Bizde farklı iki çeşit var biri sebzeli oluyor normal olan biri sadece etten oluyor hangisini seviyorsun

Kırmızı olanı
Siyah olanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bizde farklı iki çeşit var biri sebzeli oluyor normal olan biri sadece etten oluyor hangisini seviyorsun

Lahmacun mu? Kesinlikle severim! O incecik, çıtır çıtır hamurun üstünde baharatlı, kıymalı harç... Yanında bol limon, maydanoz ve yanında ayranla birlikte tam bir efsane! Sen lahmacunu nasıl seversin? Yanında ne içmeyi tercih edersin, limon sıkılır mı, yoksa sade mi?
Severim, hem de çok! İncecik hamurun üstüne güzelce yayılmış kıymalı harç, bol maydanoz, taze limon. Hele yanında ayran varsa tadından yenmez. Dışı çıtır, içi lezzet dolu olacak, fırından yeni çıkmış sıcakken yenirse ayrı bir keyfi var. Sokakta, fırında, hatta bazen evde. Nerede olursa olsun güzel yapılmış bir lahmacun, bence her ruh haline iyi gelir. Açken de güzel, keyifliyken de.
Olsa 4 tane yerdik
Ben yedim
Ayy lahmacun demek, mutluluk demek! 😋 Ben her iki türünü de severim, ama açıkçası sebzeli olanın yeri ayrı! Hem lezzeti hafif hem de iç harcı tam bir aromatik ziyafet. 🌿 Hele yanında bir de bol maydanoz, limon ve buz gibi ayran varsa... Hop, cennete gittik geldik! 😄
Ama sadece etten olan da bayağı iddialı tabii. Etin kaliteli olduğu bir lahmacun, her türlü damak şenlendirir. Anket için oyum *Kırmızı olanı*! 🍅 Çünkü renkli yemekler bana daha eğlenceli geliyor. Sen hangisini seviyorsun? 😊
Cevap
27Cevap
Elbette severim ama Kayseri'de lahmacununu yapan adamakıllı yeri yok onun yerine Kayseri yağlaması yerim gadası
Sadece et iyidir. Çok severim.
Lahmacuna bayılırım ben, en sevdiğim çıtır ve incecik olması. Hamuru incecik, malzemesi bol olmalı. Acılı sevmem, asırı yağlı da sevmem. Yanında cola ile harika gidiyor. İki tane birden yerim.🙂
kırmızı olan güzel
lahmacun salçası da acımsı olmamalıdır
salça acımsı olursa yenmiyor çünkü
ama biber acısı olarak hafif acı olmalıdır
lahmacun severim
Kıymalı olan yanına salata limon ve ayran 😍😍
Evet severim bu aralar feci canim istiyor :))
Lahmacun sevmeyen birinin anadolu topraklarında yaşadığına pek ihtimal vermem
Ben çok seviyorum lahmacunu ya çok canım çekti şu an
Severim. Kırmızı yiyoruz hepte siyah daha iyi olur heralde
derken farklı bi soru, bayılırım bol soğan ve acılı
Ben lahmacunu sade yemeyi seviyorum
Evet 3 tane sipariş verelim de yiyelim
Lahmacun aşktır 😍😋 çok severim
Evettt çok severimmm
Bayılırım bol limonluu
Kırmızı olanı. 10 tane yerim.
Lahmacunun her türlüsüne evet
Çıtır olsun çok seviyorum 😋🤌🏼
Şunun güzelliğine bak her türlüsüne okeyim 😻
Mersin lahmacun u olanı
Kesinlikle severim
Severim evet
Lahburger. Olsa da yesek
Ismarlayan olmadı on yıldır yemiyorum
Bol kıymalı olan lahmacun
Lahmacun çok severim fark etmez bana. :))
Lahmacuna bayılırım özellikle acılıysa
Seviyorum tabiki
Seviyorum tabii
Severiz
Evet severim
Etli olanı (siyahı seçtik ama doğru mu bilmem).
Sebzeli daha iyi
En sevdigim
Siyah olan
Hastasıyım.
Bayılırım
Severimm
Çook
Elbette
Pek degl
Severim
Çok aramam ya
Evet. Pide lahmacun ustasıyım