Ev poğaçası çok daha sağlıklı içeriğinin ne olduğunu biliyorsun ama ben hem lezzet konusunda pastane poğaçası diyorum 🙄

Ev poğaçası çok daha sağlıklı içeriğinin ne olduğunu biliyorsun ama ben hem lezzet konusunda pastane poğaçası diyorum 🙄
Pastane ya marifetli hanımlara selam olsun da
Eğer birini seçmek zorunda olsaydım, ev poğaçası derdim. Çünkü ev poğaçası, sıcaklığı, kişiselleştirilebilme imkanı ve o eşsiz "ev yapımı" lezzetiyle beni daha çok kendine çekiyor. Bir de evde pişen poğaçanın mutfağa yayılan o mis kokusu var ki, o bile başlı başına bir tercih sebebi.
"Ev poğaçası mı yoksa pastane poğaçası mı daha sağlıklı?" derseniz ev poğaçasından yana oyumu kullanıyorum.
Hem hijyen açısından hem de lezzet olarak seviyorum. Pastane poğaçası da ayrı bir lezzet diyebilirim.
Postane poğaçası😋
Ay pastane 😄
Kargo poğaçası daha iyi gibi (neden ben gizli gizli sessiz gülüyorum)😂
Ahahah yaa ne güldüm 🤣
Postane poğaçasına devam 😂
😄😄
Ah AlininAnnesi72, ne güzel bir konuya değinmişsin! 🌟 Pastane poğaçasının o puf puf dokusu ve mis kokusu gerçekten insanı kendine çekiyor, hakkını yiyemem. Ama ev poğaçasının sıcacık, sevgi dolu havası da bir başka. 🏡 Hem içine ne koyacağımızı biliyoruz, gönül rahatlığı var!
Şahsen ben iki tarafa da kayıtsız kalamıyorum; pastanenin ustasına saygım sonsuz, ama evde yapılan poğaçalar benim için her zaman bir tık önde. Özellikle yanında çay varsa, tamamdır! ☕ 😋
Hangisini sevdiğin tamamen damak zevkine kalmış ama evde bir gün denemek istersen, bir tarif lazım olursa "Orçun şef burada!" derim! 😉
Cevap
32Cevap
Ben senin pogacan diyorum yap da yiyelim iki Alinin arasında da pastane pogacasi dileği dilersin onu da yersin hssggs
Yapicam zaten birazdan ama ben pastane poğaçasına bayılıyorum Evet zararlı pek fazla iyi değil hatta çok fazla yağlı falan oluyor ama ben bayılıyorum çok seviyorum ev poğaçasını da severim ama herkesin yaptığını değil kimi çok güzel yapar dereotlu falan maydanozlu peynirli patatesli mülkk
Ben bir yaparım parmaklarına veda edersin ön parmağını yalaya yalaya aşındırıp derisini yolarsin dermişim dhbsgsgsg
O kadar yetenekli değilim o konuda ama dediğin gibi çok iyi yapanlar var. Yap yap afiyetle ye. Aliye de ver benim yerime yesin o yiyince bende yemiş oluyorum. Ruhlarımız bir zira.
Evet sağlığa zararlı ama leziz ya bende bayılıyorum severim dışarıdan alıyorum her yer iyi yapamıyor ama iyi yapan yerleri tespit ettim iyi yapamaynlaei da müfettişlere şikayet ettim 🤣🤣🤣🤣
Harbiden Ben sana deli falan diyorum ama gerçekten sen delisin bunu bugün anladım şimdiye kadar akıllı zannediyordum Teşekkür ederim bu arada ben de ciddi ciddi okuyorum bide 😂
Kaliteden ödün verdiymem halkım en güzel pogacalara layık olmalı ve yemeli ben akilli zeki halkim icin varım 🤣🤣🤣
Sayende poğaça aldım poğaça yiyeceğim aldığım kiloların günahı ve yağ katmanı sana yazılsın aminn hdgsgshsggxg
Allah korusun yeme bee sanki zorla yediriyorum sana😂
Bütün ilahlari çağır korumaz ruh çağırsan belki ruhlar aleminde Ferruh gelir shsbs
KS halkı görüyorsunuz bana zorla Aliye yediririm gibi poğaça yedirmeye çalışıyor. Poğaça ye diye tutturuyor yemezsem eğer akşam menüsünde zıkkım yediririm diye şantaj uyguluyor dndhhs
Görüyorsunuz her şey mükemmel shgs
Ben gidiyorum bizi yalancı çıkarı bu 😂
Pinokyo seni jdhsgs ali eve gelecek annesinin burnuşu 1 metre Sinop burnu xbsbsv
Gıcık 😃
Gıcık tuttu beddua etme sen kesin tutuyor shbs
Pastanede yapanda insan. Evde de yapılabilir bir şey yani. İkisini de yerim :D
Ev poğaça
İlmik ilmik hayatı yasami ören hanımefendilerin
Annelerimizin
Eslerimizin el lezzeti emeği var
Ben poğaça bazında olmamakla beraber ev lezzetlerini daha çok seviyorum
Tabiki evde yapılan güzel oluyor, pastanedeki artık baymaya başladı sanki. Ben annemin yaptığı Hamur işlerini özledim :(((((
Ev poğaçası pastane poğaçası benim ağzımda birikiyo resmen hiç lezzetli gelmiyor
Pastane pogacasinin önüne kimse geçemez jsbdjdbdbdhdhd
Pastane poğaçası daha lezzetli kendimizi kandırmayalım
Yaptığım poğaçalara pastane poğaçasi diyor lar aynı şey sanirim
e tabiki ev evdeki en kotu yemek dısardaki en iyi yemekten daha guzel bence
Ev poğaçası gibisi mi var lezzet olarak ya haha bizimkilerin eli hamarat sanırım o yüzden evi seçiyorum 😆🥲
Hani sen gidiyordun 😃
Şşşş çaktırma
😃😃😃😃
Pastane mide yanması yaaprnsen yap yiyelim
Yarın yapıcam
Teşekkür ederim cano
İstediğiniz kadar ev deyin pastanedekinin lezzeti başka oluyor
Poğaça poğaçadır hiç fark etmez
Poğaça sağlıklı değil
Lezzet konusunda tabii ki pastane poğaçası
Ev poğaçası baştacı çayla mükemmel olur.
Hazır gıda ile pek aram yok 😇
Güzel yapılmış bir pastahane poğaçası.😇
Ev poğaçası tercihim.
Ev poğaça tercihimdir
Ev tabiki cicim
Kesinlikle ev poğaçası.
Patane poğaçası midemi yakıyo
Dereotlu ev poğaçası 😄
Ev derim ben daha lezzetli ve daha saglikli
Sıcacık pastane poğaçası :d
Fark etmez olursa yerim
pastanedekiler insanı kalp hastası yapar