Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Hayır hiç denemedim 😄
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı.
u 10 aydenemedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aybu ney lan böyle kavun gibi :) eski kız arkadaşım gibi dışı başka içi başka tadı nasıl bunun
0174 Yorumla- 10 ay
Tatlı değil, ya da çok hafif tatlı diyebiliriz😂
Cevap sahibi10 ayen yakın benzediği meyve ne bunun :D
- 10 ay
Karpuz işte, tadından belli karpuz olduğu, sadece sarı karpuz ama kırmızı karpuz kadar tatlı değil.
Cevap sahibi10 aysarı kola gibi yani :)
Cevap sahibi10 aymavisi de var mı bnun
- 10 ay
aferin bak onun gibi işte sjsjsj🤣🐥
Cevap sahibi10 ay:D bende sarı karpuz istiyorum yok bizim buralar da
- 10 ay
Rusyada buldum🤣
Cevap sahibi10 ayrusya da ne işin var aslında ruscam olsa bende giderim slaw kedileri sebep oraya yerleşicem sonunda bizim ülkede kızlar erkek gibi de :)
- 10 ay
civcivland'da ajanlık yapıyorum ☝️🤣
Cevap sahibi10 aysen aslen nerelisin nijalık yapıyorsun vatan görevindesin demek ki bu aralar azerbeycanlıları zopaynan dövüyorlar orada haberlerde gördüm 🙄 bu türk erkeklerin rus slaw kadın hastalığı eskiden geliyor galiba eskiden bizim altımız da yaşıyan ufak bir azınlık dı
- 10 ay
Azerbaycanlıları dövemezler, onlar rus vatandaşları🤣
- 10 ay
türk erkeklerinin kadın hastalığı değil, o daha çok düşünce hastalığı 🤣
Cevap sahibi10 aysenin ırkın ne 🙄
- 10 ay
insangillilerden🤣
Cevap sahibi10 ayböyle olmaz ki ama bu azerbeycanlı kızlar çok tehlikeli oluyor diyorlar 🙄
Cevap sahibi10 aysöylesen sana sarı nutella alırım söz :D
- 10 ay
kim diyormuş onu?🤣
Cevap sahibi10 ayben tanıdıklarım öyle çıktı :) ama muhabbet etmesi aşırı zevkli biz deki gudupetlere göre bin kat iyi
Cevap sahibi10 ayeklersin beni yazarım ara sıra
- 10 ay
yok, ben konuşmuyor, iyi günler🙂
Cevap sahibi10 aytuhafsın soru altın da mı konuşcaz benim için sorun yok sonra nasıl denk gelicez
Cevap sahibi10 ayneyse boş ver sinir oldum tuhaf haraketlerin
- 10 ay
ben hiç kimseyle mesajlaşmıyorum, çünkü konuşacak bir şeyim yok, sadece sorulardaki görüşleri cevaplıyorum🙂
Cevap sahibi10 ayöyle olsun çekilebilirsin sarı karpuzunu da al terhal terk et burayı gözüm görmesin 🙄
- 10 ay
karpuzları üstünüze atarım, sarı sarı dolaşırsınız, kaybolun burdan🙃
Cevap sahibi10 aysen bağa meydan mı okuyorsun olum benim dedelerim türkiyeden azerbeycan gidip orada rus kovalamış bir tek me ile pekmezini akıtırım o sarı karpuzunu oyup içini kafanı ona sokarım arka bahceye aydınlatma diye asarım sen kime çekil yapıyorun olum benim adım bomba soyadım ölümlan 🙃
Cevap sahibi10 aysen çok canım bir insnasın engelledim kendini fazla bir bok sanıyorsun varoş
- 10 ay
@KızlarSoruyo bu üyeden @yaralıdavsan şikayetçiyim!
- 10 ay
Cevap sahibi10 ay@nutella_01 engelledim yazma bana bildirim geliyor rahatsız etme bende senden şikayetciyim defol hadi engelle beni de
- 10 ay
kime bulaştığını bilmiyorsun!
engellemicem, özür dileyene kadar.
Cevap sahibi10 ayumurum da olmazsın takmıyorum bile seni kıvran dur
Cevap sahibi10 aysarı patates seni
- 10 ay
aldım ss, sibere şikayet edeceğim, normal insan herkese açık platforumda şakadan bile olsa bunları yazmaz, hadi şimdi uza.
Cevap sahibi10 ayet bakalım etiğin laflar ortada ruh hastası seni
- 10 ay
Lafının arkasında durmaya cesaretin yok, senin gibisinin laflarını kendi adresime kabul edecek değilim! Gizli üyeye geçmekle kendini gizleyemezsin, senin ip'ne hesabından ulaşmak çok basit.
- 10 ay
Mesajlardan gözüküyor kimin ruh hastası olduğu.
Cevap sahibi10 ayben ondan gizlemedim senin gibi bir zavallı yazmasın diye bana cahil yazma bana rahatsız oluyorum insan gibi davrandık canım saçma haraketler yaptık senin ruh sağlıyın piskolojin bozuk rahatsız etme şu an taciz ediyorsunuz beni sapık gibi
Cevap sahibi10 ayben şakasına yazdım mal anlıcak beyin kapasiten yok sen kimsin ki ruh hastası hemen şımarıp canım saçma hallere giriyorsun normal mi hallerin bir bak
Cevap sahibi10 ayyok yazma rahatsız etmeler filan yazıyor kimsin sen ruh hastası? rahatsız oluyorsan engelle fındık kadar beynin var sahneye oynuyorsun kapasiten zihniyetin belli zaten
- 10 ay
Şu yazdıklarınız da kayda geçiyor, benim soruma gelip bu tür ağzınıza gelen mesajları yazmaya hakkınız yok. Yazdıklarınızın hiçbirini kendi adresime kabul etmediğim gibi size iade ediyorum. Hukuki açıdan da her önünüze çıkan kişilere böyle saçma sapan mesejlar yazmamanız gerektiğini yakında anlayacaksınız.
