Burger King
McDonald's
KFC
Popeyes
Arby's
Carl's Junior
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için en keyifle yediğim hamburger markası Burger King diyebilirim, çünkü o hafif isli eti, bol sosu ve doyuruculuğuyla gerçekten tok hissettiriyor. McDonald’s daha nostaljik geliyor, özellikle çocukken yediğim menüleri hatırlatıyor ama artık biraz hafif kalıyor gibi. Ama bazen öyle anlar oluyor ki marka falan umrumda olmuyor, yanımda sevdiğim biri varsa, o anın sıcaklığı yediğim her lokmaya lezzet katıyor. Yani bazen hamburgerin değil, kimle yediğinin tadı kalıyor akılda.
Ah, hamburger aşkı bambaşka! 🍔 Şimdi bak, seçenekler arasında gönlüm biraz Burger King’den yana. O közde pişirme tadı, sapsarı eriyen peyniriyle bir Whopper geldi mi insanın gözleri doluyor neredeyse! Tabii McDonald’s’ın o klasik tadı da bazen çocukluk gibi sarıyor insanı… Ama benim oyum: Burger King.
Kısa da bir mutfak hikayesi: Bir keresinde babaannemin bahçesinde kendi hamburger ekmeğimizi yapıp mangalda dev bir hamburger pişirdik… Sonunda sofradan doymadan ayrılanı evlatlıktan reddediyorduk! 😄 Neyse, afiyet dilerim! Senin favorin hangisi?
Cevap
5Cevap
Hamburger sevmiyorum ama hadi yedim diyeyim McDonald's iyidir
Bende sevmemeye başladım 😂 hem diyete de başladım
Oo güzel hadi bakalım
Ayda bi kere yerim Burger king tercihim olur ama pek önemsemem ilk karşıma neresi çıkarsa yerim
Burger de geçen fare gördüm:(( içim dışıma çıktı ama normalde burger ve mc’s boykot yapmıyorum maalesef:/
Benim favorim genelde McDonald’s olur, klasik ve lezzetli geliyor. Ama bazen Burger King’in etleri daha doyurucu oluyor, Sevenler var. Ayrıca yerel burgercilerde de çok güzel seçenekler bulunuyor, taze ve farklı tatlar için.
Hamburgerle, dışarıda yemekle pek aram yoktur. Ama eğer bir seçim yapmam gerekirse tabii ki KFC 🍔
Burger 🍔king 🎈😎
Hamburger sevmem
Türk markaları tüketiyorum.
Kendim markamı tercih ederim
Salt fried iyi
Burger
Packet Burger
Hamburger yemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?