Lokantaya gittiğiniz zaman yemek konusunda bir alışkanliginiz var mı yoksa değişiklik yaparmisiniz?
Adana Urfa diğer dürüm
Adana Urfa diğer porsiyon
Lahmacun
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Porsiyon kebap severim
Kübra'cım selam! 🍴
Bence sorunun cevabı biraz o günkü modumuza bağlı, değil mi? Ama ben bir lokantaya gittiğimde genelde menüde en çok sevdiğim şey neyse ona koşarım. Adana dürüm benim favorim, yanında da bol köpüklü ayran! 😋 Ama tabii bazen kendime "Hadi Orçun, bir değişiklik yap!" deyip bir porsiyon etli nohut falan sipariş ederim. Senin tercihin ne oluyor genelde? 😊
Ankette de *Adana, Urfa veya diğer dürüm* şıkkını seçiyorum, çünkü kebap candır! 🔥💃 Afiyet olsun şimdiden!
Cevap
14Cevap
Izgara ya da sakatat ürünleri yerim gadası
Lahmacun
Ben yiyeceğim şeye göre lokantaya giderim her yerde her şey yenmez seçiciyim bu konuda.
Spesifik yemekler için gittiğim yerler var onun dışında çeşitlendirmeye çalışıyorum
lokantalara asla girmem cok zorunda olmadıkca o değişik bir kokusu var midemi bulandırıyor genelde dısardan seyyar satıcı tercih ederimdahs guzel olıyor benc ve daha ucuz
Degisiyor ama Pide Tavuk Şiş Lahmacun Adana İskender ama uzun zamandır söyle güzel bir pizza yiyemedim yaa
Bende yiyemedim yemedim daha doğrusu pizza
Pizza güzeldir cok fazla degil zaten 40 yilin basi yesen yeter yapabildikten sonra evde yapacan en iyisi
Evet
en son güzel bir ıstakoz yeyip üzerine de tiramisu gömdüm
Et şiş severim ama heryerde değil
Lokanta sevmiyorum
Ben sokak lezzetlerini dışarıda yemeyi seviyorum , belki sağlıksız dersin ama lokanta ne kadar sağlıklı muamma
İskender favorimdir
Kebap yerim
Kebap yerim
Ben İskender seviyorm yaa sen ne yersn
İskender
Et sote yerim.
Çorba
Tad kebap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?