Bolca deniz anasına rastladığınızda o denize girebiliyor musunuz?
Ve hiç çarptı mı sizi :))
https://www.acililaclama.com/images/okyanus-2.jpg
Ve hiç çarptı mı sizi :))
https://www.acililaclama.com/images/okyanus-2.jpg
bu bişey değil de bizim burada torpil var kocaman ağustos ayında çıkıyor çok pis çarpıyor. denizden soğutuyor insanı da genede dayanamayıp giriyorum. :) www.zipkinavi.com/.../gallery_205_1_620878.jpg resimde göründüğü kadar büyük değil ama genede büyük bişey.
yazın ilk 2 ayında rahatım tabi sonraki 1 ayında bunlar çıkıyor yavaş yavaş. deniz anasından beter çarpıyor. sana değmesine de gerek yok sana yaklaşıp tehtit olarak algılayınca bişey salıyor başlıyosun kaşınmaya garip bişey oluyor kızarıyorsun. kafasına deyince bişey olmuyor, zehri püsküllerinde. :)
rengine göre değişir.
bir tanesiyle burun buruna geldim. mordan pembeye rengi olanlardandı.
son anda geri döndüm. dönerken bacağıma sardı. Allahım o ne yanmak öyle.
bir ara denizin üzerinde koşucam sandım :D
iğrençler ve yalova esenköyde çok var hiç bir zararlarını görmedim ama bacağına değmesi bile yetiyor
aynen öyle o sebepten denize giremiyordum resmen
Çok korkarım tiksinme de değil bu suda deniz anası gördüğümde hem yüzüp hem çığlık atıyorum.
Cevap
14Cevap
Bursa da girdiğim denize girdiğim bir yerde mavi deniz anaları da var tam yüzmenin hazzına kendimi kaptırmışım tepeden de güneş vuruyo denizin içi belli olmuyo dalmış giderkene ansızın jelibon kıvamında bişey göğsüme veya sırtımı bir okşuyo ki ah o an yok mu o an :D
Onlar da kendi halinde takılıyorlar işte...
Genelde kirli suda olurlar diye biliyorum ama,
beyaz olabları sevimli gelirler bana...
Son olarak, deniz anası taklidi yaparak,
bu sorudan gidiyorum.
Deniiz! Gel kızım yemek hazır! :D
Bunlar değilde, kırmızı olanlar tehlike iz falan bırakıyor düşman götüne
Çok seviyorum ben onları. Küçükken millet kumdan kaleler yaparken ben deniz analarıyla oynardım. Biyolog olacağım belliymiş :))
Hiç çarpmadılar beni, demek onlar da beni sevdi :$
İgrenirim, denizde yakmisti bacagimi , zaten zor goruyosun iyice panik yapiyosun. Anlatinca bile irkildim :D
Çok gördüm. Temmuz ayı idi sanırım bilmem kaçıncı haftasında Akdeniz kıyılarına vuruyorlar.
hiç çarpmadı
deniz anasına arada denk gelirim denizde ama bir problem yaşamadım şimdiye kadar
Ben tiksinmemde deydimi yakıyor vücudunu o sinir ediyo beni denizde :D
balık adam misali paletle çok dalış yaptım ama denk gelmedi...
Tövbe yarabbim onu da Allah yaratmışta mal gibi tipi var
Sevmem panik oluyorum anadinmmi
Evet hemde Çok fena Nezaman Küçükken Oyun oynaksan Denizin anası Bağırdı Deniz Oğlum hadi eve :))
küçükken güneşlenen teyzemin üstüne atmıştım :)
küçükken öyleydi :)
Severim elime alırım :)
elime aldığımı hatırlıyorum altında 4 adet gözenek var jelimsi kemiksiz bir canlı
Hiç denk gelmedik kendileriyle
Elime yapışmayana kadar tıksınmezdimm :-)
Denizdeki her canlıdan tiksinebilirim.
Tıksınmem hatta elıme bıle alıyorum kanks :)
Korkarım, giremem..
Hiç görmedim.
Çarpılmadım henüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar