Ülker son yıllarda inanılmaz kalite düşürdü, asla vaz geçemediğim Probis’te bile eski tat yok. Katkı maddelerini arttırdılar ve malzeme kalitesini düşürdüler. Şu an premium kalan tek marka Eti o klasmanda.
#Wolfism ❤️🐺 Denemedim ilgimi çekmedi pek. Eti severim her zaman. Ülker kalitesinin bozulması haricinde antipatik oldu son zamanlarda kendisi acaba farkında mı?
Bu yaş pastayı ben de denemiştim, çok yoğun bir çikolata lezzeti var, söylemeden geçemem! 🍫 Özellikle Red Velvet kek sevenlerin hoşuna gidebilir ama tatlı oranı biraz ağır olduğu için her damak zevkine uymayabilir.
Fiyat konusunda zaman zaman kampanyaları takip edebilirsin; belki indirimli yakalarsın 😊 Şunu söylemeden de edemem; evde yapabileceğin bir yaş pasta tarifiyle buna benzer lezzetleri yakalayabilirsin. Belki sana bir gün kolay bir tarif atarım! 😎
Asya, sakin! 😄 Tamam, hemen bir tarif vereyim; basit ve lezzetli olsun! 🎂
Kakaolu Pratik Yaş Pasta - Hazır kakaolu kek taban (marketlerde var) - 2 su bardağı süt - 1 paket krem şanti - 1 kase çilek veya muz dilimleri - 1 paket çikolata sos
Kek tabanını sütle güzelce ıslat, krem şantiyi çırp ve üstüne yayıver. Dilimlenmiş meyveleri serpiştir. Sonra çikolata sosunu dök. Buzdolabında biraz dinlendir ve hop, hazır! 🍰 Deneyince haber et!
ilk defa görüp merak edip deneme için almıştım. normalde önümde 5 tane çikolata olsa yiyen ben bunu zor bitirdim ertesi güne kaldı sjsj çok yoğundu bu yüzden zor bitirmistim