmağımı paylaşmıyor benimle ahahah parmağımla oynuyor falan ne zaman parmağımı çekersem bi dünya hakaret... konuşan muhabbet kuşu çok zor arkadaşlar geçen kızıp "şalak" dedi bana, bazen de kızınca şişko diyor... meyve yerken vermezsen kavga kıyamet... ama evlat işte seviyosun😂
Paylaşımcı biriyim. Bu yönümü babamdan almışım sanırım. Ailemin diğer iki üyesi bizim kadar eli açık, paylaşımcı kişiler değildir. Ben paylaşmayı seven biriyim. Elimde olanın miktarı önemli değil. Ne kadarı varsa o kadarını paylaşırım.
Her konuda paylaşımcı değilim. Şayet verdiğim yumuşak yüzü kullanmak isteyen insanlar çıkabilir. Sınırlarım konusunda fazlasıyla bencil olabilirim. Hak edene paylaşımcı, hak etmeyene dünyanın en bencil insanıyım. 😄
Bana ait ne varsa sadece benim olmasını isterim evdeki ortak bilgisayardan nefret ederim ve başkasına ait olan bir şeyi kullanmayı sevmem bu bencilikse evet bencilim.
Son kalan yemeği en büyük parçasını ihtiyacim olsada sırf sevdiğim insan kırılmasın diye çoğu zaman kenara çekilirim sevdiklerimin mutluluğu benim için daima 1 sıradadır paylaşmayı çok severim
Sevdigim insalara karşı acayip paylasimciyim. Ama bende yokken de az olani paylasmak taraftari değilim. Bende bol bol olursa kim olursa olsun paylaşırım.