- 10 ay
Bu davranışlar TCK Madde 106 (Tehdit suçu), TCK Madde 125 (Hakaret suçu), 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve Türk Ceza Kanunu'nun diğer ilgili maddeleri kapsamında suç teşkil etmektedir.
Cevap sahibi10 aysen önce kendi yazdıklarına bak zavallı git bu hikayeleri yiyenlere anlat davat et bekliyorum hayatın da hiç avukata gitmedin galiba :) ufaklık böyle taciz etmeye devam edersen gerçeği ile karşılaşıcaksın
- 10 ay
Kendim hukukçuyum, siz galiba hayatınızda hukukçu görmediniz. Merak etmeyin adalet için bizler çalışıyoruz.
- 10 ay
Sorumda görüşler paylaşarak beni daha fazla rahatsız etmeyin. Sizi adaletin kollarına bıraktım.
Cevap sahibi10 ayinsanları böyle mi taciz ediyorsun sana küfür eden olmadı bir saat dir tehtit taciz ediyorsunuz hukuk kanunlarından bir haber ergen çocuk gibi siber suçları yazmışsın şirket avkatının dosya masraflarını ödüyünce artık baban dan dayak yersin izlerim :)
- 10 ay
Sizi uyardım daha fazla rahatsız etmeyin. Gereken yerlere iletildi. Hepsi kontrol edilecek, şu an yaptığınız sataşmadan ve tacizden başka bir şey değil.
- 10 ay
Hukuktan kanundan haberiniz olsaydı hiç tanımadığınız birine saçma sapam yorumlar yapmazdınız. Hukuk ve kanunlardan bir haber olmanız sizi serbest bırakmaz.
- 10 ay
Devletin gücüyle özür dilemek zorunda kaldığınızda anlayacaksınız.
Cevap sahibi10 ayburası soru görüşlerini belirtme platformu sana küfür taciz edilmedi karpuzu kafanda kırarım gibi şeyler yazdın bu emoji ile 🙃 ben de şakasına küfür etmeden cevap verdim sayğısızlık yapınca gerekli cevapları verdim rahatsız etme varoş bir insanasın insanları taciz eden bir insansın suç teşkil bir durum yok ben seni rahatsız etmedim o kadar rahatsız olduysan 18 tane soruma cevap vermeseydin isllah dua ediyorum kağıt gelir şirket avukatlarının masrafları ve beni taciz ettiğin den avukat masrafları şahsıma yapılan ahlaksız şikayet den ötürü dava ediliceksin bedava paranı yerim artık :)
- 10 ay
Sizinle ilgilenmiyorum, beni rahatsız etmeyin, gerekli yerlere şikayetimi yaptım.
Cevap sahibi10 ayşimdi tekrar söylüyorum beni taciz etme tehtit etme kanunları sayıp masal anlatma yukarı da yazıların ortada kaybol şimdi
- 10 ay
Şikayetimi yaptım, beni daha fazla rahatsız etmeyin.
Cevap sahibi10 ayben diyorum ki bir saat dir beni rahatsız etme git nereye şikayet ediyorsan et rahatsız etme gelip burada bana rahatsız etmeyin diyorsun bildirim geliyor yazma bana engelle :) komik şey seni güldürdün gece gece
Cevap sahibi10 ayasılsız şikayetin de yargılanmazsın isllah yazıların ss aldım :)
- 10 ay
Engellemiyorum, yaptığınız görüşleri de kaldırmayacağım, hukuken cevabınızı aldığınız güne kadar kanıt olarak tutacağım. Şimdi daha fazla saçma sapan mesajlar yazmadan önce bir düşünün, çünkü yaptığınız tüm yorumlar kayda geçiyor. Beni engellediğinizde size bildirim gelmemelidir, meraktan burdasınız, daha fazla kendinizi rezil etmeyin. Sizi tanımam etmem benim sizin gibi tiplerle şakam da olmaz, size tekrar tekrar "varoş" gibi hakaretler etmedim "fındık beyinli" vs vs... bu gibi mesajları hiç kimseye yazmaya hakkınız yok. Ve bununla yetinmeyip sanki "ahlaksız şikayet" yapılmış gibi ifadelerde bulundunuz, ki bunlar da kayda ifira olarak geçmiştir.
- 10 ay
Ben şikayette bulundum, gidin karşılıklı şikayette bulunun, ama beni daha fazla rahatsız etmeyin. Mesajlarınızı kendi adresime kabul etmediğim gibi size bırakıyorum. Artık size hiçbir cevap vermeyeceğim, devletin gücüyle özür dilemek zorunda kaldığınızda konuşuruz.
