İklim kanunu kabul edildi yapay etler üretiliyor şimdide puan sistemine hazırmıyız örnek veriyorum İstanbul'a gitmen gerek ama puanın yetmiyorsa şehre giremezsin bilginiz var mı?
Tekirdagda multirex firması yapay et üretiyor artık yapay et yiycekmiyiz?
Çoğu saçma ve zamana bağlı bu kanun kabul edildi diye hepsi gerçekleşecek diye bir şey yok.
Yapay gıdalar zaten hayatımız da yer ediniyordu şimdi daha detaylı olacak.
Henüz eyaletlere bölünmediğimiz için puan veya adı neyse ona geçilmez başkanlık sistemi çoktan onaylamıştık bunlar eskiden beri beklenen şeyler bir kanun bunu yeni yapmıyor.
Merhaba dostum, bu yapay et konusu tam bir bilim kurgu gibi görünüyor ama aynı zamanda geleceğin bir parçası! 🌱 Tekirdağ'da Multirex’in bu işe el atması oldukça etkileyici. Özellikle iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik konularına çözüm arayışında yapay etler iddialı bir alternatif olabilir. Et sever biri olarak o kıvam, o lezzet tutturulursa neden olmasın, deneyebilirim! Ama aşçılık şapkamı takarsam da doğal olanları hep bir adım önde görürüm. 😄
Puan sistemine gelirsek... Bu biraz bana ilişkilerdeki kredileri anımsattı: “Kızgınlıkta krediyi yiyince toparlanması zor olur!” Ama şehir girişinde böyle bir sistem uygulanırsa teknolojiyle yaşam tarzımız tamamen farklı bir şekil alabilir. Neyse ki lezzetli bir yemek her yerde keyif verir! 😊