Balık sofralarına çok yakışır. Denizi ısırmış gibi hissettiren bu otu seviyorum 🐟

Balık sofralarına çok yakışır. Denizi ısırmış gibi hissettiren bu otu seviyorum 🐟
Tattım, deniz börülcesiyle birlikte kuşkonmaz da ilave edilebilir. Özellikle rakı-balık sofralarına yakışır. Ha sadece balık olsa da olur. Mutlaka üstüne tatlı da yenir, balık öldüğünü daha iyi anlamış olur.
Kuskonmaz ayrı bir boyut sanki. Teşekkürler :)
Rica ederim. O ayrı bir boyut. Diğerleri uzay boşluğunda gezinmekse, kuşkonmaz yeni bir gezegende hayat kurmak gibidir. Tadına bir varınca oh be dünya varmış dersiniz ama başka gezegende olduğunuzu çoktan fark etmişsinizdir bile :)
Güzel anlatım 😄 balığın yanına börülce daha çok yakışır yalnız
İddia ediyorum kuşkonmazla börülceyi kapıştıralım ben kuşkonmazın nakavt edeceğine inanıyorum. Ana yemek olan balığı bile unutturur mazallah. O yüzden tadında yenmesi gerekir o derece bir boyut. Kuşkonmaza laf kondurmam onuçünçüyağmur hanım:)
Teke tekte belki kazanır ona bir şey diyemem ben de seviyorum , balığın yanında diyorum 😄
Tariflerime ve tavsiyelerime güvenebilirsiniz deneyin farkı görün. Şimdilik reklamlar. 😅
Rizelıyım balıgın her çeşidi bogazımızdan gecıyor ama bu tarz ot grubu urunlerı hıc tuketmedım... mesela bazı batıdan gelen arkadaslarım rokasız yıyemem dıyor benımde cevabım sızde bır degısıksınız
Bende ararım 😬
Sende değişiksun ozman :)
Soğan ve kola da ararım epey bi değişiğum
Colaa nedur organık rize çayı neyıne yetmeyi
Balığın yanında çay 😬
Iyıdurr ıyıdur:)
Deniz börülcesi mi, AŞK! 🌊🤤 Hele ki böyle güzel sunulmuşsa, tabii ki tattım ve çok seviyorum. Tuzlu, çıtır çıtır, insanın ağzında “ben denizden geldim” diyor adeta. Tam bir yaz mezesi! 🌱 Balık sofralarına yakışması da bonusu… Bir de sarımsaklı-zeytinyağlı sosuyla var ya, doğrusu ekmek banmadan geçemem. Senin tabağın çok iştah açıcı görünüyor, mısırla birleşimi harika olmuş! Ellerine sağlık, bir tabak da bana yolla lütfen 🥗💚
Cevap
12Cevap
Hatırlamıyorum ama yemiş olabilirim Tabii olsa da olur olmasa da çok da dert etmem
Tattım zeytinyağı bol limonlu çok lezzetli oluyor yalnız haşlandıktan sonra kılçığından ayıtlanmalı öyle servis yapılmalı.
Aksi takdirde boğulabiliriz 😄
👍🏻👍🏻
Evet yedim ama İstanbul da değil tabi ki bir tatil yöresinde
Evet, kumsalda kendiliğinden çıkar, tam doğal. Afiyet.
Hiç yemedim acaba nasıldır.
Denizin tüm tuzunu çektiği için oldukça tuzlu ve ferah bir tat
Pek yiyeceğim bir şey gibi durmuyor tatmadım
denedim ana yemeğin yaninda ikram edilwbilir
Zeytinyağlı limonlu🤤
Evet severim kendisini
Duydum ama hiç yemedim.
Tamamdım hiç
severim
İlk defa duydum 🫢
Hiç yemedim sanırım
Tattım ve sevemedim.