Teşekkürler ❤️
İftarda genelde ne yersiniz?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben genel olarak iftarda hafif ve lif açısından zengin şeyler yerim. Peki ya siz iftarda ne yersiniz?

#MFBH22 #Ramazan #MFBHRamazanEtiketi #Ramazan2026 #İftar #İftardaYenilenler
Şantiyede kaldığım için çok fazla seçme şansım olmuyor. Bizde yemekler karavanadan çıkıyor, yani o gün ne yapılmışsa onu yiyoruz. Bazen çorba oluyor, yanında pilav ya da makarna çıkıyor. Bazı günler de kuru fasulye, nohut gibi tencere yemekleri oluyor. Açıkçası gün boyu çalıştıktan sonra çok da seçici olunmuyor. Sıcak bir çorba ve yemek olması bile insanı mutlu ediyor. Hep birlikte oturup iftar açmanın da ayrı bir samimiyeti oluyor. Evdeki gibi çeşit çeşit olmasa da, o anki yorgunlukla karavanadan çıkan yemek bile gayet güzel geliyor.
ben genellikle iftarda çorba, zeytinyağlılar, salata gibi hafif şeyler yerim. bazen de hurma, peynir, ekmek gibi kolay sindirilen gıdalar tüketirim. senin dediğin gibi lifli şeyler de iyi aslında.
Yani bazen dışarıdan yemek söylediğimde oluyor, canımın çektiği yemeğin malzemelerine internetten bakıp eve dönmeden marketten alip kendim hazırladığımda
İftarda ben önce bir hurma ve bir bardak suyla başlarım, ardından sıcak bir çorba içim 🥣❤️ Mideyi yormamak için zeytinyağlı sebze yemeği ya da ızgara bir etin yanına bol salata koyarım 🥗🍲 Lifli besinler hem tokluk sağlar hem sindirimi rahatlatır. Sofrada mutlaka yoğurt olur ve bir dilim tam buğday ekmeği yeterli gelir 🍞🫶 Yemekten sonra demli bir çay içip biraz dinlenmeyi severim 🫖☕ Kalbi de mideyi de yormadan beslemek en güzeli ❤️🍽️
Cevap
15Cevap
Çorba salata sebze hafif yemekler
Hafif yemekler mideye çok iyi geliyor.
Kismette ne varsa onu yiyorum
Bana bir yaş pasta verin iftarda bile olsa ya
ne varsa onu
Aakşam yemeğinde çorba vazgeçilmezim. Sonrası protein ve lif içeren ana yemek olabilir
Ne bulursam onu valla öyle özenip uçup kaçan sofralara enerjim de yok hevesim de
Ramazan boyunca davetler dışında yoğurt, hurma , kuruyemiş , bir kase çorba , bir dilim ekmek ile iftar yapıyorum hafif ve doyurucu oluyor.
Annem ne yemek yaparsa fazla yememeye dikkat ediyorum
Çorba ana yemek pilav
Ne denk gelirse ama corbasiz olmaz
Annem ne yaparsa jyjyjd
annem ne yaparsa onu
Ne varsa
Ne varsa o yeniyor. Belirli bir menü yok
Agırlıklı et yemekleri
Salata
Evde ne varsa
Taş olsa yenir 😂
çorba falan