Para & Ekonomi Cimri misin yoksa bencil mi? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Bazen cimri olurum eşyalarımı kimseyle paylaşmam.. 😃 Güncellemeler1 yıl Güzel soru için teşekkür ederim.. 😃 Cimri misin yoksa bencil mi? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. ben eli açık bir insanım.. bencil değilim.. ama hak ettiğine göre davranırım insanlara 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Hayatımı bile başkaları için heba ettim. Benden fedakar kimseyi tanımıyorum. 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Helal be.. 😃 Yorumla
Ademişte2765 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cimri de değilim bencil eli açık kibar bi insanım ama sevmediklerime karşı tam tersiyim😄 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 618 cevap paylaştı. Cimri değilim 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Çok eskiden cimriydim şu an ikisi de değilim:) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ben eli açık bir insanım.. bencil değilim.. ama hak ettiğine göre davranırım insanlara
Hayatımı bile başkaları için heba ettim. Benden fedakar kimseyi tanımıyorum.
Helal be.. 😃
Cimri de değilim bencil eli açık kibar bi insanım ama sevmediklerime karşı tam tersiyim😄
Kesinlikle cimri değilim ama bencilim.
Yemeğimi paylaşamam kimseyle
bazen cimri evet ahahah
Cimri değilim.
Cimri değilim
Çok eskiden cimriydim şu an ikisi de değilim:)
İkisi de değilim kedicilim
İkisi de değil
İkisi de değilim hahah sevmediğimi vermem ama
İkisi de değilim
Bencile yakınım
Hiç biri
Bencilim