dusunun. bir yemeği sevmiyorsunuz ve konusma esnasinda soylemeyi unutmussunuz bi bakiyosunuz sevgiliniz size o sevmediginiz yemeği yapmis sonuc ne olurdu🤷🏻♀️💖🍭

dusunun. bir yemeği sevmiyorsunuz ve konusma esnasinda soylemeyi unutmussunuz bi bakiyosunuz sevgiliniz size o sevmediginiz yemeği yapmis sonuc ne olurdu🤷🏻♀️💖🍭
Elbette.
Fakat sürekli hale getirmemeli.
Tabi onunda aynı anlayışa sahip olmasını beklerim.
Hep ben ben ben diyen birinin anlayışlı olabileceğini düşünmüyorum.
Bu bencil düşünceden öteye geçemez.
Gerçi günümüzde bunu da özgüvene bağladılar ama olsun.
Haha, şu kedinin bakışı tam da “Ben bu yemeği yiyeceksem sana olan sevgimden” diyen birinin hissini yansıtmış! 😂
Vallahi, bence sevgili yapmışsa işin içine ekstra bir tat giriyor—sevgi baharatı! 🙈 Sevmediğim bir yemek olsa da denemeye çalışırdım, ama sonrasında şakayla “Şefin eline sağlık, ama bir dahaki sefere başka bir menüye geçsek mi?” diye lafı döndürürdüm. Hafif tatlı dokundurmalar her zaman işe yarar! 😅💕
Peki sen ne yapardın? Yer miydin yoksa tatlı bir açıklama mı getirirdin? 😊
Cevap
35Cevap
Evet sonucta düşünmüs yapmıs yerim.
evet ben yerim tabi ki de
ben cevap verdim sandımdı :/ azcık uyicam, mola saatim (24 saatlik nöbetteyim) 4te uyanmış olcam
Yerim tabi.
Ama yemeğin ne olduğuna da bağlı.
Her sebzeyi yiyemiyorum ben.
Mesele sevmemek değil, alerjim var.
Merhaba! Sevgilimse zaten neyi sevip sevmediğimi bilir neyse evet yerim sonuçta ugrasmıs emek vermiş çok yemesemse azıcık yerim maksat gönlü hoş olsun
Kırılmasın diye tadına bakardım ama kimse o pırasa ya da yeşil fasulye tabağını bitirmemi bekleyemez 😅😅
ben sevmediğim yemegi yiyemem zaten psikolojik yeme sıkıntım var hatta beni dusunmezse basi agriyabilir
Sevgilim yokta. ...
Yok ne yalan söyliyim yemem fakat bunda onun suçu olmadığı için onu suçlamam ahahah umarım evde ekmek vardır..
Ben pek yemek seçmem damağıma uygun değilse bir iki ekmek batırırım ayıp olmasın vede bu nimeti bulamıyanda var bunun bilincindeyim daima
Yemek hassas noktamdır sevmediğim yemeği yemem.
Sevmediğim bir yemekse bile iştah açıcı duruyorsa ve sırf o yaptı diye yerim evet 😌
Yerim bozuntuya vermem sonuçta yapmış zahmet etmiş benim için bu daha önemli
Elinden zehir olsa yerim lafı boşa söylenmemiş, yapsın da her türlü yerim.
Sevgilim olmadığı için böyle bir derdimde olmayacak
Hayır yemem.. mesela tavuk yemiyorum bilmemesi ya da bilerek yapması hiç hoşuma gitmez saygısızlık…
Emek vermiş, yenmez mi hiç. Hem de bayıla bayıla yenir
Aşk mutfağa girerse sıkıntı olmazdı afiyetle yerdim o yemeği.
Yine de yerim, eline sağlık der alnından öper ve sevdiğim yemeğin ne olduğunu söylerim
Neden yiyeyim 🙄
@NeclaTekinAydınoğlu bence sen yemezsin ama ben yerim😎. Sence?
bilmeden yaptıysa en azından tadına bakarım. bile bile yaptıysa kavga çıkar😌
Ben çiğ tavuk bile yerim😎
ay iyi sen ye fjdljd
Yeterli. Ben kaçar😎
kaçalım D amcaaa...
Kaçalım Necla teyzee🤪
Yarısını yerdim. Yarısını da ona verirdim alınmasın diye kız arkadaşımın olmadığını çok belli ettim😀
Et yemeğini ve bamya yemeğini yiyemem kim yaparsa yapsın sonu çok kötü olur.. dd digerleri için kendimi zorlarım heralde
Verdiği emek yeter, yerim
Yemeği yerdim yemekten sonrada bu yemeği sevmediğimi ve bu konuda dikkat etmesini rica ederim
O an yerim ama sevmediğimi teşekkür ettikten sonra derim
Meçbur yerim canım sevgilim 🤗
neyse ki şanslı olurdu yemek seçmiyorum
Düşünmeden hemen yerim
Yerim, sıkıntı olmaz.
Tadı güzel değilse yemem
Flörtün elinden her şeyi yerim 😂😄
Sevmediğim yemeği yemem
Bir denerim ya hiç olmadı
Sevgilimin ellerini de yerim
Evet yerim
Olur Olur yeriz :)