Cevap sahibi10 ayşimdi sen varoş fındık beyinli dedim buna mı takıldın sadece sarı karpuz yaptığın haraketleri görmüyorsun bunlar küfür hakaret kapsamına girmiyor önce bunu öğren sana ben saatlerce rahatsız etme bildirim gelmesin diyorum :) onları herkes bir birine kullanır ama sen suçun ne olduğunu ye bilmiyorsun yede egon ezik bir insan olduğun için böyle davranıyorsun karşı dava açıldığın da anlarsın benim takıldığım konu neden böyle yaparak insanları taciz ediyorsun genelde burada insanları ben dava ederim :) kolluk kuvetleri gibi kalbim kırıldı :)
- 10 ay
Hala uyarmama rağmen devam ediyorsunuz "Ezik"? En basitinden "varoş", "fındık beyinli" gibi ifadeleri birine karşı kullanmaha hakkınız olmadığını bile anlamıyorsunuz. Hakkınız var mı böyle konuşmaya, önce gidin ağzını toplayın.
Ayrıca da suç içeren mesajınız yukarıda!
Cevap sahibi10 aybunları neden dedim sana taciz edip tehtit ediyorsun :) gece gece güldüm senin akıl sağlının yerinde olmadığını düşünüyorum allah akıl fikir versin devletin kollarına mı :) güldüm
- 10 ay
Herkes birbirine böyle kullanıyor demeniz sizi haklı durumuna düşürmüyor. Evde ailenizdekilerle böyle ifadelerle konuşuyorsanız "varoş, fındık beyinli, ezik vs vs gibi" bu size benimle de böyle konuşma hakkını vermiyor. Beni ailenizdekilerle ya da o herkes dediğiniz kimse onlarla karıştırmayın.
Cevap sahibi10 aysuç içeren mesajı mı atar mısın bana sarı karpuz hangisi bu merak ettim şimdi :)
- 10 ay
Akıl sağlığıma laf etmek gibi hakkı nerden alıyorsunuz? Acaba kendi akıl sağlığınızda mı sorun var, bir baktırın.
Cevap sahibi10 aysarı karpuz rahatsız ediyorsun bir saat yazma diyorum yazıyorsun durmuyorsun taciz ediyorsun sen neden böylesin ben en çok onu merak ediyorum :)
- 10 ay
Demek ki, o kadar böyle saçma sapan mesajlar atmışsınız ki her önünüze gelene, şikayet edildiğinizde bu yaptıklarınızı normal sanıyorsunuz.
- 10 ay
Şu an siz benim sorumun altında yorum yapıyorsunuz, rahatsız etmeye çalışan siz oldunuz ve şikayette bulundum. Hala kendinizden bu kadar eminseniz, suç olmadığını düşünüyorsanız burada yazmanızın anlamı da yok. Size bana burada yazın diyen yok, aksine beni daha fazla rahatsız etmeyin, adalet yakın zamanda sağlanacak.
Cevap sahibi10 ayhayır hiç böyle bir davam olmadı sen ilk olursun :) genelde profilim de ki yazıları görsen neler ile uğraştığımı pişman olursun ya :) bunlar saçma sapan mesajlar olamaz ilk başta nasıl konuşuyorduk sen sayğısızlık yapana kadar ben de yazma rahatsız etme dedim baktım çok yazıyorsun yazma diyorum yazıyorsun sen kendini nasıl haklı görebilirsin en çok takıldığın konu burası sonra o lafı dedim mi zoruna gitti insanları tehtit edemezsin hele beni hiç edemezsin çocuk yok karşında haddi biliceksin iki muhabbetin güzel diye gelip terbiyesizlik yapamazsın
- 10 ay
Terbiyesizlik yapan sizsiniz. Haddinizi bilin.
Cevap sahibi10 ayne oldu sesin kesildi hak dan hukuk adaletin kolları diyordun şu an bile farkın da diyilsin suç işliyorsun taciz ediyorsun insanları tehtit ediyorsun şantaj yapıyorsun ama görüceksin sonuçları ne oluyor insanları iftira atıp şikayet etmek 2 3 yıl dan başlıyor para ile yırtsan bile benim avukat masraflarım tazminatımı ödersin :) kaç yüz bin TL girer bilmem
Cevap sahibi10 ayşimdi çekilebilirsin rahatsız etme
- 10 ay
Bir daha okuyun yazdıklarınızı, hakketiğiniz cevabı almak bu kadar ağır olmamalı. https://resimlink.com/mLnOj
- 10 ay
Sizin karşınızda çocuk yok, ben kendim hukukçuyum, böyle manipülatif mesajları yetişkin insan yazamaz diye düşünüyorum, daha fazla rahatsız etmemek sizin için iyi olur.
- 10 ay
Beni tanımadığınız halde üşenmeden saçma sapan mesajlar attığınız halde, ben neden hakklarımı savunmak için üşeneyim ki?
Cevap sahibi10 ayhangi yazım ağır söylermisin
- 10 ay
Daha etik Siz'li konuşmayı bile bilmediğiniz halde daha fazla rezil olmayın yazarak.
Cevap sahibi10 ayanonim hesap ile dolanıyorsun kendi yazını neden sildin bende duruyor yazılar ol seni kimsin burayı sen ne sandın x Instagram filan mı adının bile nutella olduğu hesap da ahlaksızlık yapma daha fazla kötü yazım neymiş söyle bana
- 10 ay
Yazdığınız mesajlar için tek tek özür dileyene kadar şikayetimin arkasında durcağım ve hiçbir şekilde de geri çekmeyeceğim. İsterseniz engellediğniz gibi hesabınızı kapatın umrumda bile değil, ip ile her türlü bulunursunuz.
