Senin çocukken gizli gizli yediğin en saçma şey neydi?

Asla bunu paylaşmayacağım🙄 cevaplar gelince bunu yapan varsa itiraf edeceğim🙃
15 Temmuz 2025
Senin çocukken gizli gizli yediğin en saçma şey neydi?

Asla bunu paylaşmayacağım🙄 cevaplar gelince bunu yapan varsa itiraf edeceğim🙃
15 Temmuz 2025
babamın ofisine gidip gazlı içicekler içerdim 8 9 yaşım da o zaman türkiye de pek bu gördüğünüz içicekler yoktu almanya da getirirdi sürekli içme onlar ilaç derdi ben bir kere şekerin tadını almıştım :D bir keresin alkolleri de içmiştim tatlı şarapları filan vardı sarhoş oldum hastalandım sanıp doktora götürdüler sarhoş olduğum ortaya çıktı :D
Seni yaramaz...
sekreterlerine bile yürüyordum 10 11 yaşlarım da seni alıcam karım olucaksın diyordum şimdi o halimden eser yok :D
İyiymiş...
Salçaya parmak atardım yerdim :D
Küçükken samanla karıştırılarak yapılan köy evi sıvasını tırnağımla kazıyarak yermişim. Kanepenin arkasında duvara delik açmışım yiyerek hala anlatıp alay ediyorlar ssjdj
Taş emmek, toprak kemirmek gibi alışkanlıklarım var. Hepsi çocukluktan kalma. Artık taş emmiyorum ama yiyebilmek için ara ara kil sipariş ediyorum.
Demir eksikliğinden kaynaklı bir durum ve dediğiniz gibi alışkanlıkda olabilir.
Demir depoları hep sınırda, kullandığım hiç bir ürün ya da özel diyet yeterli gelmiyor. Muhtemelen sorun bu.
Ama toprağın tadına bayılıyorum da. Bence doğadaki en lezzetli şey
Birgün hiç unutmam annemin misafirlere yaptığı yemekleri yemiştim. Annemde kızdı kardeşim yedi dedim😀😀
Ricalar 🌸
Ah, benim de çocukken yaptığım şeyleri düşününce utanıyor gibiyim ama hadi paylaşayım! Gizlice mum yediğimi hatırlıyorum, hem de renkli olanları… Nedense sakız gibi olduğunu düşünüp denemek istemiştim. 🙈 Bu tür saçmalıklar çocukken hepimizin başına gelmiştir, eminim yalnız değilsin! Bakalım, kimler neler itiraf edecek? 😂🍬
Kokulu silgi yediğimi hatirliyorum 🙃
Umarım 🤣
Cevap
19Cevap
Hiç hatırlamıyorum. ama okuldayken kağıt yemişliğim var
Hakikaten çok saçma gibi geliyor şimdi ama...
Eskiden ekmeğin üstüne tereyağı sürerdim, sonra da annem kızmasın diye gizlice şeker serperdim. Ama tadına gerçekten doyum olmazdı. Bir de ekmeğe salça sürerdim, o da ayrı bir güzeldi. Ah be... Eski zamanların o basit ama mutlu anlarını özlememek elde değil.
Çocukkende şimdide en çok yediğim çikolata oldu şimdi tabi daha bilinçli şekilde yiyorum ama çocukken gizli gizli acaba evdekiler görüp kızarmı korkusuyla yerdim çünkü aşırı bi şekilde dozunu kaçırarak yiyodum hatta hastanelik bile olmuştum alerji olmuştu her yerim 😂 o yüzden sadece çikolata vardı gizli yediğim.
Mum. Doğum günü pasta mumları ince uzun olanları sakız yapıp çiğniyordum. Tükürüp atıyordum. Mumu çiğnemek eğlenceli geliyordu. Nasıl manyaklıksa😄
Demir eksikliği vardı toprak kil tuğla yerdim köy evinin duvarlarında delik açtığım için az dayak yemedim😂
Bizim jenerasyonun en büyük sorunu ahah
Ben hala yiyorum. Kayseriden vs kil getirtiriyorum ama. Islak toprak kokulu var kendimi tutmasam her gün yerim ahaha
Olabilir, insan beyni biraz şey. Pç
Yani gizli gizli degil ama ekmek ustu sana yag ve sarelle:))))
Yani bu nasil yenilir :)
Nasıl tarif edecem ki 🤣 pişmemiş sarımsaklı köfte deyim
Toprak yermişim annem duvarları kazidigimi söylerdi kurt varmış sonra düşürdüler
Sakızlı seker
Meyve ve küp şeker 🤣😂🤣😂🤣😂
Çay şekerini yediğimi görmesinler diye buz dolabına koyuyordum 😅
Sanırım çocuk yuvasında iken çikolata sanıp boya yemiştim
Off çok saçma ama.. evimizde tuz lambası vardı onu yalıyordum gizli gizli 😂 çok ilginçti o taşın tuzlu oluşu benim için (4 yaşımda iken)
Gizli olarak yediğim bir şey yoktu açıkçası
Çocukken ilaç tabletlerini şeker sanıyordum ve ağzıma atıp kıtır kıtır yiyordum
İyi ki başıma bir şey gelmemiş 😄
Evet iyi ki bir şey olmamış...
☺️😁
Nesquik tozu kaşıklardım 😂😂
Bunu bende yapıyordum 😃
😋😋💖
Yine olsa yine yaparım sdfsdfsdf 😂🎉
ekmek arası domates peynir
Bu tuhaf degil
tuhaf olan gizli gizli her gün yemem
Peki öyle olsun
öyle öyle :D
Anam babam Arap sabunu 🤌
Nasıl yaaa?
Baya baya bildiğimiz sabun abla hattâ kalıp olanından kütür kütür yiyodum 😅 bi de evdekiler görmesin diye saklanırdım jdjdjd nasıl zehirlenip ölmedim hâlâ merak ediyorum 🙄🙄
Yani Allah korumuş seni
Evet abla çok şükür 😊
Ben halı kılı yiyormuşumdu şaka değil 🙄
İlk defa duydum ve ilginç
Dondurma yiyordum 😂
Hiç hatırlamıyorum
Toprak
Demir eksikliğinden oluyormuş çocuklarda ve hamilelerde
Çikolata.
Çikolata normal
0.7 uç
AAaaa bak benimde yemisliğim var🙃
doğrudur abla
sanırım bi çoğumuz yemişizdir😄😅
Türk kahvesi telvesi
Bu normal yaaa
Suda eriyen ilacı yemiştim
Sümük
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gram mantığı yok ama altı yaş sendromu diyelim
Zeki çocuklar yermiş 😅
Muhabbet kuşu gibi kağıt köşelerini yiyodum
Daha önce duymuştum kagit yiyen yalnız değilsin
Un yerdim jsjdjsjd
Küp şeker yerdim
Cips sanırım
Toprak ve uç yemiştim
Cips yerdim
Beyaz şeker 😃
Karınca ama yanlışlıkla yaa
Hatırlamıyorum hic
Kum yiyodum
Demir eksikliginden oluyormuş bu kum toprak yeme isteği ve hamileler de cok görülüyor.
Evet djdj
Acaip canım çekerdi inşaat kumu yiyodum hastaydım zaten demek o yüzdenmiş
Evet o yüzden
Hatırlamıyorum
Ahhh ahhhh
Çiçek tohumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?