Milli gururumuz tuna tavus kendisi 2.10 boyunda 190 kilo evet yanlış duymadınız adam her ay 10 kilo alıyor bu gidişle 200 ü geçicek ama powerliftingçi güç sporcusu türkiyenin en güçlüsü 500 kilo deadlift yapabiliyor videosu var tek kolu ile 95 kg dambell kaldırıyor gerisini siz düşünün size çıkma teklifi etse kabul edermisiniz? Kızlar beğenirmisiniz bu tarz erkekleri?

Yoksa tuna tavusla çıkıcagınıza bu çocuk gibi orta boylarda zayıf 60 kilo sarışın mavi gözlü Avrupai cılız güçsüz bir erkekle çıkmayımı tercih edersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gururumuz derken :D nerde yarışıp bi derece yapmış :D adam yarışmıyor, ayrıca türkiyede ondan daha güçlü kaç kişi var powerliftingde derece yapan, cenk koçak mesela bi araştır :)) Bu adama en fazla youtuber dersin
Olm tuna artık konuşamıyo sesi yok oldu adamın sen hala karşılaştırma yapıyon 1-2 yıla tahtalı köyü boylar
Ama dünyada tuna tavus gibi sporcular var haftor bjornson 2.05 cm boyunda yaşıyor haftor 220 kiloydu? Bir ara?
onlar profesyonel sporcu tuna profesyonel değil adamların özel doktorlari her türlü imkanları var
Haklısın bende değilim 1 ayda 10 kilo aldım bende o na bakarsan ama iğne yapmadım kendime. Poğaça ve açma sağolsun 🫃
@Organickimyacı doğrudur haftor bjornson 2.05 dünya rekorunu kırdı 501 kilo kaldırarak tuna tavus profesyonel değil
yemek yerken acayip sesler çıkarmasa iyi...
Begeniyormusunuz tunayı
hyrr
izlerken eğleniyorum açıkçası
begeniyormusunuz tunayı
beğeniyorum sempatik geliyor bana
Yok 2.50 metre yanlis biliyosun
Kanka tuna tavus 1.98 üzeri net
Gotalafla yanyana gelince aynilar knk nasil 2 metre oluyo tuna aciklar misin
Kendisi 2 metreyim diyor göktug beyde zaten bildiğim kadarıyla 1.94 tuna fazla kilolu olduğu için biraz kambur duruyor adam 190 kilo taşıyor sonuçta
Orkun ışıtmak bir videoda boyunu 1.99 2 ölçtü tunanın
Cılız erkek seviyorum
2sinin ortası yok mu. Biri bebe diğeri dede
Tuna tavus öz abim BASSS
evet tanıyorum
hayvan gibi yiyor
Alttaki cocuk biraz kilo alsa ona okayim ben
eksiğin var 500 kilo deadlift yapmadı
t bar ile 500 yaptı olimpik bar ile degil
Doğrudur detaylı izlemedim
Ortası yok mu abi