Yeme & İçme Yulaflı yiyecekler sever misiniz? obirwinx Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Dun aksam yulaftan pogaca yaptim tadida cok guzeldi tarif isteyenler yoruma Yulaflı yiyecekler sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Evet ben seviyorum 0 0 Yorumla
Hulkoloji Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben beyaz un insaniyim ya saglikli gidalar falan bana göre degil. Yemiyorum direkt 0 1 Yorumla obirwinx +1 yıl Tam çavdarda iyi ama beyaz un sevmem Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 674 cevap paylaştı. Evet severim. Eline sağlık 0 0 Yorumla
Lesyeuxdelly Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Sevmeye çalışıyorum 0 1 Yorumla obirwinx +1 yıl Guzel şeylerle seversin Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 24 gü Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Pek sevmem 0 0 Yorumla
_Hiva_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yulaf yiyemiyorum ben 1 1 Yorumla obirwinx +1 yıl Neden ki Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır pek aram yok 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yerim 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet ben seviyorum
Ben beyaz un insaniyim ya saglikli gidalar falan bana göre degil. Yemiyorum direkt
Tam çavdarda iyi ama beyaz un sevmem
Evet severim. Eline sağlık
Sevmeye çalışıyorum
Guzel şeylerle seversin
Pek sevmem
Yulaf yiyemiyorum ben
Neden ki
Hayır pek aram yok
Yerim
Evet severim
Severim