Merhaba arkadaşlar kantaron yağı sivilce ve lekelere iyi geliyor diye duymuştum o yüzden bu ürünü aldım kullanan var mı? Kantaron yağı faydaları neler?

Merhaba arkadaşlar kantaron yağı sivilce ve lekelere iyi geliyor diye duymuştum o yüzden bu ürünü aldım kullanan var mı? Kantaron yağı faydaları neler?
Doğal yağlar tarih boyunca cilt bakımı ve güzelleşmek için kullanılıyor. Bu yağlar arasında çok sayıda faydasıyla bilinen kantaron yağı da bulunuyor. Kantaron yağının en bilinen faydası antioksidan ve anti enflamatuar olması. Şimdi diyeceksiniz bu özellikler ne, ne işe yarıyor. Hemen anlatıyorum, kızarıklık ve iltihapları azaltıyor. Bu sayede özellikle sivilce problemlerini geçirmek için kullanılıyor. Egzaması olan bazı kişilerde kantoran yağının cildine iyi geldiğini söylemişti.
Kantaron yağı cilde kullananların yorumlarına baktığımda cildi nemlendirdiği ve tahrişe de iyi geldiğini söyleyenler olmuş. Özellikleri bakımından cildi yatıştıran ve nemlendiren faydalı bir yağ kendisi. Ayrıca yaraların iyileşmesini de sağlıyor.
Annem kullandı. Elinde ciddi bir yanık olmuştu, bayağı leke falan kalmıştı. Kullandı ve geçti.
Merhaba yanık nasıl oldu başınızdan nasıl birşey geçti. Benim de elim 2. Derece yandı beyaz lekelerim var. Annenizin lekeleri nasıldı?
Ben kullanıyorm. Sivilce lekesi geçsin dşe değil ama olulmasn die.
Yokta.
Kantaron yagi kullanim sekline göre bircok saglik problemlerinde kullaniliyor.
Sivilceyi yok etmez, iyilestimez ama Cilt üzerinde yaralarin iyilesmesini , lekelerin kaybolmasini hizlandirdigi icin, sivilcenin iyilesme sürecenin sonunda kizariklik ve iz kalmasini önlemek icin kullanabilirsin..
Ama taze sivilcelerin üzerine kullanmani tavsiye etmem, cünkü yag, yagda sivilceleri azdirabilir.
Gerçekten mucizevi bir bitki zeytinyağı ile birleşince de voltran oluşturuyor. zeytin yağı kendi başına şifa iken bu bitki ile şifasını daha da hızlı ve kesin çözüme ulaştırıyor.
Cevap
5Cevap
Sivilce için duymamıştım ama çoğu yerde kullanıyorum iyi bir bitkisel ürün.
Ben böyle mucizevi bir şey görmedim Rabbim bunu insanlara nimet olarak sunmuş penis sünnet kısmında yaklaşık 50 gündür geçmeyen yara vardı gitmediğim dermatoloji üroloji kullanmadgim krem kalmadı hiç birinden fayda göremedim tavsiye üzerine aldım ve 2 günde çok şükür yarayı kurutup tertemiz yaptı bin sukur
Sivilce icin bilmiyorum ama lekelere iyi geliyor denenmis ve görülmüs kullan yani
Genelde yara izlerine ve morluklara iyi geliyor diye biliyorum
kırmızı ve sarı kantaron diye iki çeşit var. neden öyle bilmiyorum ama yanıklara çok iyi geliyor. annem kullanmıştı. ama ciddi değildi.
buralarda daha çok yaralarda ve mide ağrılarında kullanılır. Sivilceye kullananı duymadım.
Hacamat yaptırdıgımda kullanıyorum. Yaraları çabuk iyileştiriyor iz bırakmıyor enfeksiyona karsı koruyor. Bir özelliğinde düzenli kullanımında depresyona iyi geliyor
Aktar iyilestirir dedi
evet gayet güzel. alerjiniz yoksa tabi.
Malesef yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?