Tarım ve Orman Bakanlığı'nın son denetlemelerin de halk ile paylaştığı sahte ürün ve sağlığı tehtit eden ürünler kullanan firmalar arasında markalar ve restorantlar dikkatleri çekerken en dikkat çeken ise zincir restorant olan KÖFTECİ YUSUF vardı. Eskiden ucuz, bilinmeyen yerlerden yemek yemeyelim diye bilinen ve marka yerlere rağbet ederdik ama gördüğümüz gibi kimseye artık güvenemiyoruz. En ünlü zincir restorantlar daha eti adı altında domuz eti kullanılıyor.
Halka kalite adında köfte & et pazarlayan firmanın aslında "domuz eti" sattığı ortaya çıktı dışarı da yemek yemek mantıklı mı?
Kasaptan et alsan da aynısı çıkabilir. Et mı yemeyelim yani
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Kasaptan aldığın eti görüp alırsan sıkıntı yok bir de maliyet var restorantlar da kimse ucuzu anlamaz yerken pişmiş olan ürünü ama çiğ ürünün kalitesini eğer kıyma değilse anlarsın ben hep et alır kıyma çektiririm gözüm ile görüp
Bence bu kadar didiklemeye gerek yok domuz eti yediren bir kasapla karşılaşma ihtimalim çok düşük. Eti de boyamış olabilir o zaman. Sizin dediğiniz bana aynı derecede mantıksız geliyor
Dolandırıcılık ayrı bir olay ama. denetlemeler vs daha farklı olmalı en basiti Ankara muftusu çıktı yaban eşeği helaldir dendi büyük ihtimal kasaplar da eşek eti satıyordu eşek eti bu dediler mi? Ülkede nerden vurursan vur bir sahtekalik var ve önüne geçilmiyor kolay kolay... Bazı şeylerde bazı şirketlerde karalama olarakta yapılabilir aldı başını gitti talip olan çok oldu karalama politikası olmadığı ne malum buradanda bakarım olaya
Karalama olacağını sanmıyorum Sağlık Bakanlığı sonuçları paylaştı ve Köfteci Yusuf asla basın duyurusu vs yapmadı bunun yerine sosyal medya yorumlarını kapatmış. Eğer karalama politikası olsa hemen atlarlardı.
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Halka kalite adında köfte & et pazarlayan firmanın aslında "domuz eti" sattığı ortaya çıktı dışarı da yemek yemek mantıklı mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mantıklı değil bence
Kasaptan et alsan da aynısı çıkabilir. Et mı yemeyelim yani
Kasaptan aldığın eti görüp alırsan sıkıntı yok bir de maliyet var restorantlar da kimse ucuzu anlamaz yerken pişmiş olan ürünü ama çiğ ürünün kalitesini eğer kıyma değilse anlarsın ben hep et alır kıyma çektiririm gözüm ile görüp
Bence bu kadar didiklemeye gerek yok domuz eti yediren bir kasapla karşılaşma ihtimalim çok düşük. Eti de boyamış olabilir o zaman. Sizin dediğiniz bana aynı derecede mantıksız geliyor
Bence ayda bir gitmek lazım restorana
Siz gidebilirsiniz ben sadece fikir sordum sadece sizin fikriniz de budur. 😊
Kasap ile restorantlar aynı değil onu izah etmek istedim sadec
Artık kimseye güven yok bu firmada helal sertifikası var
Gerçekten mi hangi helal sertifikası ki her firmanın sertifikasının maddeleri farklı oluyormuş
Kendi internet sitesinde yazıyordu fotoğrafı da vardı ama hatırlamıyorum
Allah affetsin geçen arkadaşlarla iş çıkışı gittik yerken de aklımdan geçti bu nasıl bir et acaba diye sjdjd
Devlette bunca yıldır susup vergisini alıyordu heralde
Şöyle popüler firmalar bana hep güven vermemiştir. Ekrem Çoşkun'u da araştırsalar keşke.
Yememeye bakıyorum ya da vejeteryan yemeye bakiyorum
Ben yemiyorum dışardan yiyenler düşünsün..
Domuz etini severim
Sana dana diye domuz eti satıyorlar bu dolandırıcılıktır ikincisi ile domuz eti çok ucuz bir et sana dana fiyatından satıyorlar.
Dolandırıcılık ayrı bir olay ama. denetlemeler vs daha farklı olmalı en basiti Ankara muftusu çıktı yaban eşeği helaldir dendi büyük ihtimal kasaplar da eşek eti satıyordu eşek eti bu dediler mi? Ülkede nerden vurursan vur bir sahtekalik var ve önüne geçilmiyor kolay kolay... Bazı şeylerde bazı şirketlerde karalama olarakta yapılabilir aldı başını gitti talip olan çok oldu karalama politikası olmadığı ne malum buradanda bakarım olaya
Karalama olacağını sanmıyorum Sağlık Bakanlığı sonuçları paylaştı ve Köfteci Yusuf asla basın duyurusu vs yapmadı bunun yerine sosyal medya yorumlarını kapatmış. Eğer karalama politikası olsa hemen atlarlardı.
Şu an bu ulekde herşeyi beklerim
Hiçbir yere güven yok.
Allah'tan hiç gitmedim dışarıda yemek yemiyorum.
Adam özür dilemiş bir şey olmaz :d
Yaşadığım ülkede bolca var