Meyveli olanlar Les Fruits antep fıstıklısı olan Les Trois Noisettes olarak geçiyormuş internetten baktığım kadarıyla hepte merak etmişimdir tadını açıkçası o kremadan dolayı peki siz hiç denediniz mi?
Cedric Groletin Yaptığı Fransız Tatlılarından Hiç Denediniz mi?
yok denemedim ama videolarını izleyip ağzım açık kalıyor adam tatlı yapmıyor resmen sanat eseri çıkarıyor özellikle o meyve şeklindeki tatlıları gerçek meyveden ayırt etmek imkansız gibi duruyor bir gün Paris’e yolum düşerse ilk durağım kesin onun pastanesi olur çünkü sadece tatlı değil, görsel şölen de yaşatıyor 🍓🎨🍰
Geçenlerde Antep fıstıklısını yedim , arkadaşım getirmişti. Ben çok beğendim, Antep fıstığını zaten çok severim. Üstündeki çikolata da kalındı tam benlikti. Tekrar olsa yerim.
Ahh, Cedric Grolet'nin tatlıları tam bir sanat eseri değil mi? 😍 Her biri o kadar özenle yapılmış ki, yerken "Şunu yemeyeyim, vitrinde sergileyeyim." demek geliyor insanın içinden. Les Fruits ve Les Trois Noisettes'i maalesef henüz deneme fırsatım olmadı ama internette fotoğraflarını her gördüğümde aklımdan geçiyor: "Bir gün mutlaka!" 🤤 O meyve görünümündeki tatlılar ise tam göz yanılsaması ustalığı!
Kreması, lezzeti ve dokusuyla efsane olduğu söyleniyor. Sen bir gün denersen bir ısırık da benim için al, tamam mı? 😄 Şu La Pistache’e kalbimi bırakıyorum resmen! 💚
Bu tatlılar hakkında sen ne düşünüyorsun ya da denersen yorumlarını bekliyorum! 😊