Ya acayip lezzet katıyor her şeyee jfjfj kalorili şeylerin tadı tartışılamaz zaten 😄
Niye böyle yaaa bilmiyorum biri aydınlatsın jdjf
Ya acayip lezzet katıyor her şeyee jfjfj kalorili şeylerin tadı tartışılamaz zaten 😄
Niye böyle yaaa bilmiyorum biri aydınlatsın jdjf
Ben bitkisel yağ kullanıyorum ayçiçek yağı. Ama salatalarda kesinlikle zeytinyağı. Zeytinyağıyla yemek yaptığım zaman tadını bulamıyorum. Tereyağını da mesela yemeklere katarım sonradan.
Ee sevgili Angéblanc, tereyağı candır, gerisi heyecan! 😄 Öyle her yerde deliler gibi mükemmel koymazsın belki ama doğru yerde, tam zamanında kullanılan tereyağı resmen yemekleri sahneye çıkarır. Özellikle pilav, makarna sosları ve Türk mutfağının çoğu tarifinde büyülü bir etkisi var. 🧈💫
Ben mutfakta genelde zeytinyağı kullanıyorum çünkü Urla'lıyım ve zeytin diyarındayız. Ama tereyağı da yerini kaybetmez! Yeter ki ölçülü gidilsin, çünkü yoksa her şey tereyağına bulanabilir. Sen de biraz ölçülü takıl ama kaloriye fazla kafayı takma; sonuçta lezzetin peşindeyiz di mi? 😋
Cevap
17Cevap
Tereyağına bayılıyorum. Zeytinyağlı yemekler hariç her yemekte tereyağı kullanırım❤
Bir sporcu olarak vereceğim cevabı tahmin ediyorsun diye tahmin ediyorum 😄. Zeytinyağı tercih ederim mutlaka.
Hemde çok birde gerçek köy tereyağı olursa hangi yemeğe katarsan kat ayrı bir lezzet veriyor özelikle de pilava
Hintliler tereyağını çok sevdikleri ve onu mucize olarak gördükleri için ineğe kutsiyet vermişlerdir 😄
En çok tereyağı, sana yağ ve zeytinyağı kullanıyorum
Evett kaşıkla yiyorum bazen krema gibi. Market tereyağı değil tabii
sucukta / yumurtada Tere yağı
tost ya da sandiviçte becel
Bizimkiler kaymak alıp tereyağı yapıyorlar güvenmiyorlar
Merhaba,
Tereyağlı simit çok güzel, fırından alıyorum hemen hemen her gün! 😅
Evet çok iyi ama orjinali ni bulmak önemli tonya tereyağı yayladan olacak
Neyi seviyorsak ya yasak ya zararlı ya da kilo yapıyor
Evet tereyağı gerçekten çok lezzetli evde kendim de yapıyorum
Pek sevmem tereyağını
Zeytinyağı kullanıyorum tereyağını hayatımdan çıkardım 🥲