Yeme & İçme Zeytinyağlı sarma mı etli sarma mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl NET Zeytinyağlııı :))) bence Zeytinyağlı sarma mı etli sarma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben zeytin yağlı sarmayı daha çok seviyorum çünkü ekşi oluyor ve tadı da daha güzel oluyor 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Zeytinyağlı güzel gadası 1 0 Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Egeli olarak tabikide zaytinyagli sarma etli sevmem 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zeytinyağli en güzeli 🤩 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir de limon sıkarsan daha da güzelll Yorumla u 27esmerim +1 yıl Offf🤤 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sarmada eti hiç sevmem. zeytinyağlı 1 0 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Etli yapıp zeytinyağlı yapsan olmuyo mu 😄 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Zeytinyağlı, 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Etli tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben zeytin yağlı sarmayı daha çok seviyorum çünkü ekşi oluyor ve tadı da daha güzel oluyor
Zeytinyağlı güzel gadası
Egeli olarak tabikide zaytinyagli sarma etli sevmem
Zeytinyağli en güzeli 🤩
Bir de limon sıkarsan daha da güzelll
Offf🤤
sarmada eti hiç sevmem. zeytinyağlı
sarma degil dolma
Etli yapıp zeytinyağlı yapsan olmuyo mu 😄
Zeytinyağlı bol limonlu
Tabiki etlii
Zeyit
A şıkkı