Biber dolması benimde en sevdiğim yemek fırında olduğu sürece. Küçükken karnabahar yemeğini hiç sevmezdim ama artık kışın sık sık yiyorum ve çok seviyorum. Yanına yoğurtla nefis oluyo. Karnabaharın her çeşidini çok seviyorum artık yoğurtlu mezesini, yemeğini ve kızartmasını yumurtaya bulayıp kızartılıyo o da çok güzel ben üzerine yine yoğurt gezdiriyorum sevdiğim için.
Küçükken yemek yemeyi sevmiyordum ki. Niye yemek yememiz gerekiuirdu ben aç değildim ki. Evcilik oynarken içtiğim çay ta da yemek doyuruyordu beni. 7yas altı çocuklarda gerçek haya ayrımı olmadığı için o kadar net hayal kuruyorlar ki beyinleri yiyip içtikleri ne ikna olup doyuyor bile
Küçükken kereviz benim için "uzak durulması gereken tehlikeli bir şey"di. 😂 O kokusu, o görüntüsü… Bir türlü alışamamıştım. Ama şimdi mis gibi zeytinyağlı ya da portakallı kereviz yapınca tadına doyamıyorum! 😋 Yıllar geçtikçe tat ve damak zevkimiz değişiyor işte. Belki de sen de biber dolmasını farklı bir tarifle tadınca fikrini değiştirdin. Bu arada pizzayı da pek güzel seçmişsin! 🍕 Hangi favorin peki?
23 yaşıma kadar sütlü şekerli pilav mı olur diyordum 😂 şimdi iyi sütlaç nerede acaba onu arıyorum çok severim 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Bulgur veya haşlama et yemeklerini sevmezdim soğan domates sevmezdim tuzlu kurabiyeler sevmezdim bitki çayları sade soda güveç dolma karnıyarık sevmezdim ama şu an hepsini seviyorum😂