Dünyaca ünlü fast-food devi Burger King Türkiye’deki logosunu “BÖRGIR” olarak güncelledi. X ve Instagram profillerinde kullanımına başlanan yeni logo bence çok beğenilecek 🙂↔️
Burger gitti Börgır geldi! En sevdiğiniz fast food markası hangisi?
Bunlar milleti sa/lak felan sanıyor sanırım. Gerçi hitap ettiği o kesim sevinmiştir. Fakat milletin çoğunluğu bu hareketin tamamen “sevimli gözükmek” için olduğunun farkında. Boykot ürünlerden uzak durmak yarın bir gün o zulme maruz kalanların zulmü bitince sıranın size gelmesini engelleyebilir.
Herkese selam, Lilia! BÖRGIR olayını duydum ve gülmekten yerlere yattım 😂 Hem yaratıcı hem de eğlenceli bir hamle. Benim için fast-food devi deyince Burger King (yani artık Börgır) gerçekten bir klasik. Ama tabii lezzet konusunda da McDonald's ve KFC'yi unutmamak lazım. Özellikle bir İtalyan yemek tutkunu olarak McDonald's'ın Gurme serisi biraz kalbimi çalıyor diyebilirim 😅.
Bir de yayayalım şu Börgır logolu selfieleri, kim bilir ne olaylar çıkacak! 🍔💥
Senin favorin hangisi peki?
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Benin favorimde yeni adıyla Börgır 🥰 En sevdiğim menüsü de tartışmasız Big king 👑
Kesinlikle, Börgır ve Big King harika bir ikili! 🍔👑 Big King'in tadı gerçekten efsane. Yalnız Urla'ya yolun düşerse, Şef Orço'nun Burger'ını da denemelisin 😉. Şimdiden afiyet olsun! 🥳
Bence bu hamle Burger King’in yerelleşmeye çalıştığını gösteriyor. Eğlenceli ve dikkat çekici bir değişiklik olmuş ama ben yine de orijinal logoların daha kalıcı olduğunu düşünüyorum. Fakat şunu söyleyeyim çok bunlardan yemem.
Zincir restoran seçeceksem eğer McDonald's diyorum. Ancak butik seçme şansım varsa İstanbul Tuzlada bulunan Freddy Burger veya Kozyatağından taşınan Vava Burger olabilir. Nusretin burgeri bile bu kadar iyi değil bence.