Spagettinin yaninda baska hicbir makarna cesidi duramaz tamam mı... Ve ustune şöyle sebzeli salcali sos offfff yanina da ayran ya da ince ince kiyilmis turp ustune limon sıkılmis offff bana yemek demeyin yaaaa
Şuanda sayende ben de hayallere daldım aslında gerçekte de ac olduğumu fark ettim 7 de kahvaltı yaptıysam ac olmam normal herhalde yemek yaparsan bir tabak da bana gönder 😂
Valla bak simdi ben yazarsam sen daha cok hayallere dalarsin :) mercimek koftesi yapacam yanina limonlu roka ve turp icecek olarak ayran ya da cola. Oh mis. Ustune de kazandibi gel keyfim gel 😂
Tamam bak hersey hazir olsun yollucam :) saka maka bir yana keske butun aclari fakirleri doyuracak kadar yemrk yapabilecegim bir yerim olsaydi. Ucretsiz ve cok lezzetli yemekler yiyebilirdi boylece herkes.
Yanlis anlama bak sakın sen bana da yolla diyince icim parcalaniyor yemek yaptığımda istiyorum ki dunyada o an ne kadar acikmis insan varsa gelip yesin.
nodle acil durum paketi bence iki dakikada hazır olan bir şey sonuçta. spagetti özen isteyen bir makarna türü. yemekler sayarsak liste uzar en iyisi spagetti.
nodle çeşitlendirilmez diye bir şey yok ki. spagetti ayrı bir durum. nodle hazırlarken suyuna ketçap ya da önceden yağda domatesi çevirip suyunu ekleyip nodle pişirebilirsin. ya da nodle sosunu domates ya da salça kullanarak sos yapıp nodle suda haşlayıp yoğurtlu yapıp sosu üzerine dökebilirsin :D ya da hazırlanan nodle'a rendelenmiş kaşar peyniri atabilirsin. dediklerimi denedim şahane oluyor :) tavsiye ederim.
ah ama malesef sonra da gelsin kilolar, o hataya daha önce düştüm şu an 15 kilo geri verdim mutluyum. en iyisi yeme ki açlık da hissetme 28 beden skinny fit giymek mutlu ediyor şahsen beni
Mısır unu var elde yapilmiş ayrica et tok için de kesinlikle. İç yağ var lahana var fasulye var bu kadar galiba Şu an aklima gelmedi daha. Bir de ayranli corba var yanında o da iyi
En İyi Cevaplar