Bölge ölge lezzetler değişebilir ama genel olarak Karadeniz yöresinin daha lezzetli olduğu söylenir.
Peki karadenize ait bir tereyağını nereden temin edebilirisz, bilindik bir markası var mıdır?

Bölge ölge lezzetler değişebilir ama genel olarak Karadeniz yöresinin daha lezzetli olduğu söylenir.
Peki karadenize ait bir tereyağını nereden temin edebilirisz, bilindik bir markası var mıdır?

Arkadaşım yeşil mandıradan getiriyor.. Efsane lezzet.
Bi de kolot peyniri, tullumi diye bir çeşit lor gibi bi peynir... Hııımmm bence araitırmalısın. "Yeşil Mandıra"
Arkadaşım çok titiz bir hanımdır. her şeyin en iyisini ve lezzetlisini seçer kesinlikle seçimine güvenebilirsin.
Ben Erzincan tulumu sevmedim. Bergama tulumu tek geçerim. Halıcıoğlu veya Yaşınoğlu 🙂
Haklısın. Erzincanın damağımda bıraktığı dokusunu sevmedim. Bergama tulum öyle mi... Her markanın iyi olmuyor. Beklemiş olacak. Sert, keskin... Ekşimtrak... Halıcıoğlu harika 💙💙💙💙
Benim adam hasta ya biliyor huyumu.. Canım tatlı çekti dedi.. Kalktım fırın sütlaç yaptım. Pişiyor pişmeye olan... Ben de tam görev insanı.. Desin ki bana canım bişey istiyor... Kalkıp yapıyorum yok demiyorum 🤪🤣
🤣 Pişti soğuyor
🙂
Cevap
6Cevap
Valla kanım sağolsun direk birinci elden temin ediyorum. Laz olmanın zararı kadar faydası var😂
Bir kere yemiştim gerçekten çok lezzetliydi
Hayatim boyunca tereyağı yemeyen ben zeytin diyorum 😊😊
Yalan, buna inanıyorum. Ama iyi bildiğim şey şu ki, özellikle doğu karadeniz'in reklamı boldur. Yani her söylenene aldanmamak lazım.
Trabzon tereyağı iyi diyorlar ama koku farkından başka fark yoktu bence.
Genellikle tuzlu oluyor fakat leziz 👍
Bence organik olan sayfalardan alabilirsiniz adını bilmiyorum ama birçok internet sitesinde markası güzel olanlar var
Karedeniz li bir tanıdık olması lazım ben evliyken getirdiyorduk
Benim bildiğim bir markası yok Rize de tanıdık birisi var arada gönderiyor sağolsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar