Bunlar dışında şubeleşmemiş butik yerler var mı kahvesi iyi olan önerilecek bir yer?

Bunlar dışında şubeleşmemiş butik yerler var mı kahvesi iyi olan önerilecek bir yer?
Kahve dünyasını bilirim başka bildiğim yok ötekilere girince dünyanın en büyük günahını işliyormuşum gibi hissediyorum jsjs öyle bir baskı zuhur ediyor üzerime
Ne farkı var ki hepsinin çalışanı yerli hepsinin hizmeti hemen hemen aynı 😅
Ne bilim cok baskı var üzerimde😀
Rahat ol kimse o kadar şaapmıyor. Hatta hatırlıyorum bizi protesto ettikleri dönemi. Kapıdan girip " allah belanızı versin " deyip kaçıyorlardı. Bir süre sonra da sıraya girip içecek almaya devam ettiler 😅
😀hainler
Öyle diyorsun da nerden baksan doğrudan 10 bin, dolaylı yoldan 50 bin kişinin hayatını idame ettirdiği bir şirket ülkemizde :)
Evet bide o boyutu var.. A101 ve BİM aylarca boykot edildi ben hep gittim ama😀
Anaa onların boykotundan haberim olmadı hiç ne ara edildi 😅😅
Edildi a101 deli gibi indirim var millet daha cok stok yapti
İndirim yaptı
Gündemden bayağı uzak kalmışım. Hoş takip etmiyorum o ayrı mesele zaten ama hiçbir yerde de görmedim doğrusu
Aslında tek bi favorim yok. Denedim çoğunu detaydakilerin. Birinde x ürünü beğeniyorsam, diğerleri ilgimi çekmiyor. Mesela diğer işletmede de y ürününü sadece güzel yapıyorlar. İsim de vermeyince görgüsüz gibi gözükmemek için anlatabildim mi bilmiyorum.😂
Evet çok güzel anlattın bence. Şahsen süt içermeyen, americano, filtre kahve, cold brew gibi içecekler için tek tercihim starbucks. Çekirdeği, tazeliği, hazırlanışı olsun fark yaratıyor. Ama aromatik şeyler için diğer popüler olanlar veya butik kafeler tercih edebiliyorum
Teşekkür ederim. Starbucks güzel bu konuda evet, arabicanın da soft içim türleri hoş bence. Butik kafelere gelecek olursam şöyle sağlıklı yaşamlı içecekler veya el yapımı limonatalar gerçekten güzel oluyor.
Limonata demişken cidden elle tutulur güzel yapan bir yer bulmak mucize gibi bir şey oldu. Diğer konularda hemfikiriz bence
Ne yazık ki öyle, ya çok sulu ya da çok şekerli. Tam böyle adının anlamını taşıyana bende pek rastlamadım. O nedenle evde deniyorum bazenleri de o da çok istediğim gibi olmuyor.
Kullandığın kendine has bir tarifin var mı peki?
Spesifik bir tarifim maalesef yok, nefis yemek tariflerinden bakmıştım ilk yaptığım zaman sonra da o tarife alıştım onu uyarlıyorum canım ne zaman limonata çekse
Bu arada, seçimin için teşekkür ederim
Nefis yemek tarifleri oldukça iyi bir sayfa ama tarifi birebir yapmak yerine küçük dokunuşlarla revize etmek gerekiyor.
Evet katılıyorum, herkesin damak tadı bir değil yaptıkça zaten aslında neyin senin için eksik olduğunu anlayıp minik eklemeler yapıyor insan
Aynen öyle. Ezber kalıplardan çıkmak gerekiyor.
Hiçbiri desem yeridir. O an hangisi işime geliyorsa oraya girer istediğimi içerim.
afiyet olsun tabiki ama lezzeti ile daha öncelikli hale gelmiş bir seçimin yok mu?
Rica ederim 😊
Cevap
10Cevap
Böyle yerlerden ziyade kafelerde türk kahvesi alıyorum. Buralardan damak zevkimi bulamadım 😄
Damak zevkini bulmuştuk diye hatırlıyorum 😅
Daha denemedim o yüzden bu konuda net değiliz 😄
Tamam mutlaka denemeni bekliyorum 😅😅
Onun için avm ye gitmem gerek du bakam ne zaman olacak 😂
Avm çok mu uzak 😅
Uzak değil, benim kişiliğime uzak 😂
Avm ortamı yazın çok tercih ediliyor serin diye😅😅
Evimde de klima var 😄 ve bir çok kafede
Muhalif ol aman ha hiç aksi davranma 😂😂
Genelde hazır alır evde içerim
Granül kahve mi?
nescafe gibi
Denemek istersen starbucks'ta suda çözünebilir formda kahveler de mecvut. Üstelik neredeyse tek içimlik nescafe fiyatıyla aynı.
