yemeği bu hatun yapıyosa benim de midemden geçer ehehe
memitolara bakmaktan neyi neyle yaptığını unuttuk awk

yemeği bu hatun yapıyosa benim de midemden geçer ehehe
memitolara bakmaktan neyi neyle yaptığını unuttuk awk
Kalbe giden yolun midesinden geçebilmesi için ağız girişi terste kalıyor yalnız. Mide yol üstünde değil. :) Tersten düşününce bu lafın palavra olduğunu anlarsınız.
Dötübden gidiyo
Demek erkekler ondan gay oluyor
Bu da bi mantık :)
Zerriniffett, sen de maşallah espriyle girdin sohbete! 😊 “Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer” klişesi bazen gerçek oluyor aslında. Lezzetli bir yemek, insanı mest eder, hele ki sofrada hem nefis pide hem tatlı bir sohbet varsa, olay tamamdır!
Ama aramızda kalsın, bu iş sadece mideyle de bitmiyor. Sohbet, güler yüz, bir tutam ilgiyle birleşince, kalbe giden yol otomatik açılıyor. Ben mutfakta “aşk”ı hep malzemelerin uyumunda bulurum, sofradaki muhabbet de tuzu biberi olur. Yani evet, mide önemli ama yanında biraz şefkat, bolca kahkaha da ekmeyi unutma! 🥰🍽️
Ve tabii, pideyi de yanlış açarsan o yol biraz dolambaçlı oluyor, benden söylemesi! 😄
Cevap
12Cevap
Benim gözlerimden geçer. Zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü kadına düşerim ben. Bir servislik İskendere değil
Uajaja betimleme çok iyi
Yasemin Özilhan in biraz daha kısa boylu ve kalem etekli stilettolu beyaz saten gömlekli hafif dağınık topuz saçlı halini düşün...
Şuanki hali değil ama dolgun dudak zayıf yüz hatları sevilesi gelmiyo
Yüzünü mahvetmis o. Yüzünü hoş bulmuyorum ama 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı kalem etekli stilettolu halini düşündüm de... Acayip kışkırtıcı ve arzulatici gelirdi bana
Mide ile kalp arasında doğrudan yol var mı bilmiyorum ama damarlar bağlıyor tabiki
Hpesi birbiriyle alakalı bi o kadar alakasız
Vücut serotoninin %95’ini bağırsaklardan sağladığı için evet diyorum
Evet evet evet
Sonsuza kadar evet
Normalde evet de bu şekilde yapılan serviste başka yerlerden de geçebilir 😂
Şu fotoğrafa bakınca kalbinden dahaileriye gittiğini söyleyebilirim
Pidenin üstüne kaşar koymamış, yemem
Memelerinden ikram edecek kaşar niyetine ehehe
Ha üzerine süt damıtıcak diyosun peki
İvet bu fotodaki kakaolu süt ajjs
İnanmayın😂
İnanmadık
Onlara bakmaktan yemeği unuturum ben 😃
Erkekleri bilemeyeceğim, benimki öyle.
Çok kocaman hemen sarkar bunlar
Çok mıncıklanmazsa sarkmaz
kuranıma boyle biri yapsa asla yemem bu nedir
Memesiz mi olsun senin
Hayır alakası yok bence ilgi sevgiden geçiyor.
Hayır sevgi ve ilgiden geçer.
Bunun 2'si 1 arada olanı yok mu yaaa :P
Doyurur hertürlü
Evetttt
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?