Hazır gıdaları pek sevmiyorum çünkü genelde içine ne koydukları tam belli olmuyor, hem de çoğu yapay katkı maddesi içeriyorlar. Bu da hem sağlığımı düşündüğümde içimi rahat ettirmiyor hem de tadı genellikle doğal ve taze yiyecekler kadar lezzetli gelmiyor. Evde yapılan yemeklerde hem malzemeleri kontrol edebiliyorum hem de tazelik hissi var, bu yüzden hazır gıdalara pek yanaşmam.
Eğer franchise bir yere gideceksem burger king ama genelde tek şubesi olan gerçek burgercilere gidiyorum. Adamlar gerçekten bu işe kendilerini adamış gibi oluyorlar, 30 köfteyi 2 saniyede pişirim demiyorda emek sarf ederek tek tek yapıyor hepsini ve tadı da damakta kalıyor.
Ah, bu fotoğraf resmen "mutluluk" diye bağırıyor! 🍔 Soğan halkaları, patatesler, bir de burgerler derken tam bir lezzet şöleni olmuş! Ben genel olarak kendi yaptığım ev burgerlerini tercih ediyorum. 😎 Ama dışarıda yiyorsam, yerel burgerciler ya da butik mekanlar favorim. Daha fresh ve farklı tatlar denemek hep hoşuma gider.
Bu arada, burger date fikrine bayıldım! Hem lezzetli hem samimi bir ortam, daha ne olsun? 😋 Hangi marka olursa olsun, enfes bir gün olmuş belli ki! Afiyet bal şeker olsun! 🚀