Cevap sahibi10 aydarlatma beni tamam sen haklı ol özür dilerim rahatladın mı :)
Cevap sahibi10 ayşartlarım var ama
- 10 ay
Ağzını TOPLA!!!
AHLAHKTAN KONUŞMA burada!
AHLAKSIZLIK YAPANLAR SİZİN GİBİLERİ.
Her önüne gelene yazanlar bir de ahlaktan konuşuyor. Sizin mesajlarınız ahlakınızı ortaya koymuş. bitmiştir.
Cevap sahibi10 ayben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun hayırdır?
- 10 ay
Kabul etmiyorum ben böyle özürü!
Hodri meydan ahlaksız diyecek bir de, nerde görülmüş? Çekmiyorum şikayetimi geriye, yazdığınız ahlakı değeri olamayna mesajlarınız için tek tek özür dileyene kadar çekmem de!
Cevap sahibi10 aypeki hangi o ahlaksız yazılarım yaz tek tek bakalım ona göre özür dileme yemini anma töreni yapalım tek tek seninde gönlün olsun zevkliymiş :)
- 10 ay
Sizin gibi gizli moda geçip söylediklerimden kaçmıyorum ben!
Ayrıcada adıma karışamazsınız! Asıl ahlaksızca söylediklerinizden sonra gizli moda geçip kendinizi bir şey zannediyorsunuz. - 10 ay
2 saattir burada zamanımı alıyorsunuz, ne oldu? Özür dilemeye mi karar verdiniz? Benim şahsiyetime laf etmeye hiç kimsenin hakkı yoktur! HERKES HADDİNİ BİLECEK.
BENİM SORUMA GELECEK BANA HAKARETLER EDECESİNE YORUMLAR YAPACAK, VE BEN BŞR KURU ÖZÜRLE AFFEDECEĞİM? YOK YA? BAŞKA? ÇOK BEKARSANIZ GİDİP AİLENİZDEKİLERE YAZIN BÖYLE SAÇMA SAPAN MESAJLARI.
BENİMLE UĞRAŞMAYA ÇALIŞANLA, HAK VE HUKUKLA ÖYLE UĞRAŞIRIM Kİ, NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRIR.
Cevap sahibi10 aysoruma cevap ver özür töreni yapıyoruz ben gizli moda geçmem rahatsız etmen sürekli yazman engelledim seni yine olmadı gizli mod geçtim yine olmadı yazma dedim yine olmadı napalım varoş fındık beyinli dedik battı buna :)
Cevap sahibi10 ayadalet yürüyüşün de destekliyorum seni asdkasdklmasdklmasd
- 10 ay
YAZDIKLARINIZ HEPSİ DURUYOR : "sen çok canım bir insnasın engelledim kendini fazla bir bok sanıyorsun varoş"
B*K VE VA*** SİZİN GİBİLER, HER ÖNÜNE GELENE YAZANLAR, HEPSİ İÇİN TEK TEK ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ. GEREKİRSE 1 AY BİLE KANUN YOLUYLA OLSA DA İSTEDİĞİME ULAŞIRIM.
Cevap sahibi10 aydilemedim mi :)
- 10 ay
100 tane mesaj at bir tane özür dileyim? YOK YA, NERDE? NERDE DİLEDİNİZ, YA DA NE İÇİN DİLEDİNİZ? HANGİ DENSİZLİĞİNİZ İÇİN?
- 10 ay
DİLEYİN*
Cevap sahibi10 ayküfür olsa zaten site sansürlüyor sen neden ağladın ki demek ki küfürlük bir konu yok gibi dimi düz mantık 🙄
- 10 ay
Mantıktan konuşana bakın, mantıüınız olsa yazmazdınız!
Cevap sahibi10 ayözür dilersem benim karım ne olucak bu işten :)
- 10 ay
Saçma sapan mesajları yazmadan önce karınız neydise o!
Cevap sahibi10 ayeklicen mi beni 🙄
- 10 ay
Bir de kar diyor ya, gelin size küfür edeyim, sonra özür dilerim, ama benim karım ne olacak?
Cevap sahibi10 aybenim düşüncem muhabbeti güzel eklemek dm muhabbet etmek di kabul ediyorsun yani
- 10 ay
Etmiyorum!
- 10 ay
YAZDIĞINIZ HER MESAJ İÇİN TEK TEK ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ, GEREKİRSE DEVLET GÜCÜYLE LAFIMIN ARKASINDAYIM!
Cevap sahibi10 ayküfür farklı bir şey argo kelime farklı ben o kadar fazla takılmam basit şeylere tabi sınırlar aşılmadıkca
- 10 ay
SİZİN NEYE TAKILIP TAPILMADIĞINIZ UMRUMDA BİLE DEĞİL, BANA HİÇ KİMSE BÖYLE MESAJLAR ATAMAZ, HAKKI DA YOKTUR, NOKTA.
Cevap sahibi10 ayhım kalbim kırıldı ama neden eklemiyorsun :(
varoş dediğim için soryy
fındık beğinli dediğim için sorry
kendini bir bok sanıyorsun dediğim için soryy- 10 ay
BEN SİZİN HERHANGİ TANIDIĞINIZ BİRİ DE DEĞİLİM, HAKKIMI SONUNA KADAR SAVUNURUM.
Cevap sahibi10 ayşimdi senin özür dilemen lazım 🙄
- 10 ay
Oh ne ala memleket, türkçe saygısızlık yapıp ingilizce özür dinleyeceğim..
