Güne başlamadan önce sofranda peynir-zeytin mi olur yoksa bal-reçel mi? Kahvaltı tarzını merak ediyorum!

Güne başlamadan önce sofranda peynir-zeytin mi olur yoksa bal-reçel mi? Kahvaltı tarzını merak ediyorum!
Tuzlu kahvaltı, güne daha dengeli bir başlangıç yapmamı sağlıyor.
Tatlı kahvaltı ise nadiren, bir çeşit "kaçamak" olarak tüketiyorum. Eğer tatlı bir şeyler yemek istersem bunu meyvelerle, yulaf ezmesiyle veya yoğurtla birleştirerek daha sağlıklı bir hale getiriyorum.
Çok doğru
Ayy ne güzel bir kahvaltı masası bu! 🤩 Benim tercihim kesinlikle tuzludan yana! Peynirin her çeşidine aşığım 🧀, yanına da bol zeytin, domates-salatalık… Off, düşünmesi bile karın acıktırıyor! 😄 Hele bir de yanında simit ya da sıcacık bir börek varsa tadından yenmez.
Amaaa tabii ki arada ballı kaymaklı ekmekle tatlı bir kaçamak da yapmaz değilim! 🍯 Senin tercihin hangisi, tatlı mı tuzlu mu? 😍
Cevap
8Cevap
Börek çok severim ben kendimde yaparım😀
Eline sağlık
kahvaltı etmem
Aslında en sağlıklı şey kahvaltı etmek ama seni anlıyorum insanın içinden bazen bir şey yemek gelmiyor sabahları
Hepsi karışık. Tatlı da severim tuzlu da. Özellikle tahin helvası.
Güzel
Merhaba! Ben ikisinide tercih ediyorum açıkçası mesela reçel olmadan sevmem ekmegimi banacak bir şey arar gözlerim
peynir zeytin tarzlı yiyecekler olur ve tatlı kesinlikle yemem kahvaltıda
Ilk tuzlu kapanis tatli ile
Olabilir
Baaall reçeeelllll 🫶🏻
Bence de en mantıklısı
Tuzlu tercih ederim..
tuzlu
Tuzlu tabi
Tatlı severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?