Tarçın kavvveci. Di mi @franzız uğrak mekanımız. 🤣
@franzız o neredeymiş duymadım adını hiç😊
Ankara Gazi Mahallesinde ejder bey.
Sabancı yurdunun arka tarafları oluyordu demi
Evet bildin bak
Tamam teşekkür ederim öneriyorsaniz @franziz beyle, deneyeceğim orayı 😅
Franzıza deneyelim dedin yandın ula. Sabaha kapında 😂😂😂
Hiç sıkıntı yok bana da değişiklik olur 😅😅
@franzız üçümüz de anakarada olduğumuza göre bir gün beraber gidelim dostum
@franzız tamam bana uyar zaten mamak çok uzak oraya 😅 uygun ortak zamanda bir plan yapalım
@franzız jdjdjfjf ben yürümek için yaratıldım da bir daha öyle şeyler denemek istemiyorum
Papülarüte karşıtı biri olarak hiçbirini bilmiyorum
Haklısın ama tüketim açısından benim için fark yaratan bir tanesi var
Benim içinde var, klâsik Türk kahvesi. Hemd kendi yaptığım hemde bol köpüklü 😁
Afiyet şifaolsun 🥳
Teşekkürlerr
Kahve dünyası yazın fıstıklı lattelerine bayılıyorum
Evet ben de çok duydum ama denemedim daha. Baya iyiymiş.
Dene mutlaka bir de findiklisini dene
Aramızda neredeyse 50 metre var ve mesai bitince yaptığım tek şey önlüğü çıkarıp eve kaçmak oluyor
Bir gün al çıkışta dene güzel bir mola olur senin için
Teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim:)
Choco zuma ve varina tavsiye ederim en son bunlara gittim
Neveda berbat
Bunlar nerde mevcut?
Ankara 'da şubeleri var mı bakacağım
Biraz da huzur veren sessiz ortam lazım. Popüler yerlerin oyun parkından farkı kalmadı
Popüler dediklerim soruda paylaştıklarımdı
Öyle yerlere pek gitmem kahveye de para vermem dışarda. Ama coffy güzel ve uygun
Evde yapıyorum dışardaysam Kahve dükkanı veya EsLab tercihim.
Genelde evde içiyorum ama dışarıda içiyorsam cup of joy veya starbucks önceliğim
Ne tür şeyler tercih ediyorsun peki?
Genelde sütlü. Latte, cortado veya mocha vs.
cortado iyi seçim :)
:)
Evde kendim yapıyorum 😂
Brom sen nasıl iciyorsun de bakayım bi hele
Vendi grandi bitti olacak zift gibi ya da menengic 😂
Tamam en kısa zamanda sana bir gift card göndereceğim. Bizim oradaki şubelerden birinden sana kahve ikram etmiş olurum🥳
Hazır kahve içmiyorum ama teşekkür ederim 🙏🥹
Öyle hazır dediğin türde değil ki. Bardağına içecek olarak girmeden önce hâlâ çekirdek halde bulunuyor. Taze taze öğütülüp hazırlanıyor. Rica ederim yine de dostum 🥳🥳
Sturbok hariç farketmiyor
Gloria jeans
Starbucks
Neden peki?
Çalışıyor olduğum için demiyorum birçok yerde denedim ama cidden kalite farkı var.
Esnaf kahvecisi
Nasıl böyle mahalledeki esnaf kahvecisi gibi mi😅
Starbucks
Şahsen bu düzeyde kaliteli ürün hizmeti sunan altarnatif bir yer görmedim.
Starbucks boykot, espressolab helal 😎
Tercih meselesi bir şey diyemiyorum.
Eyvallah
Türk kahvesi
Afiyet olsun ablam 🥳🥳
Hmmm ne bu?
Büyük çoğunluğu self servis hizmeti sunan, tek kullanımlık bardaklarda sunulan kahveler hazırlayan, kahveyle birlikte tüketilecek tatlı ve tuzlu seçenekleri mevcut olan en önemlisi de arkadaşlarla uzun süre rahatça oturup vakit geçirmek için konforlu bir alan sunan yeni nesil kahvehaneler diyebiliriz 😅
Kahve icmek icin evden cikiyorsam bi şov isterim😅
Şovun adresini biliyorsun 😅😅
Popüler kahve zincirim yok
Hepsi para tuzağı sjss
Starbucks
starbucks
Buckin
Espressolab
Evde kendi yaptığım
Boykot
Hiçbiri
Hiçbiri.