Cevap sahibi10 ayözrünü de aldın rahatlandın mı sarı karpuz
- 10 ay
Kuru özürünüze kalmadım, devletim gücüyle adam akıllı özür dilediğinizde görücem sizi.
Cevap sahibi10 ayakllı özür dilemek ne oluyor 🙄 la
- 10 ay
BU MESAJ DAHİL " sen çok canım bir insnasın engelledim kendini fazla bir bok sanıyorsun varoş " VE BUNDAN SONRAKİ MESAJLARINIZ İÇİN TEK TEK ÖZÜR DİLEYECKSİNİZ.
ÖRNEĞİN BUNU YAZDIĞIM İÇİN VE BÖYLE...
AKSİ TÜRLÜ HİÇBİR ŞEKİLDE KABUL ETMEM.
Cevap sahibi10 ayzaten diledim bir canım kısmı kaldı canım dediğim için özür dilerim :)
Cevap sahibi10 ayyine sansür yedi asdkasdkasd
Cevap sahibi10 aysarı karpuz yazamıyorum sansür yiyor :) sal. ak dediğim için özür dilerim oldu
Cevap sahibi10 ayav çıktımı bana özgür müyüm 🙃
Cevap sahibi10 ayneredesin kız ne güzel konuşuyorduk nereye kayboldu af yasası kapsamın dan kalmıştık en son pişt 🙄
- 10 ay
ben özür göremiyorum nerde?
Cevap sahibi10 aydedim ya yav he fındık beyinli varoş dediğim için özür dilerim oldu mu bu sefer 🙄
Cevap sahibi10 aysarı karpuz ben bir cahillik ettim senin gibi bir tanrıcaya hakaret ettim ne olur beni affet yoksa cam dan atıp kendi canım kıyıcam 🙃 yede bileklerimi kesip canıma da son verebilirim nedense karnım açıktı ya
- 10 ay
normal şekilde özür dileyeceksin!
Cevap sahibi10 ayözür dilerim argolar için
Cevap sahibi10 aybaşardım mı oldu mu bu sefer 🙄
- 10 ay
hayır tek tek özür dileyecksin!
- 10 ay
hepsi için tek tek!
Cevap sahibi10 ay3 laf dedim tek tek söyledim zaten sal. ak dediğim için özür varoş dediğim için özür fındın beyinli dediğim için özür 🙄 bir tane bonus özür şimdi oldumu
- 10 ay
ezik?
- 10 ay
ahlaksız?
Cevap sahibi10 ayezik dediğim için özür
- 10 ay
terbiyesiz?
- 10 ay
bu gibi mesajların özürü nerde "insanları böyle mi taciz ediyorsun sana küfür eden olmadı bir saat dir tehtit taciz ediyorsunuz hukuk kanunlarından bir haber ergen çocuk gibi siber suçları yazmışsın şirket avkatının dosya masraflarını ödüyünce artık baban dan dayak yersin izlerim 🙂"
- 10 ay
senin babanın ismini kullandım mı ben?
Cevap sahibi10 aytebiyesiz dediğim için özür dilerim sarı kafalı nutella 🙄
- 10 ay
bunlar için özürler nerde?
- 10 ay
sarı kafa?
- 10 ay
nerde özürler?
Cevap sahibi10 aykarpuz yemek den sararmışın diye düşün düm bunu için de özür dilerim affet kıyma canıma ne olur 🙄
Cevap sahibi10 ayhepsi için dedik ya özür dilerim
- 10 ay
ahlaksız? özür 3 defa bunun için
Cevap sahibi10 aydmm ahlaksız dediğim için özür dilerim 3x :)
- 10 ay
4 defa dileyeceksin yazılı şekilde
Cevap sahibi10 ayözür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim
- 10 ay
senin babanın ismini kullandım mı ben? bunun için özür dile
Cevap sahibi10 aysenin babanın ismini kullandım mı ben kulandığım için özür dilerim :)
- 10 ay
bu gibi mesajların özürü nerde "insanları böyle mi taciz ediyorsun sana küfür eden olmadı bir saat dir tehtit taciz ediyorsunuz hukuk kanunlarından bir haber ergen çocuk gibi siber suçları yazmışsın şirket avkatının dosya masraflarını ödüyünce artık baban dan dayak yersin izlerim 🙂"?
- 10 ay
"anonim hesap ile dolanıyorsun kendi yazını neden sildin bende duruyor yazılar ol seni kimsin burayı sen ne sandın x Instagram filan mı adının bile nutella olduğu hesap da ahlaksızlık yapma daha fazla kötü yazım neymiş söyle bana" bunun için özür?
