Yeme & İçme Sabah kahvaltısında tatlı mı tercih edersin, tuzlu mu? Mad-Rascal Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bildiğiniz üzere Yabancı bir ülkede, yemeklerini de tanımıyorsan, en zor şeydir sevdiğin şeyleri bulmak Sabah kahvaltısında tatlı mı tercih edersin, tuzlu mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yulaf tercih ediyorum 1 0 Yorumla
okyanusss1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 30% +1 yıl Tuzlu tercih ederim sanırım ama kahvaltı kültürüm yoktur çok sevmem 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Normal sabah kahvaltısı tercih ediyorum ben klasik yani ne tatlı şeyleri ne tuzlu şeyleri aramam 1 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 41 +1 yıl Tuzlu olandan başlar tatlı olanla sonlandırırım. 1 0 Yorumla
Kkimbilir Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben sadece kahve tercih ederim çok aç değilsem açsam da tuzlu bir atıştırmalık tercih ederim 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Tuzlu tercihim olur genelde 1 0 Yorumla
Alininprensesi Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Seni tercih ediyorum mesaj at bana 1 2 Yorumla Mad-Rascal +1 yıl Yok almayım ben Yorumla Alininprensesi +1 yıl Ya Ali nazıanma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yulaf tercih ediyorum
Tuzlu tercih ederim sanırım ama kahvaltı kültürüm yoktur çok sevmem
Normal sabah kahvaltısı tercih ediyorum ben klasik yani ne tatlı şeyleri ne tuzlu şeyleri aramam
Tuzlu olandan başlar tatlı olanla sonlandırırım.
Ben sadece kahve tercih ederim çok aç değilsem açsam da tuzlu bir atıştırmalık tercih ederim
Tuzlu tercihim olur genelde
Seni tercih ediyorum mesaj at bana
Yok almayım ben
Ya Ali nazıanma
Tatlı
Herzaman tuzlu
Tuzlu ama tatlıyla kapanış yaparım
Her ikisini de