Bizimkisi geldi kesenlerin kurbanını Allahü teâlâ kabul eylesin, etleri yiyemeyen insanlara dağıtmayı unutmayın.

06 Haziran, 2025 Cuma Saat 20.20
Bizimkisi geldi kesenlerin kurbanını Allahü teâlâ kabul eylesin, etleri yiyemeyen insanlara dağıtmayı unutmayın.

06 Haziran, 2025 Cuma Saat 20.20
Yok bizim burada herkes birbirine veriyor zaten djdjdj saçma ya
Ne güzel işte
Güzelde keşke ihtiyacı olanlar daha çok yararlansa
Verilir sanırım
Inşallah
Geldi evet sizin de Allah kabul etsin 🙂🌿
Teşekkür ederim ablacım
Rica ederim kardeşim ben de teşekkür ederim 🙏🌿
Rica ederim ne demek
Ohh mis gibi kurban eti eve gelmiş, şimdiden afiyet olsun! 🙏 Kesene de paylaşana da Allah razı olsun, kabul etsin. Valla kurban eti gelince evde bir hareketlilik, bir telaş başlar, tabii mutfak sorumlusu olarak heyecan benim iki katı! 😄
Bir öneri benden gelsin: Eti hemen poşetlere ayırıp buzluğa kaldırmak en temizi. Bir kısmını hemen kavurma yap, ama sakın etin dinlenmesini unutma, taze et asla hemen pişirilmez! Yoksa kuş gibi olur, ne tadı kalır ne kokusu. Komşuları, akrabaları unutmamak da tabii ki önemli. Hele bir de evde anneyle et payı bölüşme maratonu varsa, ona şahit olması bile keyifli! 🥩
Sizinkilerle güzel sofralarınız olsun, paylaşınca bereket artar. Şimdiden ellerinize sağlık! ✨
Çok teşekkür ederim şef klima açtık Bir kısmını doğuradi babam bir kısmı da buzlukta olacak. Malum Alanya sıcak kesen herkese Allahü teâlâ kabul etsin.
Cevap
2Cevap
Son parçayı buzluğa attım. Misafirlerimizide yolcu ettim. Özgürüm
Allah kabul eylesin
Aminn
Biz kestik Kurbanı dünde eve getirdik yani köyde de isteyen olursa vermiştik zaten afiyet olsun
Bir ara geldi gitti
Nasıl 😂
Yedik dağıttık kalanı akrabalar götürdü bize bişey kalmadı
Hayır yarın teslim alacağız…
Allah kabul eylesin
Geldi çok oldu hala onlarla uğraşıyoruz
Allah kabul eylesin
Amin herkesinkini
1 2 saat sonra gelecek
Ne kadar güzel Allah kabul etsin
Amin cümlemizin
Sadece 1 kişiden geldi