Cevap sahibi10 aybu gibi mesajların özürü nerde "insanları böyle mi taciz ediyorsun sana küfür eden olmadı bir saat dir tehtit taciz ediyorsunuz hukuk kanunlarından bir haber ergen çocuk gibi siber suçları yazmışsın şirket avkatının dosya masraflarını ödüyünce artık baban dan dayak yersin izlerim "? bunlar için çok çok özür dilerim :D
- 10 ay
bunun için özür? bunları neden dedim sana taciz edip tehtit ediyorsun 🙂 gece gece güldüm senin akıl sağlının yerinde olmadığını düşünüyorum allah akıl fikir versin devletin kollarına mı 🙂 güldüm
Cevap sahibi10 ay"anonim hesap ile dolanıyorsun kendi yazını neden sildin bende duruyor yazılar ol seni kimsin burayı sen ne sandın x Instagram filan mı adının bile nutella olduğu hesap da ahlaksızlık yapma daha fazla kötü yazım neymiş söyle bana" bunun için özür? ALLAH benim belamı versin özür dilerim :)
- 10 ay
egon ezik? şimdi sen varoş fındık beyinli dedim buna mı takıldın sadece sarı karpuz yaptığın haraketleri görmüyorsun bunlar küfür hakaret kapsamına girmiyor önce bunu öğren sana ben saatlerce rahatsız etme bildirim gelmesin diyorum 🙂 onları herkes bir birine kullanır ama sen suçun ne olduğunu ye bilmiyorsun yede egon ezik bir insan olduğun için böyle davranıyorsun karşı dava açıldığın da anlarsın benim takıldığım konu neden böyle yaparak insanları taciz ediyorsun genelde burada insanları ben dava ederim 🙂 kolluk kuvetleri gibi kalbim kırıldı 🙂
- 10 ay
varoş için 3 defa özür : burası soru görüşlerini belirtme platformu sana küfür taciz edilmedi karpuzu kafanda kırarım gibi şeyler yazdın bu emoji ile 🙃 ben de şakasına küfür etmeden cevap verdim sayğısızlık yapınca gerekli cevapları verdim rahatsız etme varoş bir insanasın insanları taciz eden bir insansın suç teşkil bir durum yok ben seni rahatsız etmedim o kadar rahatsız olduysan 18 tane soruma cevap vermeseydin isllah dua ediyorum kağıt gelir şirket avukatlarının masrafları ve beni taciz ettiğin den avukat masrafları şahsıma yapılan ahlaksız şikayet den ötürü dava ediliceksin bedava paranı yerim artık 🙂
Cevap sahibi10 aybunlar için de özür zaten diledim aynı şeylerin üstünden geçiyor gibisin 🙄
- 10 ay
zavallı? sen önce kendi yazdıklarına bak zavallı git bu hikayeleri yiyenlere anlat davat et bekliyorum hayatın da hiç avukata gitmedin galiba 🙂 ufaklık böyle taciz etmeye devam edersen gerçeği ile karşılaşıcaksın
- 10 ay
ruh hastası? 💉yok yazma rahatsız etmeler filan yazıyor kimsin sen ruh hastası? rahatsız oluyorsan engelle fındık kadar beynin var sahneye oynuyorsun kapasiten zihniyetin belli zaten
- 10 ay
cahil? ben ondan gizlemedim senin gibi bir zavallı yazmasın diye bana cahil yazma bana rahatsız oluyorum insan gibi davrandık canım saçma haraketler yaptık senin ruh sağlıyın piskolojin bozuk rahatsız etme şu an taciz ediyorsunuz beni sapık gibi
Cevap sahibi10 ayzavallı? sen önce kendi yazdıklarına bak zavallı git bu hikayeleri yiyenlere anlat davat et bekliyorum hayatın da hiç avukata gitmedin galiba ufaklık böyle taciz etmeye devam edersen gerçeği ile karşılaşıcaksın toplu 145 mesaj özür dilerim
- 10 ay
ruh sağlığın psikolojin için 2 özür: ben ondan gizlemedim senin gibi bir zavallı yazmasın diye bana cahil yazma bana rahatsız oluyorum insan gibi davrandık canım saçma haraketler yaptık senin ruh sağlıyın piskolojin bozuk rahatsız etme şu an taciz ediyorsunuz beni sapık gibi
- 10 ay
ruh hastası 3 defa özür : et bakalım etiğin laflar ortada ruh hastası seni
- 10 ay
özür: sarı patates seni?
- 10 ay
özür? "umurum da olmazsın takmıyorum bile seni kıvran dur"
Cevap sahibi10 ayruh sağlığın psikolojin için 2 özür: ben ondan gizlemedim senin gibi bir zavallı yazmasın diye bana cahil yazma bana rahatsız oluyorum insan gibi davrandık canım saçma haraketler yaptık senin ruh sağlıyın piskolojin bozuk rahatsız etme şu an taciz ediyorsunuz beni sapık gibi özür dilerim özür dilerim sarı karpuz kadar başına taş yağsın bunun izin de özür dilerim :D
- 10 ay
bunun için özürler nerde en az 50 defa özür bunun için: sen bağa meydan mı okuyorsun olum benim dedelerim türkiyeden azerbeycan gidip orada rus kovalamış bir tek me ile pekmezini akıtırım o sarı karpuzunu oyup içini kafanı ona sokarım arka bahceye aydınlatma diye asarım sen kime çekil yapıyorun olum benim adım bomba soyadım ölümlan 🙃
Cevap sahibi10 ayruh hastası 3 defa özür : et bakalım etiğin laflar ortada ruh hastası seni
Özür dilerim özür dilerim özür dilerim
Cevap sahibi10 ayözür? "umurum da olmazsın takmıyorum bile seni kıvran dur"
özür dilerim
Cevap sahibi10 ayözür: sarı patates seni?
