Merhaba, bu işte ya batıcam ya çıkıcam. Saçımı bu renk yapmak istiyorum. Boyama konusunda sıkıntı yok da bu rengi elde etmek zor. Saça krepe atıp oryalledikten sonra hangi boyaları kullanırsak böyle olur? direkt boyamaya geçmeden bir arkadaşımın saçında bir tutama deneyeceğiz. Yardımlarınızı bekliyorum.
Düşük volum oksidan alıp uzun süre oryal bekletirsen (40-50 dk) saçın kizarmadan açılır.
Bir de kullanacagin boyanın içine az bir miktar küllü renk veren ya da kızıllık kıran igora marka boyalardan ilave edersen istediğin tonları yakalarsin.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Igoradan tırnak ucu kadar katıyorum. Gerçekten kızıllığı alıyor ama ayarı iyi tutturmak lazım. nevacolor 9.11 açık küllü kumral ile 9.0’ı karıştırsam 🤔
doğru diyorsun ama zaten saçımı hep kendim boyuyorum evde yıllardır oryalle açıp üstüne istediğim renkleri uyguluyorum. bu rengi elde edebilsem gerçekten zor değil. kuaföre 500-600 lira verebilecek maddiyatım yok ayrıca geçen sene saçımı hiç iatemediğim bir renge boyayıp beni istediğim tonun o olduğuna inandırmaya çalışıp tonla para alan kuaför faciasından sonra kendim evde mahvederim daha iyi :(
En İyi Cevaplar