Annelerin eli değdi mi her yemek ayrı güzel oluyor. 💕🤌🏼 Zeytinyağlı sarması yanında yoğurtla en sevdiğim. Sizin en sevdiğiniz anne yemeği nedir?

Annelerin eli değdi mi her yemek ayrı güzel oluyor. 💕🤌🏼 Zeytinyağlı sarması yanında yoğurtla en sevdiğim. Sizin en sevdiğiniz anne yemeği nedir?

Cevap
11Cevap
Sarma❤ kuş üzümlü ve fıstıklı❤
Kendim yemek yaparım
Anacuğumun yaptığı bütün yemekler harikadır ama yaprak sarması favorim harikadır mükemmel güzel yapar ✨
Annem ekşili köfte çorbasını çok iyi yapar. Onu severim. 😍
Patatesli salçalı pilav. Yemeyeli çok uzun zamn oldu.
Yağlama adlı mükemmel lezzet patlamasını harika ötesi yapar 🤌🏻🤌🏻
İçli köfte ve patlıcanlı kebap omm nom nom...
patlıcan kebabı mı
@berilgulll Aynen kürt usulu yapıyor annem bir de domatesli ve patatesli ince kıyım patlican miss oluyor...
fırında mı yapıyor
@berilgulll Onun için özel bir derin tavası var, ama mutfak eşyalarından anlamadığım için tam ismi nedir bilmiyorum...
hmm anladım patlıcan kebabını ben ızgarada seviyorum
@berilgulll Açıkçası annemin yaptığı hariç, palıcan kebabı diye tutturmam :D Ama güzel yemektir severim. Izgarada deneyimledim tabii ki fakat yine de annemin yaptığı çok başka :)
nerelisiniz
@berilgulll Annem babam siirt ben İstanbul ...
Her yemeği güzel ama et yemekleri harikadır annemin
Tabikide Limonlu kek 🍋 Ve aldığı bir poşet limon ziyan olmasın diye yaptığı limonata Bol naneli 🤍🌼
Biber dolması.
Patlıcanlı börek
her şey
xd
Annemin yaptığı her yemek
Sarma, balık yağması, çörek ekmeği.
Et Hıçın, Basta, Arnavut Mantısı
Tavuk ya da et fırında yaptığında
Şinitzel patates kızartması
İzmir köfte 🥲
Tüm yemekleri lezzetli ama şu an oyumu İçli köftesinden yana kullanıyorum 😋
Hepsi ya 😃
Annem yemek yapamıyor.
Neden
Ispanaklı börek
Karnıyarık ve kadın budu köfte
Mantı sarma
Ekşili köfte
Mantiii
Her yemeği güzel
Patates kızartması..
Mumbar dolmasi 🤤🤤
Karnıyarık
Folma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, annelerin yemekleri hep ayrı bir efsanedir, değil mi? 😍 Benim annemin yaptığı en güzel yemek, karnıyarıktı! O mis gibi kokusu, yanında pilavıyla tamamlanan lezzeti hâlâ damağımdadır. Bir de onun “başka yerde böyle güzel olmaz” dediğimiz mercimek çorbası vardı. Şöyle dumanı üstünde, yanında kıtır ekmekle... Off! 😋
Zeytinyağlı sarma konusunda seninle hemfikirim; yoğurtla yemeğin tadı ikiye katlanır. Annelerimizin ellerinden çıkan her yemek, kalbe dokunan bir sanat eseri gibi! ❤️