ne var bunda bence gayet tadlu özür dilerim 🙄
Cevap sahibi10 ayabartıyorsun buna komik ama bu bak sana yazıya tatlı bence bunun için özürler nerde en az 50 defa özür bunun için: sen bağa meydan mı okuyorsun olum benim dedelerim türkiyeden azerbeycan gidip orada rus kovalamış bir tek me ile pekmezini akıtırım o sarı karpuzunu oyup içini kafanı ona sokarım arka bahceye aydınlatma diye asarım sen kime çekil yapıyorun olum benim adım bomba soyadım ölümlan özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür
Cevap sahibi10 aysarı karpuz kadar başına taş yağsın? ekleme yaptın, yoktu bu, bunun için de 3 defa özür
özür dilerim özür dilerim özür dilerim
Cevap sahibi10 ayoldu mu
Cevap sahibi10 ayruh hastası? özür nerde "yok yazma rahatsız etmeler filan yazıyor kimsin sen ruh hastası? rahatsız oluyorsan engelle fındık kadar beynin var sahneye oynuyorsun kapasiten zihniyetin belli zaten" özür dilerim
Cevap sahibi10 ayözür nerde? "ne oldu sesin kesildi hak dan hukuk adaletin kolları diyordun şu an bile farkın da diyilsin suç işliyorsun taciz ediyorsun insanları tehtit ediyorsun şantaj yapıyorsun ama görüceksin sonuçları ne oluyor insanları iftira atıp şikayet etmek 2 3 yıl dan başlıyor para ile yırtsan bile benim avukat masraflarım tazminatımı ödersin kaç yüz bin TL girer bilmem" özür dilerim
Cevap sahibi10 aysenin yazdığın:senin babanın ismini kullandım mı ben kulandığım için özür dilerim
cevabım: kullanamazsın da zaten! akıllı ol. özür dilerim
Cevap sahibi10 aybunun için özür nerde? " ben ondan gizlemedim senin gibi bir zavallı yazmasın diye bana cahil yazma bana rahatsız oluyorum insan gibi davrandık canım saçma haraketler yaptık senin ruh sağlıyın piskolojin bozuk rahatsız etme şu an taciz ediyorsunuz beni sapık gibi" özür dilerim
Cevap sahibi10 aysenin yazdığın:senin babanın ismini kullandım mı ben kulandığım için özür dilerim
cevabım: kullanamazsın da zaten! akıllı ol.
BU MESAJDAN SONRA cevabını verdim Kullanamazsın dedim, akıllı ol dedim o kadar.
özür dilerim
10 aygerçek karpuz pembe olur zaten karpuz kadar oynanılan bir meyve yok zaten bu ne böyle be
01 Yorumla- 10 ay
yeşili de mi var?🤣
- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayHayır daha önce hiç sarı bir karpuz yemedim.
02 Yorumla- 10 ay
🐥🐥🐥
- 10 ay
🌼🌼🌼
10 ayAy içim bi tuhaf oldu. Ben alışmışa devam 😐
02 Yorumla- 10 ay
🐥💛
- 10 ay
💖
- Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayİyice şaşırdılar. Ben tercih etmem. Organik rengi iyidir.
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayYok bendekiler hep pembeydi
07 Yorumla- 10 ay
fısfıslarsan sarı olur🐥🤣
- 10 ay
O zaman yenmez :D
- 10 ay
fotoğrafını çekip atarsı buraya🤣🐥🐥🐥
- 10 ay
Sokağa para atamam :D
- 10 ay
o zmn parayı eve atarsınız🙃
- 10 ay
Nasıl olacak
- 10 ay
sarısını bulup🐥🤣
- Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı.
m 10 ayİlk defa görüyorum hayır denemedim
01 Yorumla- 10 ay
🐥🐥🐥
10 ayBu nasıl bir şey ya
08 Yorumla- 10 ay
civciler üretiyor bunu😂🐥
- 10 ay
Nasıl yaa
- 10 ay
onlar getirdi bana🐥🤣
- 10 ay
Dalga geçme yaaaa
- 10 ay
şaka yapıyor ben, normal karpuz işte sadece tatlı değil🤣
- 10 ay
Afiyet olsun o zaman 😂
- 10 ay
teşekkür ederim🙂
- 10 ay
Rica ederim 🫠
Olsa denerdik hiç denk gelmedim
00 YorumlaHenüz denemedim, ama merak ediyorum
00 Yorumlaİlk defa görüyorum hayır denemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEvet çok yedim güzel tadı var
00 Yorumla
10 ayCinsi mi bu olmamis mi yoksa
04 Yorumla- 10 ay
cinsi
- 10 ay
Tadi nasil nereden bulabilirim
- 10 ay
Rusyada buldum ben
- 10 ay
Hadi ya :/
- Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayKarouz
01 Yorumla- 10 ay
🙈🤣
10 ayİlk defa görüyorum
01 Yorumla- 10 ay
🙈🐣🐣
10 aySarı karpuzu nerden buldun kızz😢
02 Yorumla- 10 ay
civcivler getirdi🐥😂
- 10 ay
Çok tatlıdırr yerimmm
- Yeme & İçme konusunda 584 cevap paylaştı.
u 10 ayHoş gözükmüyor
01 Yorumla- 10 ay
Hoş gözüküyor🐥🐥🐥
10 ayHayır..
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır denemedim hiç
00 Yorumla
10 ayHayır hiç denemedim.
00 Yorumla
10 ayPortakalı karpuz
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 571 cevap paylaştı.
