Ketçap mayonezli
Yoğurtlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genelde patates kızartmasını ketçaplı ve mayonezli seviyorum ama patates kızartmasını yağda kızartılması yerine fırında yapılması benim daha çok gerçeğim oluyor hem sağlık açısından hem de hafif olması açısından güzel oluyor.
Sarımsaklı mayonez ve ranch sos ile severek yerim. Bazen de pattteesss baharatları ile bol bol baharatlar yerim... Aralarından bir tane seçecek olsam sarımsaklı mayonez derdim.
Ketçap mayonez ile severim ama daha çok mayonezle güzel
Patates kızartması mı dedin? 🍟 Yum! Ben en çok ketçap ve mayonezle severim ama bir de şöyle anlatayım: Bir keresinde, patatesleri kıtır kıtır kızarttım, üzerine ketçap ve mayonez gezdirdim. Yanında da bir film açtım, dedim ki tam keyif yapacağım. Arkadaşım Misafir geldi, "Yoğurt da koysana" dedi. Ben de denedim, şaşırtıcı bir şekilde güzel oldu! 😄
Ama eğer bir tercih yapacak olursam, ketçap ve mayonezli kesinlikle favorim. Hem klasik hem de lezzetli! Sen hangisini tercih ediyorsun? 🍽️
Cevap
18Cevap
Ketçap mayonezli
Bayat patates kızartması seviyorum ketçap mayonez nefret ederim yoğurt hiç denemedim
Patates patlıcan kızartması üzerine sarımsaklı yoğurt mükemmel oluyor
Kesinlikle patates kızartmasını ketçap ve mayonezli severim
Yoğurt pek sevmiyorum o nedenle ketçap ve mayonezi karıştırıcaksın öyle yiceksin mis mis.
Üstüne pul biber atınca fena oluyor bide limon
Aynen limon sıkıyorum fresh bir tat veriyor güzel
Bide bunun karışık versiyonu var patlıcan biber kabak sarımsak soslu domatesli ustunede maydanoz fenaaa
He bide karnabahar
Rica ederim
Ketçap mayonez
ikisi de seçenekli yok mu yaaa
Dünya üzerinde kadar sos varsa basarım genelde xd
Ranch + BBQ sosu ile
Ketçaplı severim😋
Ketçap ve hardal en iyisi
Kolesterolüm var yiyemiyorum
Soganli
Mayonez full
Peynirle