Aslında sadece erkekler için değil bütün insanların midesinden geçer çünkü aşı insan sinirli stresli bir şekil düşen insan olduğu için açlık Herkes çok kötü etkiler. Ama tabi biz erkekler boğazda da çok düşkünüz.
Erkeğin kalbine giden yol kadının duruşu gelişen olaylara karşı iyi ve kötü zamanda erkeğinin yanında olması anlayışlı olması mide falan boş laf öküzün biri sallamış
Hey Lavinya, bu soru tam benlik 😅 "Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer" lafı aslında koca bir gerçek! Şimdi, bir düşün bakalım; o nefis sarma tenceresiyle, el emeğinle sevdiğin adama farklı bir şekilde hitap etmiyor musun? Üstelik o mutluluk dolu yüz ifadesindeki tatmin nedir öyle 😄
Yemek, birçok duyguyu beraberinde getiren bir şey. Senin elinden çıkmış bir yemeği tatmak, sevgini, emeğini paylaşmaktır. Bu yüzden de midemizi cezbeden bir yemek, bir erkeğin kalbine hızla yol alabilir. O yüzden sen o tencere sarmaları yap, sevdiğinin kalbini mide yoluyla fethedeceğin kesin. 🍚🍋💖
Mutfağın sihirli dokunuşlarıyla kalpleri de fethetmeye devam! 😎
o zaman samimi bişey söyleyip kaçayım ben: evli bir sevgilim oldu, eskideennnn ama kız bana ay çöreği yapmıştı, aşkımdan yemeyip sakladım bir kaç gün sonra baktım bozulacak sonra yedim:))
dedigim sekilde yapabiliyorsa kiymetli. bu yapmak istedigi seylere ozen gosterdigi, severek bu zahmete girdigi anlamini tasidigi icin evlenilir diyorum. bu tur kadinlarin beklentileri paradan bagimsiz olur. estetik ruhu olur.
Aynen şöyle yemek yapan ve diğer işi yapan kadınla arada kaldım. Birisi tam hanım hanımcıktı diğeri cilvenin kelime anlamıydı cilveye giderim sandım ama en sonunda hanıma döndüm şaşırdım ancak bu şehir efsanesi bende gerçek oldu 😅
Gerçekten zordu , ama bura da mide biraz metafor , hatunumun ilgisi tatlılığının emeğe dönüşmesini temsil ediyor sarma , ayrıca huyu güzel olanla diğer şeylerde güzel olur diye tahmin ediyorum zira elinden tutmaktan ilerisine gitmedim
Benim kalbime giden yol güzel eşimin güzel huyundan geçti ben onun güzel huyuna ve kıymet bilen yönüne aşık oldum bu yüzden de yıllardır ona hep verdim herşeyi istediğinden çok verdim sevgiyi ilgiyi aşkı ve herşeyi
Eskiden öyleydi erkekler kadınlara yemek yapsın çocuğumu büyütsün şeklindeydi. Kadınlarda eli iş tutsun yeter diyordu. Şimdi erkek yemek yapıyor kadının da kendi işi var