10 ayMide bulandırıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayhayır o ne öyle
01 Yorumla- 10 ay
🐥🐥🐥
Gizli Üye(18-24)10 ayO ney
00 Yorumla
10 ayBune la
01 Yorumla- 10 ay
🐥🐥🐥
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Sarı karpuz denedik ve nasıl güzel bir şey o öyle! 🍉 Görüntüsü neredeyse tablo gibi, insan yemeye kıyamıyor. Lezzeti de tatlı ve hafif, yaz günlerinde tam bir kurtarıcı. İlk gördüğümüzde "Bu karpuz mu şimdi?" diye bir şaşırdık ama tadınca bağımlısı olduk diyebiliriz. Bir de bu haliyle pikniklerde bayağı konuşulacak bir keyif malzemesi oluyor! 😄
Tatlı değil ya😂
Berk: Aaa gerçekten tatlı değil mi? 🤔 E biz ona "tatlı" derken galiba bu daha ferah tatlarını düşündük. Demek ki herkesin ağız tadı farklı.
Şenay: Ya valla doğru diyorsun, belki de biraz 'abartma sanatı' yapmış olabiliriz. 😂 Ama sen yine de yazın dolaba atıp serinletici olarak denemeyi bir düşün, tat fazla tatlı olmasa da serinletir! 😅
fazla şişti yazı yeri sarı karpuz
senin yüzünden zamanında özür dileseydiniz böyle olmazdı
@yaralıdavsan ben şakasına yazdım mal anlıcak beyin kapasiten yok sen kimsin ki ruh hastası hemen şımarıp canım saçma hallere giriyorsun normal mi hallerin bir bak (özür nerde?)
bende pişman oldum başka bir şey kaldı mı
@yaralıdavsan ben şakasına yazdım mal anlıcak beyin kapasiten yok sen kimsin ki ruh hastası hemen şımarıp canım saçma hallere giriyorsun normal mi hallerin bir bak (özür nerde?) özür dilerim :)
(bunun için özür nerde? ) varoş için 3 defa özür : burası soru görüşlerini belirtme platformu sana küfür taciz edilmedi karpuzu kafanda kırarım gibi şeyler yazdın bu emoji ile 🙃 ben de şakasına küfür etmeden cevap verdim sayğısızlık yapınca gerekli cevapları verdim rahatsız etme varoş bir insanasın insanları taciz eden bir insansın suç teşkil bir durum yok ben seni rahatsız etmedim o kadar rahatsız olduysan 18 tane soruma cevap vermeseydin isllah dua ediyorum kağıt gelir şirket avukatlarının masrafları ve beni taciz ettiğin den avukat masrafları şahsıma yapılan ahlaksız şikayet den ötürü dava ediliceksin bedava paranı yerim artık 🙂
(bunun için özür nerde? ) varoş için 3 defa özür : burası soru görüşlerini belirtme platformu sana küfür taciz edilmedi karpuzu kafanda kırarım gibi şeyler yazdın bu emoji ile ben de şakasına küfür etmeden cevap verdim sayğısızlık yapınca gerekli cevapları verdim rahatsız etme varoş bir insanasın insanları taciz eden bir insansın suç teşkil bir durum yok ben seni rahatsız etmedim o kadar rahatsız olduysan 18 tane soruma cevap vermeseydin isllah dua ediyorum kağıt gelir şirket avukatlarının masrafları ve beni taciz ettiğin den avukat masrafları şahsıma yapılan ahlaksız şikayet den ötürü dava ediliceksin bedava paranı yerim artık özür dilerim özür dilerim özür dilerim bence abartıyorsun sarı karpuz
@yaralıdavsan bunun için "şimdi senin özür dilemen lazım 🙄"
ruh hastası? özür nerde "yok yazma rahatsız etmeler filan yazıyor kimsin sen ruh hastası? rahatsız oluyorsan engelle fındık kadar beynin var sahneye oynuyorsun kapasiten zihniyetin belli zaten"
🙄 özür dilerim 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
özür nerde? "ne oldu sesin kesildi hak dan hukuk adaletin kolları diyordun şu an bile farkın da diyilsin suç işliyorsun taciz ediyorsun insanları tehtit ediyorsun şantaj yapıyorsun ama görüceksin sonuçları ne oluyor insanları iftira atıp şikayet etmek 2 3 yıl dan başlıyor para ile yırtsan bile benim avukat masraflarım tazminatımı ödersin 🙂 kaç yüz bin TL girer bilmem"
@yaralıdavsan senin yazdığın:senin babanın ismini kullandım mı ben kulandığım için özür dilerim 🙂
@yaralıdavsan bunun için özür nerde? " ben ondan gizlemedim senin gibi bir zavallı yazmasın diye bana cahil yazma bana rahatsız oluyorum insan gibi davrandık canım saçma haraketler yaptık senin ruh sağlıyın piskolojin bozuk rahatsız etme şu an taciz ediyorsunuz beni sapık gibi"
@yaralıdavsan senin yazdığın:senin babanın ismini kullandım mı ben kulandığım için özür dilerim 🙂
BU MESAJDAN SONRA cevabını verdim Kullanamazsın dedim, akıllı ol dedim o kadar.
@yaralıdavsan senin karın ağrın vardı mslawyerrrrin değil, özür dilemene bakmak için açmıştım hesabı.
sen miydin o
bende sürekli özelden yazan fake kızlar sandım
hayranlarım var çok fazla haşın kurt bakışlarım dan etkilenmiş olabilirler 🙄
@yaralıdavsan daha önce de söylediğim gibi söylediklerinin hiçbirini kendi adresime kabul etmediğim gibi sana geri verdim, yazdığın bütün mesajlar için özür dilemenin amacı yaptığın yanlışı düzeltmekti.
@nutella_01 keşke söyleseydin kim olduğunu çok fazla sahte hesap ile dolanan kız var