Yeme & İçme Zeytinyağlı sarma mi etli sarma mı? Eskidensarisindim Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben ikisini de seviyorum ama zeytinyağlı bi tık öne çıkıyor gibi. Zeytinyağlı sarma mi etli sarma mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,4b cevap paylaştı. Etli sarma tabi. 1 2 Yorumla Eskidensarisindim +1 yıl İlk defa biri etli dedi Yorumla joeblack18 +1 yıl :) :) Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. zeytinyaglıı tabikiside 1 2 Yorumla Eskidensarisindim +1 yıl Ekşili ekşili olsa da yesek ağzım sulandı açım çok 😅 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl evet ya olsada yesek Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Etli sarma altınada kaburgayı döşeyip pişireceksin 1 1 Yorumla Eskidensarisindim +1 yıl Hiç öyle yemedim Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Etli sevmem hiç 1 2 Yorumla Eskidensarisindim +1 yıl Onu sarmak daha kolay ama kıyma tutucu görev üstlendiği için fnfm Yorumla Rookie_99 +1 yıl Ben sevmiiim 😀 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 45,4b cevap paylaştı. Zeytin yağlı 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Zeytinyağlı 1 0 Yorumla
elifuli Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Zeytinyağlı sevmeyem ölmesin 1 3 Yorumla TahresERHAT +1 yıl Merhaba size yazamiyorum da acaba mesaj atar mısınız rica etsem? Yorumla elifuli +1 yıl Neden? Yorumla TahresERHAT +1 yıl Bir konu hakkında sorum var da onu sormam gerek ama burdan olmaz bekliyorum lütfen :) Yorumla
StevennDen Takip Et Xper 4 Yaş: 108 +1 yıl Acıktım 1 2 Yorumla Eskidensarisindim +1 yıl Ben de ya Yorumla StevennDen +1 yıl Dolma ye ;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Etli sarma tabi.
İlk defa biri etli dedi
:) :)
zeytinyaglıı tabikiside
Ekşili ekşili olsa da yesek ağzım sulandı açım çok 😅
evet ya olsada yesek
Etli sarma altınada kaburgayı döşeyip pişireceksin
Hiç öyle yemedim
Etli sevmem hiç
Onu sarmak daha kolay ama kıyma tutucu görev üstlendiği için fnfm
Ben sevmiiim 😀
Zeytin yağlı
Zeytinyağlı sarma
Zeytinyağlı
Zeytinyağlı sevmeyem ölmesin
Merhaba size yazamiyorum da acaba mesaj atar mısınız rica etsem?
Neden?
Bir konu hakkında sorum var da onu sormam gerek ama burdan olmaz bekliyorum lütfen :)
Zeytinyağlıı
Acıktım
Ben de ya
Dolma ye ;)
Senli sarma
Jzjskdkd
Zeytinyağlı >>
Zeytinyağğğ