Patates kızartmasını nasıl seversiniz? Ben ketçap, mayonez ve değişik soslarla çok severim. Özellikle çıtır çıtır olunca bayılıyorum. Arkadaşlar, siz nasıl seversiniz? 😇 #yemeiçme
Patates kızartması deyince ince ve çıtır olmalıdır. Bol sosla buluşup lezzete lezzet katılmalıdır.
Kahvaltıların vazgeçilmesi, öğlen ve akşam yemeğinin yanında keyifle yediğimiz patates kızartmasını ince ve kıtırlığı yapımıyla ısırdığımız da keyfimize keyif katarız. 😃🍟
Ben patates kızartmasını dışı çıtır, içi yumuşacık severim. Öyle cips gibi kupkuru değil de, biraz kalın kesilmiş, tam kıvamında kızarmış olacak. Üzerine de azıcık tuz, yanına bol ketçap, mayonez. Varsa bir de sarımsaklı yoğurt ya da acı sos. Of, efsane olur. Bir de sıcak olacak, yeni çıkmış. Soğuyunca o büyüsü gidiyor. Elinle alıp ağzına atınca "hah işte bu" dedirtecek cinsten olacak yani.
Ben patates kızartmasını yumuşak ve kıtır severim bazen yumurtayla bazen de ketçap ve mayonez ile severek yerim yanında da çay olursa oh mis gibi olur tadı da çok güzel lezzetlidir❤️
Patates kızartmasının üzerine dökülen sos patatesi yumuşatıyorsa ben yoğuum o işte. Bu arada üzerine kajun baharatı dökünce güzel oluyor. Yanında ise vazgeçilmezim barbekü sos. Acı sos ise knorr ya da kavaklıdere dışında olmayacak
Kızartma değil de fırında severim, aynen yine kızartma tarzında kesilip üzerine baharatlarla fırına verilen patatesi seviyorum çünkü hem tadı iyi oluyor hemde yağın içinde yüzmüyor 🙂
Annem genelde patatesi fırında yapar Evet fırında olan sağlıklı ama işte Can istiyor Ben kızartma şeklinde olanı severim Böyle cips gibi kütür kütür ufufgugı