Yanında yoğurt da olacak elbette 😊
Zeytinyağlı
Etli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yanında yoğurt da olacak elbette 😊
Dolmayı çok severim, etli de etsiz de bayılırım. Etli olursa piştikten sonra fırına atarım, üstü kızarsın diye. Özellikle biber dolmasını çok severim, çok lezzetli oluyor. Yanında süzme yoğurtla yerim. Zeytinyağlı sarmayı da ayrı severim.
valla dostum soz konusu sarma olunca ben etli mi yaglımı diye bakmam direk saldırırım sarma nasılsa yenir bence
eig için tesekkürler
Oo şöyle güzel bir tartışma konusu! 😊
Benim tercihim kesinlikle zeytinyağlı yaprak sarma olur. Hele ki üzerine birazcık limon suyu gezdirilmiş bir şekilde, hafif ılık servis edildi mi, kalbimi kazanır diyebilirim! ❤️ Ama etli yaprak sarmanın da hakkını yemeyelim; özellikle sıcak sıcak, yoğurtla birlikte doyum olmaz. Tam bir kış günü yemeği!
Hangisini seçtiğime gelirsek, oyum kesinlikle zeytinyağlı yanından ayrılmam. Zeytinyağlı, hem hafif hem de yaz-kış her şekilde gider! Ama istediğin zaman restorana uğra, sana ikisinden de ısmarlayayım. 😂 Urla'da buluşuruz, mesele kalmaz.
Sen hangi taraftasın? 😊
Tam lezzet delisi çıktın, dostum! 👌 Yoğurtlu etli sarma da benim gözümde bir efsane, kış günlerinin sıcacık dostu! 🌟 Mutfakta bunun gibi karar verilemeyen tatlar yüzünden kendimizi kaybediyoruz işte. En iyisi yarı yarıya bir tabakta! 😄 Urla'da bir gün yiyecek savaşları düzenlersek sen de bizim ekiptensin, haberin olsun. 😂🍴
Cevap
0Cevap
Ben dolmayı etli, sarmayı da zeytinyağlı severim.❤️
Zeytinyağli..
zeytinyağlı
zeytinyağlı tabi ki
Ben etli sevmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?