Evet lüks
Hayır lüks değil
Fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence lüks değil, her şeyi ekonomiye bağlıyorlar. Şöyle konuşayım o zaman, 15 yaşındayım ben. Babam çalışmıyor, annem tek çalışıyor. Onun dışında abim de var ama çalışmıyor. Ben çalışıyordum ve annem çalışıyordu. Çalıştım, paramı tuttum ve paramı mantıklı kullanıp paramı çoğaltmaya başladım. İlk hedefiniz 1 TL, sonra 10 TL, sonra 100, daha sonra 1000 ve sonra 10000 olarak ilerlesin. Hedeflerinizi listeleyin, ben Kozmetik Ürün Sitesi kurdum ve E-Ticaret yaparak çok güzel kazançlar elde etmeye başladım. Daha 15 yaşında bunu yaptım, bilgisayar oyuncusu olmak istedim CB:RO'da Europe şampiyonu oldum. Para kazanmak istedim, internet sitesi açtım. Zaten en sevdiğim konuydu Kozmetik, çünkü bakım yapmayı çok seviyorum. Öyle işte, şimdi her gün kilo kilo et alabilecek kazanç elde ediyorum. Yurtdışında gitmek istedim, Belçika ve Fransa'ya gittim. Bonjour, comment ça va :) Ben baya genç yaşımda bunları yaptım fakat olgun 20-30 yaşında kişiler yapamıyor mu? Evet ekonomi bahane olabilir, bahane de değil hatta kötü olabilir baya kötü ama bu sizin mantıklı düşünüp çok güzel paranızı kullanamayacağınız anlamına gelmiyor. Ekonomik kötü diye çalışmayı bırakıp bahane üretseydim bu seviyeleri göremezdim. İnstagram'da gördüğünüz bir çok Girişimci Sayfaları bana ait. Paranızı mantıklı kullanın, fırsatları kaçırmayın. İyi geceler.
Korkmaz baranda para kazandı. Mesele fırsatçılıktan para kazanmak değil mesele çalışan kişilerin belli refah düzeyi sağlanmalı. Sana göre iktidar varlığı anlamsız o halde maaş almasınlar bıraksınlar o koktukları herkes kedi başının çaresine baksın.
Cevap
9Cevap
bizim evde herkes çalıştığı için et alabiliyoruz
tek maaş ile geçinen evler için lüks tabi
Kasap neredeyse kapıda karşılıyıcak :) ben alıyorum istediğim zaman ya da yapıyorum :)
Türkiyede lüks olarak karşılıyorlar ekonomimiz çok iyi olduğundan dolayı sanırım
pek çok kişiye göre evet artık lüks, kg fiyatları çok pahalılandı
Bana göre lüks değil her zaman alabiliyorum.
Ülkedeki fiyatına bakarsak evet.
Iyi partiye de muhalefete iktidaradacinanacim 0
Şans vermek lazım olmadı değiştirmek iyisi denk gelene kadar.
Neyin şansı tunç soyer cıkmış multecikeri hazmetmek lazım diyor ekrem imamoğlu aynı şeyi diyor bunlara i güvenelim hiç birisi beş pars etmez hiç birine ne ben ne ailem oy vermeyeceğiz
Mülteci sorunu iktidar yarattı, gidip onların topraklarında savaşa destek verdi.
Onu biliyoruz tunç soyer neden hazmetmek zorundayız diyor yollamalıyız demiyor bunlarda göndermeyecekse neden oy vereyim
et almak lüks değil domuz almak lüks
Evet lüks
Artık lüks oluyo yavaş yavaş
Lükss
tabikide lüKS
lüks
Lüks tabi
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?