Herkes şu an dinlediği şarkıyı yazsın. 🤭
Edit: sezer sarıgöz/sarılsak mı artık
Edit: sezer sarıgöz/sarılsak mı artık
Nihayet beklenen o gün geldi
Hayat bizim için bi' karar verdi
Fırtına dindi
Ama ben dinmedim
Yolunda gitmiyordu
Boştu laflar
Açıldı yapılmış hesap, kitaplar
Ne oyunlar ne günahlar var
Yalan
Söyleme bana yalan
Yakalamış seni şeytan zaafından
Kalmamış içinde insan..
Sarılalım da kimse yok maalesef
güzel bir şiir tavsiye ediyorum
Sarıldığım an her şey unutulur Gel, sıkı sıkı sarıl bana sevgilim Sıcacık kollarında kaybolurum Gel, sıkı sıkı sarıl bana sevgilim
Gözlerimiz kapanır, dünya kaybolur Sadece seninle varız, başka hiçbir şey önemli değil Kokun tenime işler, ruhumu okşar Gel, sıkı sıkı sarıl bana sevgilim
Sarılmak bir öpücüğün tadı gibidir Sevgi dolu, içten, samimi Sonsuz bir sıcaklık, sonsuz bir huzur Gel, sıkı sıkı sarıl bana sevgilim
Zaman durur, anı yakalarız Sonsuzluğa yolculuk yaparız Hiç ayrılmamak isterim yanından Gel, sıkı sıkı sarıl bana sevgilim
Sarılmakla dünya daha güzel olur Sevgiyle sarıldığımız her an Hayatın en güzel anıdır belki de Gel, sıkı sıkı sarıl bana sevgilim
Sonsuz sevgimizle sarılırız birbirimize Hiç ayrılmadan, hiç bırakmadan Sonsuz bir aşkla sarılırız birbirimize Gel, sıkı sıkı sarıl bana sevgilim
Sarılmakla başlar her güzel hikaye İki insanın birbirine duyduğu sevgiyle Sarılmakla devam eder her güzel hikaye Gel, sıkı sıkı sarıl bana sevgilim
Sarılmak, sevginin en güzel ifadesidir Sadece kollarla değil, kalplerle sarılırız Sevgilim, gel, sıkı sıkı sarıl bana Çünkü seninle sarılmak her şeyden daha güzel.
Cevap
8Cevap
I've spent all of the love I saved , We were always a losing game
Small town boy in a big arcade , I got addicted to a losing game
Arcade -Duncan Laurance
Bandıra bandıra ye beni hiç doyamazsın tadıma"😊
Şarkı dinlemiyorum şu an
Şu an işte dedikodu dinliyorum
şu an şarkı dinlemiyorum zihnim dinleniyor
Nedir bu efkar
Ayy daha yatıyorum asko ben ya :)
Yoo ben seviscem